-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
2thletme2day #242235 üzenetére
Én is a 3 raknám rá,de ugyan az a problémám.
Multkor pl egyedüli light voltam, egész végig a boroskolát üldöztem (csapattárs) , mert könnyűt játszott és vitte előlem a spottot
-
phoenix1989
őstag
válasz
2thletme2day #242235 üzenetére
én a t92 akartam de szintén ez a helyzet ezért hagytam is. amíg nem lightoztam alig volt, ahogy folyamatosan azzal toltam hirtelen minden csatában 3-4 oldalanként.
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #242230 üzenetére
Szerinted mi lehet az oka? Politika... A háború miatt most a Kínaiak a spanok a többiek ellenségek. Nem csodálkoznék, ha a többi tank erős nerfet kapna
-
válasz
2thletme2day #242181 üzenetére
Progi a kedvencem ,ezek meg .........
-
egyedülülő
őstag
válasz
Épp ki akartam húzni az E3-at, már nem sok kellene hozzá. Most, hogy finoman nerfelik, kisebb lőtáv, nagyobb töltesidő, kevesebb életerő ...nem tudom megéri e.
-
nanus
senior tag
válasz
Centurion Action X
This tank will receive improvements to reload time (8 s instead of 8.6 s) and dispersion during movement, as well as on hull and turret traverse. Plus, its forward speed will be slightly increased from 53 km/h to 55 km/h.OH hogy ez jav.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
2thletme2day #242154 üzenetére
Taliban.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kpz. 50t
-
xAttilax
őstag
válasz
Túl sok a jelentkező
Early, 780, SConq, UDES15/16, 140… Nálam ezek kb minden csata min sárga ammo rack.
-
Gubu0101
veterán
válasz
-
Warton
őstag
válasz
Bz-68
-
Gubu0101
veterán
válasz
Chifi
-
Baltazár123
őstag
válasz
amíg nem fejlesztesz rajta, addig bármelyik tankra felrakhatod és kipróbálhatod, aranyért vagy leszerelő készletért leveheted, azt kell inkább átgondolni, hogy melyik tankra rakod véglegesen, mert onnantól már csak alkatrészért tudod levenni, ha fejlesztesz rajta
A t832-re raktam az egyik mobilityt, meg egy túlélót.
az sconq-ra mondják, hogy érdemes feltenni a túlélőt, de a mobilityt is, fullra fejlesztve mindkettő egy rammer mellett igencsak hatékony azon a tankon és kevesebb lesz vagy meg is szűnik az állandó ammo rack
A mobility mehet még a minotauro féle tankokra, vipera pl
a tűzvezetőt szerintem artyra teszem, azt nem nagyon látom most még, hogy mire másra lenne jó
lehet válogatni, ha bizonytalan vagy, akkor még ne fejlessz rajta, rakd fel az alap cuccot és le tudod venni olcsón
-
Thrawn
félisten
válasz
O-Ho vagy St. Emil.
-
zodo
nagyúr
válasz
2thletme2day #242097 üzenetére
Első három mondattal tisztában vagyok, nem írtam az ellenkezőjét.
Február 01-től kezdték meg az inaktív fiókok automatikus (lakhely szerinti) költöztetését és akik nem választottak az adott felületen hogy hol szeretnék folytatni.
Nem tudom hogy lehet tükrözni pláne hogy mindig átdob a .hu oldalra (anno .eu-ra) így nehézkes a regisztráció https://ru.wargaming.net oldalon.
Nekem anno nem kellett és még meghívókódot is tudtam találni/aktiválni.
Arra gondoltam ha mégis sikerül regisztrálni akkor adott a választás hogy hova szeretnél csatlakozni akár egyből vagy később a választási lehetőség oldalon. -
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day #241765 üzenetére
Mennyit kéne sebezni 7-es light-nak? Tényleg kiváncsi vagyok a véleményedre
-
popey37
addikt
válasz
2thletme2day #241765 üzenetére
vettem ládát, kár volt érte.
-
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day #241717 üzenetére
Jaa akkor csak megint csavargattak valamin a fű alatt.
-
2thletme2day
őstag
válasz
2thletme2day #241717 üzenetére
Már mennek a szerverek!
-
kchryss
veterán
válasz
2thletme2day #241578 üzenetére
Akkor lehet hogy csak én nem találtam mikor olvastam.
Az viszont nagyon nem igaz hogy a WG korrektül dokumentálna. Tényleg át szokták írni utólag a cikkeket.
És egyébként ezt is átírták. Ha megnézed webachívumban jan. 3-án még 5:20 szerepelt a zárás időpontjaként: [link] -
Warton
őstag
válasz
2thletme2day #241563 üzenetére
Mert minden CC elkezdi tolni a tier10-es tankot az első nap. És az átlag János nem akar lemaradni. Egyébként én is így voltam vele régebben,amikor a freexp-nek semmi értéke nem volt számomra, mert minden tank ki van fejlesztve és a freexp folyamatosan termelődik és nem nagyon van mire költeni. Legénység fejlesztésre nem költöd mert minek. De aztán tavaly már lehetett belőle tankot venni meg ilyenek azóta már én is inkább grindolgatok, mintsem hogy a freexpt elszórjam egy komplett ágra.
-
Viktoár
addikt
válasz
Én is így gondolom. Vannak tök jó tankok amik az egyén játékstílusához igazodnak és kár lenne kihagyni.
Ami az egyiknek hulladék az másnak még lehet hogy bejön. Említetted az AMX65t-t, köztudottan egy szarnak mondott tank, nem is foglalkoztam vele sokat, gyorsan csak azt húztam ki rajta ami kell a következő tankhoz és léptem is át. Most hogy felraktam a gunmark modot látom hogy 80%-on állok vele még így is.A grindot sem tartottam szenvedősnek, ha tőlem kérdezi valaki nem azt mondom hogy a játék legrosszabb 8-as heavy-je..
Egyén és stílusfüggő kinek melyik tank válik be, ezt pedig csak úgy tudjuk meg ha végig megyünk az egész ágon.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Ha most kezdtem volna a jatekot azt mondom ok,vegig megyek a lepcson,eleinte meg volt is benne elvezet,most mar nincs.Joforman csak T8-T10 el jatszok nagyon elvetve T9,T8-ban csak premium tankokal.
Igy nekem az a lenyeg,hogy T10 meglegyen,minnel kevesebb idobol,mivel nincs annyi idom se,hogy szorakozzak a techtreen es a fentebb irtak miatt se.Estenken 2-3 kor vasarnap talan van 5-6 oram.Arra jo ez a jatek,kicsit kikapcsol,szorakoztat de mar nem veszem egyaltalan olyan komolyan. -
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day #241548 üzenetére
Azért az acél fóka fordítás is megér egy lábjegyzetet. Eredetileg "iron seal" a token neve. Az "iron" vas-at jelent, ha acélt szerettek volna akkor "steel" lenne. A másik pedig a "seal", ami több jelentéssel bír. A fóka mellett még pecsét, plomba esetleg ezek szinonimái. A szövegkörnyezetet és a játékra való utalást is figyelembe véve inkább vas pecsét (ahogy a token is kinéz) lenne mint sem acél fóka.
Nem is értem hogy milyen elgondolásból miatt sikerült ezt így fordítaniuk.
-
Gubu0101
veterán
válasz
2thletme2day #241520 üzenetére
Akkor,en mit is vartam tegnap mikor kb 8k lett cakk pakk a vz-vel a korom.Pedig azt hittem meglesz az asz.
Szep kor volt az is.Az M4 9000 valemennyi dmg vegzet en 6800 asszem.Normal csataban.Xp-m 1200-1300 kozt volt.
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #241514 üzenetére
De jó, hogy írtad a fogyócikk akciót, észre sem vettem. Gyorsan behúztam mindenből 200 db-ot még reggel 7 óra előtt
-
Raidon
őstag
válasz
2thletme2day #241514 üzenetére
Annyira nem figyeltem csak mondom látom a küldit amit minden nap lehet teljesíteni aztán eltűnt…. Azt hittem hülye vagyok
,de akkor így már értem. Azért jól kitalálják a fiúk! Talán nem kéne eseményt eseményre esemény hátán nyomni aztán nem lenne geb@sz
-
phoenix1989
őstag
válasz
2thletme2day #241441 üzenetére
én pont azért megyek erre az oldalra mert aki bemegy középre nem lát meg a házaktól. te meg látod a td bokros alját ahol a leginkább mozognak. a fenti rész viszont igen takarásban van.
-
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day #241429 üzenetére
itt nem a megjegyzéssel volt gond. Jön ide mindenki sírni és böfögni a negatív szarságát naponta 102X
popey37 barátunk élen jár ebben.
Még ezzel sem lenne gond, de akkor legalább normálisan indokoljuk meg. Ha nem szeretnénk akkor meg ott van szépen az OFF topik ott lehet fröcsögni, sírni, szidni a WG-t indok nélkül, hisz annak az a lényege.
Csomó ember tök értelmes konstruktív dolgokat ír ide, de mindig kell egy ilyen értelmetlen f*s.
szóval ezért szoktam beleszállni az ilyenekbe még ha igaz is -
zodo
nagyúr
válasz
2thletme2day #241407 üzenetére
Szerintem nem EU szerver függő, elkurták szimplán.
Nagy fiókon megkaptam Eu1-re belépve.
Kis fiókon (volt RU) nem kaptam semmit Eu3-ra belépve. -
jano_77
nagyúr
válasz
-
Gubu0101
veterán
válasz
Van tankelitnek erol videoja,van aki kapott van aki nem.Dolgoznak rajta,mert valami hiba csuszott a gepezetbe
-
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day #240975 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
2thletme2day #240936 üzenetére
iyouxin az előző napokban szinte az összes heavy küldetést megcsinálta újra. Érdemes visszanézni azokat az adásait mert élvezet nézni ahogy a tankot forgatja és használja a páncélt.
A legtöbb pattintós küldetést vk100.01p-vel csinálta, de sokat ment is-4-gyel, kv-4-gyel és ha sebezni is kellett akkor 10-es francia heavy-vel az AMX M4-gyel.
Itt például 12e-et pattintott a sokak által lesajnált maus-szal: [7:11:30-tól]
Ebben az adásban sokat játszott a maus-szal.
OP maus pozíció gleccseren: [link]
obj260-at szerezte meg egy friss cc acc-ra 0-ról indulva a küldetésekkel. A 260-as küldetésekből a lightot és a heavy küldetéseket csinálta meg mind és kitüntetéssel a 15-öst, a másik 3 tankosztályt kiváltotta parancsokkal.
Itt lett meg az obj260 ht-15 küldetés kitüntetéssel jó sok próbálkozás után. Két napig ezt a küldetést vadászta, szintén maus-szal lett meg:
[5:14:12-től]
Maus-szal 78 csatát ment és átlagban 4334-et blokkolt vele!
Átlag felfogott sebzést a tank statisztikáidnál tudod megnézni. Ha a páncélzat használati hatékonyság fölé viszed az egeret akkor írja ki. Logikusabb lenne ha eleve ez lenne listában az arány helyett és nem kéne egerészni hozzá:
-
zodo
nagyúr
válasz
2thletme2day #240940 üzenetére
#csakatáras
Itt mindenki arra esküszik, legalábbis amikor véleményt nyilvánítottam a szimpla jóságáról akkor lehurrogtak.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day #240924 üzenetére
Azzal mit nem lehet..? Inkább az a kérdés..
-
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day #240924 üzenetére
ha jól csinálod akkor. picit nem optimális a szög akkor már a test és a lánc között + lánc üthető + a kupola 2 oldalon.
.
Szerintem vannak ennél sokkal jobb side tankok.
Persze hozzá kell tenni, hogy én nem tudok valami jól side-olni. (ahogy az átlag játékosok nagy része)
IS4-et nem említeni ezzel egy lapon, azt kb a bármeddig lehet forgtani.(azzal még nekem is megy)
Nálam az átlag pattitás csatánként:
BZ: 959
KV5: 1440
Defi: 1202
Chrysler K : 1600
Mutáns: M6: 1924 (ezt még a régi érában játszottam de nem normális egy 8-as tanktól).és az igazi bestiák
Is4: 2083
Early: 2534
Maussal nincs sok csatám így nem írnám ide.Szóval én kitartok a véleményem mellett, hogy jó páncélja van de azért bőven vannak nála jobbak, főleg sideolásra.
Persze, ha nagyon érzed a BZ-t és pro vagy akkor lehet vele sokat pattintani. -
válasz
2thletme2day #240706 üzenetére
En meg hasznaltam mar Tkomos elofizetessel 1 honapig anno ugy a jatekot, hogy ugyan ez a ping szopas ment, attol hogy nalad sosem volt gond, az nem jelenti azt, masnal sem.
Mar parszor ki lett targyalva, a WG egy olcsojanos es public peer-inget hasznal, ami neha az egyik, neha a masik ISP felhasznaloinak tesz keresztbe.
-
zodo
nagyúr
válasz
Video alatt ez állt.....
This video was posted accidentally by WoT ASIA and got removed very soon after publishing it.T-832 szerepel a videóban.
Tankról semmit nem találtam ebben a formában.Szerk: T32M-re tippel a nép.
-
Dobi 562
addikt
válasz
De vajon mi lehet ez a jutalomtank?
AMX CDC
-
zodo
nagyúr
válasz
2thletme2day #240569 üzenetére
Így legalább nem kell kapkodnod hogy csak 1 hónapod van kihúzni.
Nem tudnék tippelni de bármi lehet az újítások közül.
Éjszakai pályák, Japán tankok akár egy marathont is el tudok képzelni. Frontline, stb módok. -
Gubu0101
veterán
válasz
2thletme2day #240569 üzenetére
Valoszinu olyan lesz,hogy a ladabol nyitott goldodat el tudd kolteni
-
Gyuri27
félisten
válasz
2thletme2day #240467 üzenetére
Full t8 csatában is op.
Arról nem is beszélve, hogy még 10-es csatában is kevés tank tud 800-at verni.
A helyzeten ront az a tornyozós meta (mert abban is jó).
Ez a tank ékes bizonyitéka annak, hogy a wg mennyire szarik a játékosok arcába.
Sok nerfre se lehet számítani, hiszen premtank. -
kchryss
veterán
válasz
2thletme2day #240342 üzenetére
AP és főleg APCR veszít az átütésből a távolsággal, de a HEAT és HE nem, márpedig a képen HEAT (kumulatív) lövedék van.
Lőszerek a valóságban #1 (by Creative35)
"A páncéltörő lövedékektől eltérően a páncél átütését nem kinetikai energia folytán érik el, hanem a kumulatív töltet robbanóanyaga energiájának hatékony kihasználása (kumulatív sugár), annak összpontosítása és irányított hatása útján."A tanks.gg-nél jelzett 98%-ba már bele van kalkulálva az átütés RNG.
Az a lényeg hogy nem 100% volt az esély. 100 ilyen lövésből 2x nem üt át, most a fórumtársra jött ki a nem átütő. Sok lövés közt kell lennie ilyennek is, ez a nagy számok törvénye. -
jimmy74
őstag
válasz
2thletme2day #240385 üzenetére
korábbi
-
tasiadam
veterán
válasz
2thletme2day #240366 üzenetére
En nem allitom. Inkabb csak azt latom, hogy a 15 emberbol 10 szar, 2 kiemelkedoen rossz es 3 kb aki atlagnal jobb. Ez lehet akar winrate, akar wn8. Siman 45%os a csapat fele, alacsonyabb wn8 accal jatszva. Es csaloznak le, ha kvazni smurfkent alazod oket. En mar annak is orulnek, ha a celzokor annal kisebb lenne, minel tovabb celzok adott helyre, es nem nyulnanak mashoz a jatekban
-
tasiadam
veterán
válasz
2thletme2day #240363 üzenetére
Ha a penz kedvezne a jatekosnak, unicum lennek, de mivel hulye vagyok hozza, igy egy 1800-2000 wn8at hazudok ossze.
-
tasiadam
veterán
válasz
Honnan tudja? Indentity management. Ahol dolgozom, itt keszulnek ilyen szoftverek. Pl mindenki mashogy huzza az egeret, nyomja a gombokat. Le lehet utanozni, de ugyan olyat nem fogsz produklani sosem, mint a masik
-
Don Vittorio
őstag
válasz
"Honnan tudja, a wargaming, hogy Vér Pistike ül a számítógép mögött és nem Átlag Jóska?" - speciel ezt a mai technológiával baromi könnyű megmondani. Mondok egy egyszerű példát: az egyik magyar sikertörténet a kiberbiztonsági világban egy olyan cég eladása-felvásároltatása volt, aki abból, hogy valaki HOGYAN gépeli be a jelszavát meg HOGYAN mozgatja az egeret, megmondja, hogy az illető ül-e ott a gépnél, vagy más. Minden játékos elképesztő mennyiségű adatot generál a rendszerbe, amiből fel lehet építeni - a rá jellemző patternek alapján - egy felismerőrendszert, és most nem űrtechnológiáról beszélünk, mert ezt a technikát régebben dolgozták ki, mint, hogy a WoT elindult volna. És akkor még nem beszéltünk az XVM jellegű, vagy a saját belső értékelésük alapján vett értékelésekről, ami alapján megint csak meglehetősen pontosan lehet tudni, hogy QuickyBaby ül-e a gép előtt, vagy Vérpistike félig leragasztott szemüveggel.
Tegnap egyébként az egyik accon, amelyiken már egy hete 80% felett nyerek, továbbra is 80%-ot nyertem, a másik accon, amelyikkel inkább szoktam játszani, 23 csatából 5-öt nyertem. Az XVM alapján, majd a letiltott statisztikájúak csata utáni ellenőrzése alapján, gyakorlatilag folyamatosan 10-12 "darab" 2-3-400 WN8-as "játékossal" voltam egy csapatban, míg szemben folyamatosan 6-8-10-12 2000+-ossal. Az utolsó csatában is tier8-cal voltam Tier8-9-10 ellen, 3500 sebzést csináltam T44-gyel, 3-15 lett, és én voltam a 3 kill, amit a "csapatunk" csinált. Nem jellemző rám, de ezen a ponton nyomtam egy ALT-F4-et, és nem mentem ki a garázsba. Ezekkel a leosztásokkal nem tudsz mit kezdeni, mert a szerver bizonyos mértékben determinálja, hogy milyen lehetőségeid vannak. Én olyan csapatokat kaptam, hogy az gyakorlatilag lehetetlenné tette tegnap a játékot, de úgy, hogy egy másikon meg napok óta szárnyalok.
Nekem meggyőződésem, hogy a streamerek "nem ugyanazzal a játékkal" játszanak. Elég, ha csak azt nézem, hogy nekik hányszor repül NEM ODA a lövedék, ahová céloznak, vagy, ha azt, hogy, ha meg is halnak, és elkezdenek egy másik csatát, akkor milyen üzenetet kapnak az előző csata eredményéről: rendre győzelem. Ha én meghalok idő előtt, akkor 10-ből 8-szor veszít a csapat a csatában, amit én ott hagytam.
Nem, 10 év játék, és jócskán 100000-nél több csatával a hátam mögött, legalább 10 accot megtapasztalva elmondhatom, hogy az egyes accok NEM EGYENLŐ ESÉLYŰEK, tehát a rendszer úgy van kitalálva, hogy kitermelje azokat a jó és szerencsés játékosokat, akik "motiváló példaként" brutális eredményekkel játszhatnak. Egy átlagos játékos MM-jével és RNG-jével nem lehet 65%-os winrate-tel játszani, mint Mailand, Skill4ltu meg a többiek, mert akármilyen skillseted lehet, ha kapsz magad mellé 14 félig leragasztott szemüvegű vérpistikét, akik az első pillanatokban 0-8-ra alakítják a csatát. Egy ilyen csatát már 3 összedolgozó QuickyBaby se tud lehozni, ha csak a rendszer nem lejt nekik többször és jobban, és kiszámítható módon. Sok-sok évvel ezelőtt, amikor sokat bújtam az orosz fórumokat, írta egy WoT-os bennfentes, hogy 10 accountot kell regelni, mindegyikkel játszani 20-30 meccset, és annyiból már látható, melyiket kell húzni. Nyilván nem véletlenül, hanem, mert a rendszer determináns. -
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #240290 üzenetére
a végén a dinamikus objektumok azok tényleg durvák, a többin nem lepődtem meg. Mondjuk a legénységi részt a pár pillanatból nem értettem.
Japánoknál TD vagy arty ág jön? -
sith7
félisten
válasz
Final movement camera
nagyon egyedi ötlet ... copy Warthunder Ground Forces
-
Gubu0101
veterán
válasz
A dynamic object az tetszik,johet
De 1:50~nel az a gyorstuzelo… -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Na ez durva
-
törölt tag
válasz
Úgyis abba akartam hagyni a játékot idén szilveszterkor!
-
tasiadam
veterán
válasz
uhh, battlefield 1 intesifies
(dinamikus cuccok miatt)
-
xAttilax
őstag
válasz
2thletme2day #240275 üzenetére
köszi a kódért
-
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day #240234 üzenetére
Már megvan, tényleg be kellett kapcsolni a vsync-et. Csak nem értem miért, mindenhol azt írják, hogy gsync mellett nem kell.
-
Swinegod
őstag
válasz
2thletme2day #240198 üzenetére
Retardbiztos dolgokat próbálj, mint a 705a
-
köpet
aktív tag
válasz
Nekem pont a VK100.01P hozta meg az eredményt, kellett hozzá egy olyan kör, amikor felső tier vagyok és nincs vége 4 perc alatt a csatának... Szóval pár nap kellett hozzá, de meglett.
Mondjuk ezek a blokkolós küldetések nem életszerűek, mert ha a szerepedet betöltendő mész előre és próbálsz aprítani is nehezen jön össze. -
Papooo
senior tag
válasz
Ismerősnek ST-I -vel csináltam meg, észelelési határ széléről, jól elrejtett testtel.
Folyamatosan lövöldözve, nehogy lemenjen rólam a spot.
Elég messze voltam ahhoz, hogy a gold ne üssön át, a sniperek ne találják el a weakspotot. és a HE lőszerek mellé menjenek. -
xAttilax
őstag
válasz
KV4 sem rossz, én anno sokat megcsináltam vele ( nem szeretem a VK-t). Csak kell pár hülye és ahogy írták azokat annyira nem szabad bántani.
-
phoenix1989
őstag
válasz
T29.T32,T34, is4? a lényeg ne lőj az ellenfélre, legalábbis azokra ne akik nem visznek be. ha te nem sebzed őket nem hullanak el olyan hamar. ha látod hogy lőnek akkor is amikor nem sebeznek maradj abban a pozícióban ameddig csak lehet. ne mozdulj.
-
tasiadam
veterán
válasz
2thletme2day #240130 üzenetére
a defender jó? Vagy a bisonté? Maga nemében nem szar, de egy újabb prém megeszi
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239990 üzenetére
mi ennek a kiegészítőnek a neve (chrome)?
-
csaba17
senior tag
válasz
2thletme2day #239990 üzenetére
épp most lépem ki, akkor még 2db token volt.
visszaléptem, hogy megnézzem, már 19db van...
játék alatt váltottam szervert, hátha attól megjelenik de úgy látszik az kevés volt.de köszönöm, hogy próbáltál segíteni
szép estét! -
joergie
őstag
válasz
2thletme2day #239968 üzenetére
Szerintem elqrták a dropok beállítását, mert elvileg nem kellett volna egymásra épülőnek lenniük a dropoknak, de az volt, tehát ment 1.5 órát, aztán indult a 2.5óra, majd amikor az lement, jöhetett a 4 órás, tehát össz 8 órát kellett fusson a stream, ami hát barátok közt is...rengeteg.
Szóval ha észreveszik, van rá azért esély, hogy hagyják lefutni a tegnapit is. Délután kiderül, majd lehet cseffet kérdezgetni róla. cygan streamjére felmentem nemrég, de még nem számolt semmit(gondoltam ha tényleg 8 órát kell fusson elkezdem előbb). -
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day #239941 üzenetére
E75-öm van, azt meg úgy lövik át arannyal, ahogy akarják.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day #239916 üzenetére
Nekem is dobálja HRG-ben.
-
h1mpi
félisten
válasz
2thletme2day #239906 üzenetére
Én nem szeretem az egy funkciós tankokat, mert nem tudom előre melyik funkciót kell használnom. Bedob egy városi pályára és cseszhetem a jó camot. Anno mentem vele pár kört (amikor ki lehetett próbálni), de nem az én világom. A 1357-et is azért szeretem, mert lehet vele osztani a dmg-et, hisz ez egy tankos játék
-
Swinegod
őstag
válasz
2thletme2day #239827 üzenetére
Ez simán csak Su 100Y pillanat
Ott volt egy alaplőszer, egy gold aminek több dmg mellett kevesebb penje volt és HE
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day #239827 üzenetére
Pont fordítva lenne balanszolt, de jóóvan az úgy..
-
hulp01
senior tag
válasz
2thletme2day #239815 üzenetére
Nálam volt kérdés, és köszi a választ. Ma elc-vel sikerült három lövésből az elsővel és a harmadikkal gyújtani egy Grille-t. Autoaimmel. Full hp-ról leégett szegény.
De ugye ez nem elég sebzés, plusz csak 4 modul sérült, bár ilyenkor nem tudom, hogy külön veszi-e, ha először csak sárgára lövöm, majd utána gyújtom. Szerintem igen. De lényegtelen, mert pont fordítva kellett volna, hogy a grille-vel gyújtok valami mást.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
2thletme2day #239804 üzenetére
Akkor ugyanaz volt a huba, és borzasztó volt érezni, hogy akarok tenni valamit, hogy megoldjam, de nem töhötöm.
-
Viktoár
addikt
válasz
2thletme2day #239601 üzenetére
Szerintem közel egy kaptafa. Mindkettőt instant "szétgoldozzák", a sok hp az ami segít a lövésváltásban, esetleg az rng ha melléd áll. Én jobban szeretem a Type-5-öt a nagyobb alfa miatt, viszont a 290-es átütés időnként határeset. A Maus-nak erősebb a páncélja beforgatva viszont akkor nem tudsz lőni mert a tornyot is be kell forgatni. Emellett lassabb mint a kaiju és a mostani metában nagyon nagy hátrány. Igaz nekem még nem field modos a Maus, lehet hogy akkor majd megkedvelem azt is. A 311-es átütés szintén mellette szól.
Igazából mindkét tank csak funolni jó, ha adja a játék. Sokat nem kell tőlük várni, de tudnak meglepetést okozni.
Ha ToT -lesz akkor lehet hogy megpróbálom a 3 gunmarkot rá.
-
hulp01
senior tag
válasz
2thletme2day #239601 üzenetére
Próbáltam, de azzal meg még sebzést se lehet csinálni. Ha meg mégis, az se nyírja ki a legénységet. Egyik csatában tök véletlenül egy blindshotra kiszedtem egy STB-t 1200 hp-ról, na azt tuti penelte, mert oda beadott egy motor sebzést.
Ez egy vicc baszki, a deadeye skillel felszerelt grille HE-vel bepenneli a másik grillét és egyetlen egy darab modul vagy legénységi sebzést nem ad be. Kurvára kíváncsi lennék, hogy ezt a küldetést a wg mégis hogy gondolta? Nagyon szívesen elbeszélgetném az ötletgazdával, hogy mégis milyen játékos tudás kell ahhoz, hogy a nyüves rng-jüket valahogy rábírjam, hogy adjon végre modulsebzést. Belső modult, mert ezek a tetvek azt is belevették. Ha meg valami tök véletlen folytán beadja, akkor meg tuti az lesz, hogy lesz 1995 sebzésem.
Talán ha felgyújtok valamit és rendesen ég sokáig, akkor meglehet. Azt beleveszi vajon? -
Don Vittorio
őstag
válasz
2thletme2day #239581 üzenetére
De az számít, hogy EGYMÁST jelöli a két barát, vagy tök mindegy, csak egy barátot jelöljek, és látogassam a faluját, aztán engem is jelölnek mások, és tök mindegy, hogy én nem őket jelöltem?
-
popey37
addikt
válasz
2thletme2day #239576 üzenetére
ja, igazad van, kihagytam a milla személyes kuldijeit, de már megcsináltam.
-
Dobi 562
addikt
válasz
2thletme2day #239556 üzenetére
Reward tank, bele tudod rakni masik tank (szovjet med) legenyseget buntetes nelkul.
Se kredit bonusza nincs, se kotvenyt nem farmol.
A Char Mle 75-nek van kredit bonusza es kotvenyt is farmol.
-------------------------------------------------------------------------------------
Aki hasznal Aslain-t es Battle Hit Viewer-t, nektek is eltunt a mod? Gondolom kivettek amik hozzaigazitjak a patch-hez? Telepites utan nem volt ott a garazsban, vegigbongesztem a telepito listajat de nem talalom.
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239537 üzenetére
Itt a kép alján látható sorra gondoltam, hogy az mikor fog majd vagy mitől teljesülni, és egyre feljebb haladni?#2395372thletme2day: bejelöltem és valszeg ezt értettem félre, hogy 2 baráttól és 1x-1x. Illetve az zavart meg, hogy a kis képeslapokon azt mutatja, hogy az adott barát, hányszor járt nálam.
-
Szibilla
aktív tag
válasz
2thletme2day #239497 üzenetére
Bárcsak lenne rá lehetőség….de majd féláron elcserélem valamire, amikor lesz erre lehetőség.
-
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day #239462 üzenetére
Aha, akkor ez az, köszi.
-
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day #239453 üzenetére
Eszembe jutott valami. Az első ugye 250 nyersanyag. A másodikra 50-t ír ki, de nem lehet, hogy 500, csak szarul muratja?
-
Hauptmann
veterán
válasz
2thletme2day #239453 üzenetére
Semmit, ezért nem tudom, hogy mi a nyűgje. Nyersanyag van, az biztos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239385 üzenetére
tényleg basszus elsikkadt felette a szemem.
-
tasiadam
veterán
válasz
2thletme2day #239361 üzenetére
Mind a 3man retardáltak voltunk
De azzal az ugartással nagyon vitte, ott felsírtunk
-
Linkin1994
senior tag
válasz
2thletme2day #239327 üzenetére
A 9-es francia light nem ér túl sokat a többi az vállalható
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
2thletme2day #239327 üzenetére
Nekem eléggé bejönnek, meglátjuk 25 ládából mit sikerül.
-
BigBear
senior tag
válasz
2thletme2day #239287 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.
Nem szégyenlem a véleményem. Miután Belorusszia egyérelműen Putyin kedve szerint ugrál és avatkozik bele a népirtásba, sajnos ez van. Ja, Mo se jobb a nyilvánvaló Putyinpéló szopkodással. Szerinted úgy a világ 90+ %-a mit gondol a magyarokról most, köszönhetően a csúti tolvajnak?
Amúgy mindenkitől elnézést, számomra érzékeny a dolog, de ezt nem részletezném.
De nem ez volt a téma, szóval még 1x sorry mindenkitől.
Modi: please, ha úgy látod, töröld, és bocs. -
vepe
őstag
válasz
2thletme2day #239239 üzenetére
Köszi, erre gondoltam.
-
Jadro
veterán
válasz
2thletme2day #239235 üzenetére
Pláne ha teljesen sunnyogósra van felszerelve. Mondjuk ha valamit, ezt a tankot érdemes ilyenre konfigurálni.
-
hitman77
senior tag
válasz
2thletme2day #239195 üzenetére
Ok. Bár most elég esélytelennek tűnik. Megnézem a nagy ágyúval.
-
sanya53
aktív tag
válasz
2thletme2day #239157 üzenetére
köszi szépen!
-
válasz
-
szalai56
senior tag
válasz
Köszi
-
belaazallat
addikt
válasz
Köszi!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Koszi
Mukodik
-
Argh!
aktív tag
válasz
2thletme2day #239145 üzenetére
Mindenkinek 2 pontja van
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239145 üzenetére
döntetlennél kapsz pontot, bármelyik csapatra fogadtál
-
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239135 üzenetére
Sajnos nekem is pont ez a bajom ezzel az egésszel. Követhetetlen.
Mondjuk most ránéztem az oldalra és azt látom, hogy eddgi mind a 4 tippem bejött!
Gondolom a jó tippeket jelöli kékeszöld színnel, ha hibás lenne azt gyanítom, hogy vmi pirosas színnel jelölné a meccset. -
jano_77
nagyúr
válasz
2thletme2day #239085 üzenetére
Én a megérzésemre hagyatkoztam, sosem nézek statisztikákkal foglalkozó oldalt. Nagyjából képben vagyok az erőviszonyokkal, nekem annyi bőven elegendő. Lehet egyik tippem sem jön majd be, de nem fogok majd a kardomba dőlni miatta.
Runo: vannak belőlük bőven a ROHAM módban is sajnos.
Apropó ROHAM mod: van esetleg vkinek szakaszban tolni most?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged