- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #50253 üzenetére
Pont fordítva kéne, előbb sok szakasz, valaki vezessen, mutogasson esetleg (elvégre bringázni sem magadtól tanultál meg, nem? Ha meg igen, akkor tudd meg, másoknak segítettek
) és utána lehet egyedül raptorkodni. Ezért nem ajánlanám pl az E 25-öt, az az ultimate fun tank, de neked nem tetszett (most), nem véletlenül. Majd később.
Én szeretek mindenféle formákkal szakaszozni, különböző emberekkel különböző módon lehet játszani és ez így jó. Érdemes szakaszban menni, a saját hatékonyságod nő ezzel, nem mindenki egyszemélyes terminator hadtest (mégha azt is hiszi magáról...). -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #50223 üzenetére
Ezért mondtam, hogy szakaszozzunk. Nrm vagy buta, ergo nem vagy reménytelen eset, ráadásul tanulnál. Azt nem mondom, hogy tanítanálak, mert azért ennyire nem vagyok nagyképű, de az tény, hogy mostmár rendszeresen szakaszozom egy nálam sokkal gyengébb barátommal (~900WN7) és mikor együtt megyünk képes felnőni a feladataihoz és nem csinál annyi butaságot, simán hoz egy 1300-1500 közötti szintet tier 7-9-ben.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Mister_X #50213 üzenetére
Ha prém fiókod lesz és sebzel 1500-2000 körül egy csatában arany nélkül, már elég jól lehet keresni prémfiókkal. Én az Object 704-el és az ISU-val is elég jól kerestem. És volt olyan csata, amikor csak 2000 alatt sebeztem. (Ez majdhogynem 2 lövés/csata)
A prémtankkal is meg kell lőnöd a magad 2000-3000 körüli sebzését, hogy kiemelkedő kredithozamod legyen.
A javítás az amin esetleg tudsz még spórolni prémtank esetén.Nem tudom mennyire vagy Facehug-ger stílusú. Lehet az is sokat segítene a kredittermeléseden, ha módosítanál egy kicsit a játékodon. Kapják a többiek az első puszit az ellentől, Te a második sorból válaszolj rá.
Az M4 a trollágyúval nagyon jó a Tierjében és feljebb is!!!!Azok a hangok nem lehetnek rosszak. Csak ne túl hangosan hallgasd, mert még rád hívja a szomszéd a Gyermekvédelmiseket és az Idegenrendészetet, mondván ázsiai gyerekrabszolgákat tartasz!
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Mister_X #50206 üzenetére
Két 8-as prémtank árából egy évig prémfiókod lehet.
A Prémtank egyik legnagyobb hátránya: Ha pénzt akarsz farmolni, akkor csak és csakis azzal a tankkal kell mondjuk gurulni legalább 70-80 csatát. Egy idő után uncsi lesz.
Prémfiókkal viszont a saját tankjaid is folyamatosan nagyobb pénzt fognak termelni + az XP is könnyebben meg lesz a következő képességre a legényeknek és az új tankra is könnyebben jön.Nekem van mind a két fajta prém: Tank is és Fiók is. A prém tankokkal kb 10-30 csatát mentem azóta, hogy prémfiókra váltottam.
Ha nagyon kiköltezem, (akcióban van valami), akkor szoktam gyorsan gurulni 1-1-t. Meg az E-25-l egy kicsit rallizni, ha unom a szerencsétlenkedéseimet és kell egy kis nyugtató.
Szerintem első körben próbálj ki egy 1 hónapos prémet, annyi idő alatt meglátod, hogy elegendő-e vagy kell a prém tank is hozzá. (Így lehet, hogy közben kifogsz egy jobb akciót is prémtank vásárlásra.)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #50206 üzenetére
Ha van prémfiókod folyamatosan, bármivel mész, jön a kredit, free xp-t is lehet váltani, ha egy tank már elit.
Bármivel mész kb, pluszban leszel pénzügyileg és pikkpakk összeszedsz annyit, amennyi épp kell.
De ha nagyon szeretnél prémtankot, ám vegyél, csak szerintem fölösleges, főleg, hogy nem is tudod, mit akarsz. Úgy is sok ágat húzol, azokkal mész folyton, termelni fogják a pénzt. -
törölt tag
válasz
Mister_X #50052 üzenetére
Ne csodálkozz rajta, hogy mindenki azt próbálgatja a tesztszerón, elég különleges jószág, semmi máshoz nem lehet hasonlítani, de senki se szeretne vaktában pénzt kiadni érte.
Sokszor összefutottam vele a csatamezőn, és sokszor meg is szivattak vele, így megtanultam tisztelni a kis pattancsot, és ezért is vettem meg akciósan.
Amíg rá nem érez az ember, addig elég szenvedős tud lenni, de utána az élmény kárpótol minden kezdeti bukdácsolásért. -
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #50047 üzenetére
Hát igen, ez egy fogós kérdés, hogy melyik tank hozza a legjobban a kreditet, ha a vételárhoz képest is nézzük.
Passzolom.
Egy biztos, ha az ár fontos tényező, akkor az E25-t tartom a legjobb vételnek, annyi feltétellel, hogy bejön-e ez a stílus. Ha igen, akkor szerintem ennél jobban semmi se f.ssa a kreditet, ha vételárral arányosan nézem. Az xp-ről nem is beszélve.
Nem vagyok pro, de 1600 vele a sebzés átlagom plusz a spot, amit nem tudok mennyi, de az beszédes, hogy a negyedik legtöbb átlag xp-m vele van. Szóval van ott spot is rendesen, arra is jön a kredit szépen.
A lőszer nevetségesen olcsó, szerintem ha valaki megtanulja legalább felső közép szinten használni, akkor kredit gondja többet nem lesz és mivel agilis tank, ezért nagyon szórakoztató vele csatázni. Megunni nem lehet.
Más:
Úgy tűnik, meg tudom erősíteni, hogy az xwm frissítés segít a fagyáson. 10 csata után még nem fagyott ki, ez mindenképpen bíztató.Pár ember szenved tőle, frissítsétek az xwm-t, link a korábbi hozzászólásban.
-
Scheff
tag
válasz
Mister_X #49627 üzenetére
Ugyanaz a helyzet, mint a tanktípusoknál. Elkészíteni az ezeregyedik verzióját is a Hellcat bemutató videónak (szerintem nincs olyan youtube feltöltő, aki ne készített volna róla legalább egy elemzést) ostobaság lenne. Rengeteg kiaknázatlan terület van még, magyar szinten még több.
-
scyllarus
veterán
-
válasz
Mister_X #49255 üzenetére
Lehet, hogy csak annyi, nem tudom.
Mikor ennek az akciónak az első kódját feldobták, akkor írták asszem, hogy az előző 100K kód 6 óra altt fogyott el. Most már mindenki nagyon startrakészen várakozik....
Elvben (persze ez csak elmélet) csúcs mázlival 500-1000 gold is összeszedhető a 10 kóddal. -
Enzolord
addikt
válasz
Mister_X #49213 üzenetére
Más nemzet..
Amúgy itt az összehasonlítás -
Angel1981
veterán
válasz
Mister_X #49033 üzenetére
Hát nézd, én leírtam a véleményemet, és meg is indokoltam.
Ha látsz benne fantáziát akkor tedd, ha nem, akkor ne tedd.
Ami valakinek beválik, másnak egyáltalán nem biztos, hogy szintén megfelelő.
Pl. ha megrögzött támadó vagy, aki megy bele az ellen arcába, akkor az EGLD helyett valóban jobb lehet egy töltésgyorsító, ha kicsit azért "óvatosabb" vagy, akkor szerintem EGLD.
Mérlegelj! -
-
sith7
félisten
válasz
Mister_X #48849 üzenetére
170 pen, 240 sebzés, bia + venti = 6,73 sec
Diarmand
minden másnap .... húsvét, karácsonyLassan meglesz vele az 1600 csatám, szélsőséges helyezeteket nem tekintve, azért 1500 - 2000 - et lehet vele lőni, persze ez helyzetfüggő, és szemből annyira még mindig nem tudnak csak így hipp - hopp kilőni, mert ha beforgatom, a hasát nem tudja lőni, a tetejét meg nem sokszor találják el ... igaz, 1-2 próbálkozás után már jön a gold ammo, ami azért már átüti, de ennyi erővel, akkor tökmindegy melyiket használja ... szerintem az FCM - nél azért jobb, mert igaz nincs akkora átütése, de jóval többet pattint, mint egy FCM
Angel1981
Őszintén, és nyersen fogalmazva, nem olyan sz@r, mint amilyennek sokan beállítjákBeforgatva jól pattint, messziről 200m+, hajlamos beforgatás nélkül is pattintani , akár egy IS3 -ast is
A patch óta volt egy olyan köröm vele, ahol 5000+ volt a bekapott sebzés, de 2-3000 simán megvan
Tier 9 -esekkel sok mindent nem lehet kezdeni gold nélkül, én elvből nem lövök prémtankkal goldot, mert akkor oda a bevétel
Lassú, de abból a szempontból jó, hogy nem ő ér először a frontvonalba
Az ágyúja pontosMire kell egy prémtank ?
Pénztermelésre, ár/érték arányban még mindig azt mondom, a legjobb tier 8 -as prém, persze, ha valaki azt mondja, válasszak egy prém tankot, és megkapom, akkor lehet nem ezt választom ... -
mrszitya
senior tag
válasz
Mister_X #48823 üzenetére
AT-15A: csak annak javasolható, akinek nagyon sok tapasztalata van, jól ismeri és boldogul az AT-szériával. Tény, hogy elég sok hátránya van, de jó játékkal sok pénzt keres. Csak a Panther/M10 előzi meg átlagbevétel tekintetében a tierjében. AT-7 ellenben majdhogynem az utolsó (36. jelenleg) a tierben a jó magas fenntartási költségei miatt, úgyhogy vele például nagyon nehéz farmolni (rettentő pontosnak kellene lenni vele mindig, és/vagy sokat sebezni persze).
Ami kiemelendő, vagyis amit ki kell használni vele, az a löveg elforgathatósága, ami azt hiszem a legjobb talán a játékban a fix tornyos tankokkal összehasonlítva (-25/+25°). Szóval sniperkedős kempelésre alkalmasnak tűnik egy jó nagy bokor mögül, álcafestéssel, hálóval, álca skillel, távcsővel, bár a frontját a nagyobb tierben sokaknak nem fogja átlőni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Mister_X #48843 üzenetére
Nekem elég sok tapasztalatom van T34 és tízes csaták tekintetében és egyáltalán nem félek mikor ilyen helyzetbe kerülök. A mappok általában van olyan rész ahova nem mennek a nagyobb tankok kivéve a piros játékosok akik akárhol felbukkanhatnak és elkerülhető, hogy a top tierrel keljen megküzdeni. Ha mégis elkerülhetetlenek akkor pedig ott a saját top tiered aminek elvileg ilyenkor elől kell lennie és neked csak a hátsó sorból való segítés a dolgod amire mind a Löwe mind a T34 jó. Ha azt nézzük egy Amx 50 100 ami csak 8-as is kiszed egy tárból egy 1500 hp-s tankot és nem csak ez az egyedüli táras és ott az ISU ami kilences és 2 lövésből kiszedheti akármelyik 8-as prém tankot szóval a tier limit sem garantálja, hogy sokáig élhet az ember ha óvatlan. Ha tudod, hogy kell használni az adott szituációban a tankod akkor tízes csatában is tudsz jókat menni, ha nem akkor top tierként is csak szenvedsz. Éppen ezért nem zárnám ki egyik tankot sem-e miatt, hanem kipróbálnám nekem melyik stílusa jön be.
-
Angel1981
veterán
válasz
Mister_X #48818 üzenetére
Igen, így van!
Mind az FCM 50t, mind az SP "félre van címkézve", de minimum a hibrid kifejezés illik rájuk.
Az FCM egy medium mozgékonyságával bír, viszont a páncélja is olyan, amiben heavy, az az ágyúja, és a mérete, illetve a camoja.
Az SP egy heavy mozgékonyságával bír, a páncélja viszont már nem heavy, az ágyúja is "mediumos" (azon belül is gyengus), mérete és camója szintén medium.Szerintem az FCM egyszerűen használhatóbb, a pénzt is jobban hozza, de több, mint másfélszer annyiba kerül.
-
bigobert
tag
válasz
Mister_X #48805 üzenetére
Nekem T-34-3-am van. Nem kezdőknek való, én pedig kezdőként vettem
Pontatlan ágyú, hosszú újratöltés, 175 pen, 1050 credit/skuló (arany kb. 5-6000!), -3 foknyi gun dep, könnyen sérülnek a modulok, illetve a legénység, ráférne egy jobb motor. Viszont jól néz ki, és élmény vele a játék!
Mondom ezt úgy, hogy 250 csata után 44%-os!!! vele a winrate-m....
Ez jelenthet balszerencsét, vagy azt, hogy erős kezekben döntő befolyása lehet a meccseken, csak én vagyok béna vele. Szeretném az előbbit hinni, de az utóbbit gondolom valósnak.Leárazva vettem, de így is drága. (A Matilda IV 375 aranyért akcióban volt a bomba üzlet.)
-
Angel1981
veterán
válasz
Mister_X #48761 üzenetére
"a Super Pershing jobban vonz, de nem nagyon írtatok jót róla, FM50t-ről meg nem sok mindenkinek van tapasztalata"
Ezt írtam korábban a kérdésedre:
"FCM 50t egy heavynek címkézett medium, remek ágyúval.
Az SP az árához képest talán a legjobb kredittermelő a játékban (esetleg a KV-5 vetekedhet vele, de azt csak egy évben 3-4 alkalommal teszik be a shopba), de sok a gyíkja; gyenge ágyú, mediumhoz képest lassú, a frontpáncélját meg nerfelték. A tornya továbbra is erős, de ott a tetején az a viszonylag nagy weakspot, emiatt hull-down-ra nem igazán alkalmas, max. nagy távból - bár akkor meg ő sem tud érvényesülni a gyenge ágyúja miatt.Én a mostani tapasztalatommal az FCM 50t-t venném meg."
-
emre
veterán
válasz
Mister_X #48785 üzenetére
Hagyd a franciákat, az eredményes játékhoz viszonylag nagyobb tapasztalat kell. Én úgy gondolom hogy csak 10k csata után érdemes belekezdeni. Persze elképzelhető hogy van akinek elsőre fekszik a stílus.
A BDR vacak, az ARL már jobb, pattinthat az eleje, de lassú a gép és lassan szűkül a célkereszt, türelmesnek kell lenni hozzá. Az M4 meg olyan semmilyen tank, igazából semmire nem jó, valamivel gyorsabb mint az előző, de ugyan olyan vacak célzásidő, és papír test egy kicsivel jobb gun depressionnal. Az első jó gép az 50-100 azon a vonalon.Ha TD-vel akarsz akkor német, USA, vagy orosz. Toljad tovább ezt a vonalat.
-
Remus389
veterán
válasz
Mister_X #48785 üzenetére
A B1 után kellemes lesz a francia ág
BDR szerintem jó és az ARL is
a 7-es kevésbé, kicsit langyi
de utána jövő autoloaderek jók megint
szerintem, most az AMX 100-120-nál tartok már csak a legnagyobb ágyú kell rá
a tizest viszont nem hiszem hogy megveszem hisz megvan a T57 heavy is attól pedig szerintem nem lehet jobb
-
Tomi0703
addikt
válasz
Mister_X #48777 üzenetére
Ő szerintem az összesítettre gondol, nem az elmúlt pár napra, mióta "jobban megy".
(#48766) Mister_X: Hát nagyon nem. A sima 5-ösökkel is lehet prém nélkül 30k-t hozni, mondjuk ahhoz már 2000+ sebzés kell.
De 20k-t simán meg lehet keresni, főleg ha még ölsz is 4-et akkor meg már 100k körül vagy. Vegyél egy T1 Heavy-t és dőlni fog a lé. Keresel egy kis pénzt és hidd el jól fog jönni a tapasztalat, nem kell annyira rohanni.
-
diegho
nagyúr
válasz
Nem tudom, hogy mit csinálsz, de kétlem, hogy 2-3k-t sebzel átlagban IS-2-vel, ha annyit sebeznél, semmi kreditgondod nem lenne. Én 93 csata alatt kerestem a múlt héten 4.6 millió kreditet úgy, hogy 9.7 volt az átlag tier-em, tehát gyakorlatilag végig tier10-ben játszottam (T57), csak ha az beragadt, akkor mentem mással. Ebben a játékban jelenleg tier5-6-ban játszva borzasztóan sokat lehet keresni az eventek miatt, akinek még az eventek alatt is kreditproblémája van, kicsit gondolkozzon el, mert lehet nem neki való a játék. Persze euróval lehet kompenzálni, ha nem megy.
-
Tomi0703
addikt
válasz
T7 még oké. Én magamból indulok ki. Mikor meglett az első 8-as tankom, mintha teljesen más dimenzióban játszottam volna, úgy éreztem. Teljesen más volt a játék mint pl. T7-ben (noha ott is feldobált 9-be). A múltkoriról emlékszem még, hogy nem igazán nagyok az átlagsebzéseid. A prémtankkal is kell sebezni, hogy pénzt hozzon. Én azt javasolnám (persze nem muszáj megfogadni), hogy várj csak vele kicsit még, játssz sokat T8-ban, találkozol is az említett tankokkal ellenfélként, valamint minél több 8-ast (vagy akár nagyobbat próbálsz ki) annál jobban fogod tudni mi fekszik neked.
+ a cseten kapod majd az ívet. Nem egész 2k csata és 8-as prém.Szerk.: Egyébként ha pénzszerzés a cél, azt most is tudsz, sőt mostanában folyamatosan van akció amivel szarrá keresheted magad.
Amúgy nem neked javasolták/tuk anno itt, hogy játssz még egy kicsit T5-be? -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #48740 üzenetére
Nekem most Himmelsdorf az új kedvenc, lehet azért mert keveset vagyok Mountain Pass-en, az volt eddig nekem a legjobb.
Himmelsdorfon jól szét lehet lőni a butákat a hegyen lentről, meg sokfelé lehet menni az utcákban, becsapni mindenkit, nagyon élvezetes pálya szerintem. -
Zolee_70
senior tag
válasz
Mister_X #48712 üzenetére
T-34 (saját tapasztalat): lassú, gyenge hull páncél (T6 átlövi), torony jól páncélozott, de goldammo-val sajnos átlövik. Löveg negatívba elég jól kitéríthető, hulldown pozícióban hatásos. Nagyon keresni kell vele a helyeket. Töltési és célzási idő hosszú. Pénzt átlagosan hozza (nem rossz). Sokszor megy T10-be, ennek ellenére lehet vele jó csatákat menni.nem támadó tank, inkább TD-ként használandó.
T26E4 (közeli ismerős tapasztalata alapján): nagyon lassú, már kiismerték a gyenge pontjait (átlövik...), kicsi sebzés. Pénzt ennek ellenére jól hozza, de gyenge a játékélmény. Tier korlátos.
Löwe: iszonyat lassú, gyúlékony (szemből...). Jó ágyú, jó kredithozam. Gyanítom, hogy játékélmény gyenge.
JgTiger 8.8: legjobb pénztermelő. Eldugod a hullját, és iszonyat gyorsan és pontosan ossza a sebzést. Persze lomha, és TD.... Tier limites, ami nem egy hátrány.
Én inkább várok a beharangozott új német (orosz?) T8 prém medre (NDK T-54?), hátha valami jó sül ki belőle.
-
Chris0321
veterán
válasz
Nekem T34-esem van, elég jó kis tank már van vele 2015 csatám. Saját legénysége van már elég fejlett. Kicsit lomha, lassan tölt, a teste papír de a tornya elég kemény amit domb tetejéről lövöldözve jól ki lehet használni mert az ágyú negatív kitéríthetősége jó úgymond amcsis. Az ágyúja átütése 248 mm-er nem emlékszem rá használtam-e valaha is gold ammo-t vele pedig tízes tankok ellen is be szokta rakni nem is egyszer ami engem egyáltalán nem szokott zavarni mert simán lehet sebezni azokat is persze nem árt ismerni a gyenge pontokat. Löwe-vel még csak ellenfélként találkoztam, páncélozottnak nem igen mondanám és úgy tudom elég gyúlékony is. Szintén nincs tier limite. A Super Pershing-et nemrég nerfelték már nem pattog annyira mint régen, plusz a torony tetején van a gépágyú aminél simán lehet sebezni már nem egyet bontottam le azon keresztül. Ez tier limites, max. 9-esek ellen mehet de csak 170 az AP átütése. Az FCM 50T-ből nem sok rohangál ezét kevesebb vele a tapasztalatom mint ellenfél, tier limites max. 9-essel találkozhat a páncélja nem tűnik soknak de az ágyúja átütése 212 ami nem olyan rossz. Az IS6 is max. 9-esek ellen mehet, de az átütése elég kevés tudni kell hova érdemes lőni. A páncélzata nem rossz, persze tudni kell használni.
2-3 hét múlva jön a következő teszt szerver ha ráér addig a vásárlás ott ki tudsz próbálni párat és eldöntheted neked melyik jön be. -
Dobi 562
addikt
válasz
Itt egész jó tankelemzések vannak: http://wotinfo.hu/index.php/tank-elemzesek?start=10
Ha nem baj, hogy angol nyelvű és érdekelnek az adatok: http://wiki.worldoftanks.com/Premium_Tanks
A kredithozamokat ezen az oldalon tudod megnézni (most épp nem működik): http://www.vbaddict.net/
Egyébként a T-34 és a Löwe nem tier limites, a többi az. Ha nem ragaszkodsz a 8-as tankhoz/akarsz pénzt spórolni és szereted a csipkelődős stílust akkor megfontolandó a Panther/M10, mert ő is fossa a pénzt.
-
Angel1981
veterán
válasz
Van egy honlap, a "vbaddict", ahol csomó statisztikai adatot le tudsz kérdezni a tankokról, többek között bruttó / nettó kredithozamot is. (Most nem hajlandó megnyílni, azért nem tudom linkelni.)
Amit kiír, az a figyelt játékosok totál átlaga, de viszonyítási alapnak jó.
(Egyébként a legjobb kredithozók, minimális eltéréssel; JGDT 88, T34, FCM 50t, Löwe. Az IS-6, és az SP kicsit rosszabb kredithozam tekintetében).A 8-as prémtankok közül csak a Löwe és a T34 nem rendelkezik tier limittel.
Nem jár hozzájuk külön legénység!
A Löwe talán még a JGDT 88-nál is gyúlékonyabb, páncélja csak top tierként ér valamit, és lassú. Egyébként jó ágyúja van!
A T34 lassan céloz, de brutál átütése van, és hull down-ban még T9-es vasakat is megtréfálhat.
FCM 50t egy heavynek címkézett medium, remek ágyúval.
Az SP azárához képest talán a legjobb kredittermelő a játékban (esetleg a KV-5 vetekedhet vele, de azt csak egy évben 3-4 alkalommal teszik be a shopba), de sok a gyíkja; gyenge ágyú, mediumhoz képest lassú, a frontpáncélját meg nerfelték. A tornya továbbra is erős, de ott a tetején az a viszonylag nagy weakspot, emiatt hull-down-ra nem igazán alkalmas, max. nagy távból - bár akkor meg ő sem tud érvényesülni a gyenge ágyúja miatt.Én a mostani tapasztalatommal az FCM 50t-t venném meg.
KisApám: nem mindig, csak egyfolytában!
De nem szólok bele, a Te dolgod, mondjuk ha sok ágat húzol, akkor elhiszem, hogy kell, de én már nem tudom hová tömni a lóvémat, a garázsom már lassan Dagobert páncéltermére hasonlít! -
vJokka
aktív tag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #48622 üzenetére
Én ma 4500-al kezdtem, az volt a korábban ide is belinkelt Conqueror ász kör, a többit nem nézegettem külön.
1700 átlag is már elég jó, nem vagy haszontalan játékos.
Nekem uccsó 1000 meccsre kb. 2400-at ad, ráadásul rohamosan nő, mert újra megyek T-62-vel, ami elég mokány jószág, szóval kíváncsi leszek milyen értékre áll majd be. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #48619 üzenetére
Na az zsír, ma kb. 30 meccsre sikerült 3000-et hozni átlagban, zömében Conquerorral, de volt néhány CW meccs is, az értelemszerűen gyengébb lett (többség igénye fontosabb kevesekénél
). Végre ráéreztem erre a behemótra, már sikerül pattintani is, az ágyú meg fantasztikus, ez a HESH lőszer az egyik legjobb újítás, amit hosszú idők óta kitaláltak a WG-nél.
(#48620) Bingisz: Elég alacsonyra rakták akkor a lila határát, meg az egész számolás is furcsa. 2200 még a legrosszabb napokon is simán megvan, pedig akkor azért el szokott borulni az agyam és megyek meghalni 1 perc után...
-
Bad Pritt
félisten
-
dfsz34
őstag
válasz
Mister_X #48583 üzenetére
Ezek közül, ami hozza is a kreditet, az a T25. [link]
Az fcm és pzs35 ökörködni jó, statot is jól lehet velük húzni (a wn6/7-t nagyon adja, de wn8 is szépen jön velük), tier3 csatákban irtani a kezdőket szintén nyugatólag hathat, ha nagyon sok a moron, de tier 4-5 csatában a pzs már szenved még arannyal is, az fcm meg nagyon lassú. Arannyal kell őket etetni nagyobb tier csatában (pzs pl arannyal is alig bírja sebezni a kv1-t, m4-t churchill-t stb, az fcm tud sebezni, annak kevesebb arany kell), bevétel alig van, egyrészt az arany miatt, másrészt a kis tier miatt.
Excelsiornak nagyon gyenge az ágyúja, sok aranyat igényel és bár meg lehet szokni a használatát, de messze nem olyan élvezetes vele menni, mint a T25-el. van, hogy elő se veszem több hétig az excelsior-t, mert egyszerűen nem jó érzés azzal a szenvedős ágyúval.
A T25 tier5 (nem tier3, mint az fcm meg a pzs35) és nem azt mondom, hogy nem kell arany, mert kell a nagyobb tier ellen, de ha megtanulod használni, akkor nem kell sok aranyat beletolni, úgyhogy bevételed is marad szépen. Nekem még úgy is jól hozza a kreditet, hogy bevásároltam 100-as oktánszámúból féláron, mert kitermeli lazán.
Persze a helyzet az, hogy féláron is meg lehet csípni, viszonylag gyakran van akcióban, úgy azért barátibb.
Érdemes viszont megnézni a linken a 24-32 sort, ott normál tankok vannak, amik jól hozzák a kreditet. (egy kivétel az MBP a 28. sorban, az prémium), ha valamelyik tetszik onnan, akkor meglehet, nem kell prém tank.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
CSak azkról írok amik megvannak:
- Churchill III: Nem kimondottan "ütős" tank, nem ér fel egy kv-1-el, kicsi az alfája, hiába lő gyorsan. Mivel az átlagosnál több hp-val rendelkezik értő kezekben, egész jó köröket lehet vele futni, viszont számomra nem a best buy kategória.
- FCM 36 Pak 40: Őt nagyon szeretem, ha megbarátkozol azzal, hogy rohadt lassú, minden másban brutális. Az ágyúja ezen a szinten nem kicsit erős, és ami miatt igazán imádni lehet, nagyon pontos. Ezekkel elég jól kompenzálja a lomhaságát, ami a pályák nagy többségében egyáltalán nem lesz hátrány, hiszen mint tapasztalom, ezekben a tier osztályokban a játékosok többsége megindul előre, vagy épp össze vissza, nem érvényesülnek a magasabb tierekben bevállt útvonalak, vagy stratégiák, ergo lesz bőven mit lőnöd. Gyakran pattognak róla az alja szemből nagyon kemény, de persze erre nem szabad alapozni felül belövik. Amit ki kell használni az a brutális látótávja, és a pontos erős ágyú. hpja 6-7szeresét összelövöldözheted, minden második csatában, egyszóval élvezetes tank.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Excelsiorról megoszlanak a vélemények, én imádom, kicsi átütés nagy sebzés, Churchill nagy átütés, kicsi sebzés és a tornya is vékonyabb, ha funra kell, szerintem az Excelsior jobb választás.
A T-25-nek nincs kedvezményes MM-je, úgyhogy úgy állj hozzá, amúgy teljesen korrekt gép, szeretik, akik mennek vele, a kicsiket meg nem tudom, szerintem hacsak nem maradsz alacsony szinten, felesleges oda prémtankot venni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Mister_X #48421 üzenetére
Középen fönn vannak a nemzetek, alatta középen ugye szint szerint a tankok. Rámész arra amelyik kell, akkor kihozza részletesen az adatait középen (páncél, sebesség ilyesmik).
Baloldalt ott a képe, és alatta Összegzés, Számológép, Szakasz stb...
Ha rámész a Számológépre, kidob egy új oldalra, ahol legfelül lehet kiválasztani a modulokat, amelyekre szükséged van és alatt a táblázatban írja a tank adatait, változtatva azokon, amiket a modulcsere érintett. Alatta ott vannak a különféle tankra és legénységre tehető dolgok, amik szintén érintik a tank adottságait, azokat be kell pipálni, amire épp szükséged van.
A löveget érintő adatok egy külön boxban vannak jobb alul, oldalra kell görgetni hozzá.
Kicsit kaotikus oldal, nekem is tanulásznom kellett, de ez a leghasznosabb az összes közül. -
emre
veterán
válasz
Mister_X #48417 üzenetére
Fölösleges, a wiki.worldoftanks.com-on ott van minden adat.
-
-
válasz
Mister_X #48290 üzenetére
Ha ez a szabály akkor az első mondat elég nagy hülyeség, hisz gyakorlatilag azt mondja, hogy birkaként hagyni kell magadat kilőni.
Nekem a két szándékos TK-m esetében az egyik alkalommal kigurultam a fedezékből egy lövésre és a mögöttem álló csapattárs leláncolt. Ott voltam kiszolgáltatva az ellenségnek és leláncolt vagy ötször egymás után. Isteni mázli, hogy az ellenfél valahogy életben hagyott. Utána megunta én mögé mentem és kinyírtam.Másodszor rögtön csata elején hátulról belémlőtt a csapattárs. Írtam neki valami kedveset a chaten, erre elkezdett folyamatosan hátulól tüzelni. (még jó, hogy hót hülye volt és még seggbe is alig-alig tudott pár HP-t sebezni) erre megfordultam és kilőttem. Mi a frászt csináltam volna, Hagyjam, hogy lassan elpusztítson?
Akkoriban ezekért semmiféle bünti nem volt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest