- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #199688 üzenetére
Ez nagy "nerfelése" volt a maratonnak, hogy az előzőekben 9-es tankokkal is lehetett a kiválósági küldetéseket csinálni most meg csak 10-esekkel. 9-es tankkal a 850 xp sokkal könnyebb. 10-es tankkal ha 8-asok ellen tesz be akkor kb le kell mészárolnod mindenkit hozzá. Ráadásul az xp-t még mindig kiszámíthatatlanul adja vagy éppen nem adja.
És hogy bosszantsalak kicsit. Tegnap 1200 sebzésre és 3 killre megadta a 850 xp-t bc25t-vel úgy hogy egy totál fos csata volt ahol olyan gyorsan haltak az ellenséges tankok hogy iparkodnom kellett, hogy a koncra odaérjek. Ne kérdezd miért lett 850 xp felett, nem tettem érte sok mindent. -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #199581 üzenetére
Lehet neki is ilyen megtévesztő lövegállása volt: REPLAY BUG OR? - CURSED TANK!
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #199581 üzenetére
hát igen. mert a WG behuzta a lőszert xD nálam is volt ilyn. úgy löttek el hogy az lehetetlen. volt már olyan is hogy befordultam a ház sarkon és a ház mögött meg haltam xD biztos hőkövető volt a lőszer és befordult utánam a sarkon. xD régebben volt olyan is már nincs meg a kép nagyon rég volt hogy ellőtttem magam és a tornyom oldalából jött ki a lőszer, nem a lövegből.
Thrawn : nem nem állítom be -
HellGreg
őstag
-
peterson79
őstag
válasz
jano_77 #199323 üzenetére
Remek, bár több érdekes dolgot is művelt az elején mikor az obj 705 és a Progo mögött kempelt..mint 410m-es alap látótávval rendelkező harckocsi...na mindegy, a végén meg inkább szerencséje volt, több alkalommal is kinyírhatták volna, de hát aki a jobbik oldalra esik, az ezt csinálja, lehozza a meccset
-
e-newsee
addikt
válasz
jano_77 #199281 üzenetére
Kb két kattintás után kiderült volna, hogy 99%, hogy német.
Kb csak német tankokkal játszik (ez még nem bizonyíték ugyan, mert köztünk is van olyan)
Eddig csak német klánokban volt. Ez viszont már elég gyanús.Ami viszont vicces, vagyis inkább ironikus, vagy "eleve elrendelés", kinek hogy tetszik, hogy volt egy olyan klánban is, hogy Grey Panther, röviden [GYP]. Azért ez is ad egy külön fűszert a neve mellé.
-
kchryss
veterán
-
BloodRay
veterán
válasz
jano_77 #198985 üzenetére
Én voltam a Leo 1-ben csak anonimizálódva
, most vettem meg, elnézést utólag is, hogy nem lett maradandó (pedig két baromi jó snapshottal kezdtem a lightjaikba).
Persze a csata végén oltottak a 0 HP sebzéses tier 8-asok, hogy a fostos Tier 10-es miatt nem lett meg a csata... -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #198984 üzenetére
A titkos hódító csak 2-8-as tankokhoz van. Legjobb 5-be pont nem kerültél be. A szakaszos top10-es is 2-8-as tankokhoz van.
Ez van amikor a játékon belüli küldetés kiírás egy trágyadombbal egyenlő. Mire kiigazodsz a feltételeken elmegy a kedved a játéktól.
Kb így kéne kinéznie a kiírásank és akkor mindenki értené:
10 pont: győzelem, top10 xp, tier 2-8 tank
20 pont: győzelem, top10 xp, tier 2-8 tank szakaszban
20 pont: győzelem, top5 xp, tier 6-10 tank
40 pont: győzelem, top5 xp, tier 6-10 tank szakaszban
50 pont: kritikus együttműködés vagy bajtársak medál tier 6-10 tank -
Flash Gordon
senior tag
válasz
jano_77 #198794 üzenetére
Ha ők nem is játszanak , de "amíg szar van addig veréb is van", ugye...amit az itt jelenlévő napi szinten felháborodó és enne ellenére napi több órát beletoló mazochista stathuszárok jól példáznak, slusszpoénként csak megemlíteném, hogy az új peccsel repül az évek óta fényesítgetett wnyócc is, ezzel a wg egy újabb megbocsáthatatlan bűnt követ el ezen játékosok ellen, úgy hogy kapára, kaszára....
-
Papooo
senior tag
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #197922 üzenetére
az a gond az arty játékkal, hogy nagyon rá vagy utalva a csapat többi tagjára: lövik-e a bénitást-láncolást, védenek-e hátul. stb..
nem egy olyan meccsen vagyok túl, amikor egyszerüen becsattog hárta a light és pillanatok alatt vége a játékomnak, vagy egyszerüüen hiába bénitok meg láncolok folyamatosan, nincs asziszt mert nem lövik.az artyival sokkal nehezebb játszani mint a többi tanktipussal, a kis átütés miatt jobban kell ismerni a tankok sebezhetőségét, jobban kell ismerni a pályákat.
és aki nem igy látja azzal szivesen megyek pár kört bizonyitás képpen.francia kilences artyval benn vagyok a legjobb 100-ban. szerintem tudom miről beszélek.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197892 üzenetére
Képzeljétek olyan debil vagyok, hogy nem ismerem a francia táras arty-t., még sosem hallottam róla!!!!!444négy!!
Nem a táron volt a lényeg. Tier 8-as prém arty-t eleve öngyilkosság berakni a játékba, nem véletlen, hogy eddig a legmagasabb szintű prém arty 5-ös volt, ez viszont 8-as és mocsok op mechanikával van ellátva.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #197797 üzenetére
Kranwagen helyett a Progetto lesz a TotT.
World of Tanks EU – February Top of The Tree ChangesBlack marketnek nem örülök. Eu szerveren nincs szükségem semmire, ru szerveren meg nincs miből vásárolnom. Pedig ez egy jó lehetőség lett volna ott kreditért prém tankot beszerezni.
-
Papooo
senior tag
válasz
jano_77 #197865 üzenetére
Ja. Amikor az ember kivárja a bő fél perc töltésidőt, és az addig percek óta kempelő ellen a lövés utáni pillanatban dönt úgy, hogy arrébbmegy. Persze, mire a skúló becsapódik, már a stun se éri el.
Régen lehet hogy lehetett jó epéniszt csinálni artyval, de manapság már csak a stun szánít, met olyan gyengén sebez a lövés.
A stun pedig olyan mint a spot, hogy hiába teszed oda magad, ha a csapat nem ossza a sebzést. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jano_77 #197790 üzenetére
Mint mondtam 1-1 palyan mukodhet de egyebkent többnyire nem. Elhiszem hogy neked bejött, csinald nyugodtan. En tolok az ilyenre egy botreportot.
Gyuri27: igen, elegge erdekes a felhozatal...meg sokan nem fogjak fel hogy ez nem random es beallnak a tipikus helyekre sznájpolgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest