- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tarill #127746 üzenetére
invitelj, regelj masikat, de add meg a WOTREDDIT kodot is ( 7 days of premium time, 500 gold ). Meg WoW-ot rakd fel, abbol is jon gyakorlo kuldikbol.
Illetve a jelszocseréért meg kell legyen a 300 arany, osszesen 960 körül lehet indulni minden okossággal. A gyakorlo kuldeteseken a WOT-ban sem szabad vegigrohanni, abbol a meghivott osszesen 10 nap premiumot es ujabb aranyat kaphat.
-
nightmare13
őstag
-
válasz
Tarill #127646 üzenetére
Pl. innen?
Esetleg kérdezd meg nightmare13 kollégát, Ő is makettezik, és van LefH-ja is -
KisApám
addikt
válasz
Tarill #127279 üzenetére
2017.01.16-ig van a boltban a csomivásárlási lehetőség.
Lehet, hogy naponta fogok venni 1 csomit.
HA majd lesz erőm és kicsit változtatnak rajta, a svéd TD ágon végigmegyek, mivel azzal a pár csomival amit eddig vettem, pár milla kreditspórolás már összejött kedvezményként az ágra.
Mondjuk már nyertem egy PATTON KR-t a csomivásárlással, negatívba már tuti nem jövök ki. -
kchryss
veterán
válasz
Tarill #127181 üzenetére
Azok az értékek amik nincsenek kiírva de modosítanak. Például az ágyú pontossága mennyire csökken mozgás közben, lövés után, stb.
Péládul itt a cromwellnél a dispersion alatt: [link]
Hiába jó egy tank alap pontossága ha a soft statok rosszak és nagyon szétesik a célzókör mozgás közben vagy lövés után. Mert így ugyanannyira alkalmatlan lesz kapáslövéskre, mint egy alapból pontatlan ágyú. -
DaveHutt
őstag
válasz
Tarill #127117 üzenetére
Az ágyú soft statokat és talán a reloadot is javítja a nagyobbik torony. Mindenképpen az legyen a következő.
Edit: VTEPS oldalnak semmi baja, szoktam látogatni. Vmelyik nem túl kedves klán reportolta.
Egyébként igen, Gepardot kell keresni a TS szerverünkön. Privátban elküldöm a címet, ha kell. -
lacibacsi
addikt
válasz
Tarill #126844 üzenetére
Módosították ám a kiírást! X-es szinten kaphatsz lövészt is!!
"Commanders,
Get ready for another festive surprise! We added an extra battle mission for Holiday Ops. By completing it you can recruit one more Swedish female crew member: Gunner. This new mission unlocks once your Festive Atmosphere reaches Level 10.
CONDITION:
Rank among the Top 5 players by experienced earned for both teams, 5 times.REWARDS:
Swedish female crew member (Gunner)
with the “Sisterhood of Steel” Perk5 Personal Reserves: Additional Crew Experience +200% for each battle for 2 hours"
-
lacibacsi
addikt
válasz
Tarill #126142 üzenetére
Na most úgy vagyok az E 25 boltba kerülésével, mint Moldova paraszt bácsija a repülővel... Erre nem gondoltam....
Azóta vertem a fejem a falba, amióta nem vettem meg a kivezetésekor, most viszont kétségeim vannak afelől, hogy kell-e ez nekem.
A francért stresszel engem a WG? -
-
válasz
Tarill #125601 üzenetére
Ezek a nagy, böhöm, lassú TD-k most nem túl jók a játékban. A Jagdtigerrel is szenvedek, pedig az fürgébb, mint a jg88. Nem ajánlom a jg88-at prémium tanknak, nekem is csak csücsül a garázsban. Viszont egy gyors meddel (pl mutz), vagy heavyvel (patriot) jókat lehet menni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tarill #125387 üzenetére
Most elolvastam a wotinfo.hu oldalon az AMX 1375 elemzését és elég érdekes dolgokat olvastam. Többetek véleményével ellentétben - enyémmel is - konkrétan egy szarnak tartja az elemző Jackal_hun, mondván, hogy ugyan az mint a 12t, csak már nem T6-ba, hanem T10-be tud kerülni. Ezzel még nincs is baj, de vagy jött azóta, hogy megírta az elemzést vmi buff vagy nem ugyan azzal a 1375-el megyünk/mentünk, de én azt gondolom most érzésre, hogy jobb mint a 12t. Legalábbis mint linkeltem, nekem az eredmények is ezt igazolják.
"Tulajdonképpen az AMX 13 75 nem más, mint egy magasabb tierbe feltolt AMX 12t, némi tuninggal megáldva."
"ha figyelembe vesszük, az MM sorsolást, akkor a könnyű sorsolások 33%-át (T6) elveszítjük, helyette kapunk 33% nehéz sorsolást (T10), ahol egy gyakorlatilag azonos ágyúval kell(ene) érvényesülnünk. Igen ám, de hogyan, ha az ellenfelek felét át sem tudjuk ütni? Ezért találkozhatunk annyi 100%-ban APCR-t lövő AMX 13 75-tel, mert nem nagyon van más lehetőségük a sebzésre (ami ebben az esetben maximálisan érthető). Én a 18/18 leosztást használtam" - nekem fele-fele a sima és prém lőszer kiosztás, de a goldot csak akkor lövöm, mikor a sima kifogyott. Lehet, hogy a prémet kellene spammelnem és még jobbak lennének a mutatóim!?"ez a tank már nem tud olyan sebzéskiosztó szerepben tetszelegni, mint a kisebb testvére" - khm
"Tűzre 15%-ban kell számítanunk, ez mondható "fejlesztésnek" az elődmodellhez képest, de azért nem kell tőle elájulni. Én végig automata tűzoltóval használtam, ezért nem nagyon gyulladtam ki vele." - apropó automata tűzoltó! Ez nem azt jelenti, hogy azonnal eloltja a keletkezett tüzet? Minap volt egy olyan csatám, mikor egy utolsó harcos T49 jött szembe velem - igaz volt ott más is rajtam kívül, de én kellettem neki - és belém durrantott és ki is gyújtott. Hiába az automata tűzoltó a tankban, elhaláloztam, mert a lövés utáni maradék HP (talán 65 ha jól emlékszem) azonnal elpárolgott és nem oltotta el a tüzet. Ez így normális, csak azért kérdezem, mert nem teljesen vagyok képben azzal, hogyan is kellene működnie pontosan. (pls nem beszólásokat válaszként írni, viszont szívesen elfogadom a magyarázatot, hogy azért mert ennek is kell bizonyos idő, hogy aktiválódjon, és az alatt simán le tud égni az a 65 HP vagy ilyesmit el tudok fogadni.
)
"Ezen a tankon gyorsan túl kell lépni, szerintem nem érdemes megtartani, ezért a 13 90 és a Batchat lebegjen a szemünk előtt, amikor kiosztjuk a képzettségeket:" - nos ezzel jelenlegi tapasztalataim és ismereteim szerint nem tudok egyet érteni, de ezek szerint vannak itt a fórumon még páran.
-
-
galervin93
addikt
válasz
Tarill #124744 üzenetére
Sajnos sokszor összefújja a szél az ilyen gyökereket, tényleg nem nagyon van mit tenni ellenük. (Na jó, egy jó időben lőtt hátsógörgő csodákra képes.
Én általában ezt alkalmazom, illetve a "tűrök, de nem felejtek" elvet, és esetleg amikor már nagyon nem számítana rá a csata vége felé, akkor kap egy picit az orra alá. Tudom gyerekes, de na, ennyit megérdemel.
)
-
galervin93
addikt
válasz
Tarill #124742 üzenetére
Van.
Legkésőbb két lövés után elvileg már kékülnie, harmadikra bannolódnia kellett volna. Sajnos vannak ilyen gyökerek. Sokat tenni nem tudsz, max report.
Múltkor bejött egy O-Ni-szakasz, összesen 3 gépünket szedték ki az első pár percben, persze bann lett a vége mindkettejüknek, de annak rendje és módja szerint buktuk is a csatát (T67, Jackson meg még valami puhább gépet szedtek ki, plusz ugye ők maguk, magyarul öt tank mínusz...). -
stork13
aktív tag
-
Greentea
senior tag
válasz
Tarill #109605 üzenetére
3x vettem meg adtam el még anno. Lehet vele szép köröket menni de összességében játszani nem játszanék vele minden nap.
5x szorzóknál előveszed, azalatt a x nap alatt amíg tart a szorzó akár ki is lehet húzni és el is lehet adni.
Az utána jövő Tiger P-vel az a gond, hogy hiába erős a frontja a kupolát bárki beüti... -
nyunyu
félisten
válasz
Tarill #108951 üzenetére
Német td vonalon Melyiket érdemesebb elkezdeni az rhm ágát vagy a jphanter2-ét?
Ma mentem 15 kort a stock Rhm-mel: T28HTC TD11-14 kipipalva.
Utolso korben a TD15 is meglett volna, ha az az aktiv kuldi.Eddig 2100 atlagsebzes jott ossze, durvabban adja, mint a fullos Ferdi.
Persze az alacsony epitesre, meg a -5 fok gun depre figyelni kell, nem mindenhonnan tud kiloni, de legalabb a "torony" forgathato, igy eleg par pillanatra kimenni a fedezekbol, es mar tudsz is loni, aztan vissza lehet huzodni, nem kell teljes tankkal rafordulni az ellenre.
Csak elotte ne lenne a Nashorn, meg foleg a Sturer...
-
nyunyu
félisten
válasz
Tarill #108951 üzenetére
Német td vonalon Melyiket érdemesebb elkezdeni az rhm ágát vagy a jphanter2-ét? Főként mission csinálás a célom ezzel az ággal, én arra gondoltam h nashornig Elmegyek simán, st emilt átugrom freeből és rhm meg jó már alap csővel is. Vélemény?
Nashornt se szerettem, utana a Sturer Emil az meg maga a katasztrofa.
Olyan gyors, mint a T28/Prot, kozben papir, nagyon korlatozott a lovegkiterithetosege balra/jobbra/fel, szo szerint csak az orra ele tud loni, de legalabb lassan celoz, es nem pontos.
De nagyon faj, ha hebe-hoba betalal.Rhm-mel meg csak 2 kort mentem, de annak a stock agyuja ugyanolyan parameterekkel bir, mint a JP2/Ferdi legnagyobbja, igy brutalis sebzest lehet vele kiosztani. (elsore 2000, masodikra 2500 sebzes?)
Masik agon talan csak a Hetzert kell nagyon szokni, meg a JgPzIV-t, tobbi nagyon jo.
Viszont tier8-ban mire kigrindeled a 128-as agyut, addig megoszulsz, igy lehet, hogy jobban jarsz a Rhm-mel, mert az mar az elso pillanattol kezdve osztja a 2+k sebzeseket.Bar multkor valaki irta, hogy a Ferdi a 88-assal is allat.
-
Poultier
tag
válasz
Tarill #108958 üzenetére
Hellcat féle forgótornyos ággal kezdtem, ahol a T28 Prot.-ig jutottam, ahol elfogyott a lendület, mert olyan szinten szenvedés a stock T28. Egyelőre csalódás a T25/2 után, de ha hinni lehet a tapasztaltabbaknak, akkor nagyon bika bokorvadász lesz fullosan
Másik két általad említett ágat is húzom, de egyelőre nem tudok megbarátkozni a kötöttebb lövegiránnyal
Ha neked ez nem probléma, akkor jó lehet a német ág, mert nagyobb pofonokat osztanak, mint az azonos szinten lévő amcsi párjai
Kedvcsináló az amcsi ághoz: [link]
-
Greentea
senior tag
válasz
Tarill #108951 üzenetére
Mindkettő ág jó, én egyedül a wt auf pz4-el nem jöttem ki így azt az ágat tier 9nél abbahagytam.
St. Emilt próbáld ki előtte mert valakinek tetszik, valaki utálja. Én az előbbiekhez tartozom, mind a 9 csík meg is lett rá.
Annyi, hogy a Rhm ágat érdemes jobb legénységgel kezdeni, legalább lámpa és fullos álcával, mert ha felspotolnak pattanni rólad nem fognak. -
rlazol
veterán
válasz
Tarill #108842 üzenetére
egy meccsen a harmadik lövésnél.
ha több meccs alatt sebzel/ölsz, akkor nincs egzakt szám, a saját/ellenség arányt figyeli. Kilövés, cap körben lövés súlyosbító tényező. Elvileg először csak a garázsban kékül be a neved, h tudd, veszélyben vagy, aztán már kékként dob csatába, így szabad préda vagy és utána bannol. De van, h pár lépés kimarad, attól függ, mennyire borul el az agyad. -
nyunyu
félisten
válasz
Tarill #108794 üzenetére
Stug TD-15-hoz a 3k sebzes az T25/2-vel sem lehetetlen, ha BT7-ben te vagy a top tank.
BT8-hoz mar hatareset az agyuja, BT9-ben meg mar keves a sebessege a menekuleshez.T28 Protoval mar nehezebb, mert vagy rossz iranyba indul, es nem eri utol a lemmingeket, igy nem jut sebzeshez, vagy ledaraljak az ellen lemmingjei a tuloldalon, plane, ha van artyjuk is.
Egyebkent agyuja boven jo lenne a sebzeshez, de azzal a TDvel a palya megfelelo oldalara szuletni kell, mivel teleportalni nem tud.Hetes TDk kozul szerintem a JPvel a legegyszerubb osszeloni a 3k-t, nyolcasok kozul valassz egyet a JP2/Ferdi/Rhm/Charioteer-bol, esetleg ISU, de az erosen RNG fuggo.
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #108794 üzenetére
Su100Y-nal nem leszel előrébb azzal kb annyi esélyed van megcsinálni, mint hellcattel. Egyébként a Hellcattel is simán lehet csinálni 3k sebzést csak pálya és szitu kell hozzá ugyanúgy mint az LT-15-höz.
A későbbi TD küldetésekhez már úgyis nagyobb szintű TD-k kellenek szóval szerintem menj végig az ágon. A 25/2 tényleg elég gyenge, de a T28 protoval már gyerekjáték ez a küldetés. Másik megoldás a T25AT, azzal elég 9-10 lövés és az ág eleje megvan a Hellcat miatt. Ha új TD ágat kezdesz akkor az angol 7-eseken kívül a többivel elég könnyű ez a küldetés.
Én a helyedben a protora hajtanék rá, az se rossz tank és az utána lévő 9-es és 10-es is jó. -
törölt tag
válasz
Tarill #108794 üzenetére
A lighthoz nem elég a map, kell a megfelelő játékosállomány is
A t-55 lt15-öt bő ezer csatából hoztam össze, úgy hogy volt legalább 10 olyan alkalom, amikor 100 vagy annál kevesebb hiányzott a 7000-hez
Ma (végre!) haszor dobott prohorovkára, és kétszer malinovkára, mire végre összejött, hogy a kevésbé nyomorék csapatba tett be.
Persze az is döntetlen lett, mert az ellen 220 hp-s t-30-át nem volt képes kiszedni a csata vége előtti három percben két arty és egy Patton.TD-vel menj tovább a t-30 felé, egy idő után be fogja adni.
Ha nem a hellcattel, akkor majd a Protóval.A lightot is érdemes erőltetni, mert előbb-utóbb szükséged lesz rá.
-
kchryss
veterán
válasz
Tarill #108752 üzenetére
Sokféle light küldetés van, mindegyikhez más ideális. A t28htc küldetések nagy része simán teljesíthető a type64-gyel. Ha a 15-ös küldetést kérdezted, ahhoz már elég sok mindennek össze kell állnia 6-os lighttal. Ha alacsony tierbe tesz kevés a hp amit spotolhatsz és kevés az ágyúk sebzése amik lőnének neked, ha meg magasabb tierbe tesz akkor magasabb szintű lightok elveszik előled a spotot, a saját sebzésnél meg nyilván minél nagyobb szintű a light annál jobb ágyú annál több sebzést lehet kiosztani.
-
jagada
addikt
válasz
Tarill #108360 üzenetére
Szerintem mind a kettőt érdemes kihúzni vele, a szintjükön mind a kettő eléggé jól használható tank és lehet velük küldizni.
Más: Az IS-2 fejlesztett tornyát érdemes kigrindelni? Papíron ugyanazt tudja mint az alap és sem a következő tankhoz sem a fejlesztett löveghez nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest