- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Dobi 562 #10340 üzenetére
Ezt tegnap már próbáltam, és nem teljesen százas a dolog, néha meg-megakadt vele a játék.
Valamint ehhez még kellene a motorhang, mert ez csak a lövegek hangja. GnomeFather's Engine Pack [Now Compatible With 0.8.6!]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Dobi 562 #9565 üzenetére
is3-mon függőleges stabilizátort miért nem cseréled ventre? elvégre menet közben főleg a lassu célzási idő miatt amugy se nagyon lövöldöznél vele, nem? legalábbis nekem ezek vannak rajta, töltésgyors+vent+célzó ha meg te olyan stílusban játszol vele, függőleges stabilizálásra fejleszthető a driver skilljei között több dolog is.
-
sith7
félisten
válasz
Dobi 562 #9439 üzenetére
Szép kör volt
Kapóra is jött, most húzom a francia light vonalat, kezdek már ráérezni - eddig csak heavy tankjaim voltak - ez jó videó volt, hasznos
Mondjuk az kemény volt, hogy a T-34 feneke pattintotta a lövést
Ha más térképekre is van hasonló rep, ha nem is ilyen eredményes , jöhet az is, akár pm - be is -
Bingisz
addikt
válasz
Dobi 562 #8972 üzenetére
Ennyi, de csak addig amíg telibe nem verem a PZ4 trollgunjával. Onnantól már nem a legeslegjobb.
Mondjuk komolyra véve, ha lesz annyi goldom lehet, hogy veszek egyet akciósan, mert lassan annyi képzett német legénység kéne amennyi nincs is a játékban....Amúgy meg ő az. Amúgy tetszik a klánlogójuk
-
Remus389
veterán
válasz
Dobi 562 #8834 üzenetére
ez igaz, ezért van a wot tank statistics, ahol a t-25 mindenben jobb
jóval több a nettó kereslet, az átlag damage... stb
lényegesen jobb
szerintem is butaság volt kiállni, ha megnézed az első és második csata, na az olyan mint ami szokott lenni, utána betöltötte a Gold ammot és nem volt esélyem, vagy én biztam el magam
ott a wot statistics, vita vége
-
nemeth989
senior tag
válasz
Dobi 562 #8605 üzenetére
nagyon szép statisztika, én még csak 1400-nál tartok csatánként, 1500 a cél, mondjuk még 100 csatám van vele, de hasonló véleményen vagyok 100%-ig mint te
ha bedob top tierbe, akkor brutális mészárlásokat lehet rendezni, meg T8-asokat is simán szétlehet vele kapni, habár ott ügyelni kell azért, hogy a gyenge pontokat próbálja az ember lőni -
sith7
félisten
válasz
Dobi 562 #8609 üzenetére
SP - m van, és igen, hozza a pénzt, csak a játékélmény hagy némi kívánnivalót maga után
Tesztszerveren próbálgattam az SU-122-44 - et, csak a páncéljáról nincs igazán megfelelő képem, mivel ott mindenki gold ammo - val lövöldözik
Nyilván az SP jobb farmolásra, ha arra gondolsz. Nem tudom pontosan mennyit hoznak de átlagban biztos hogy jobb.
Hát ez lett volna a fő kérdés ....., ha nem gond , valamikor nézd majd meg lécci, hogy kb. ugyanannyi sebzés mellett melyik mennyi kreditet hoz.
szerk.:
most nézem a repedet, 3362 dmg - re adott gyenge 90k - t, én 3015 dmg -re kaptam SP - val 103k -t ... szóval pénzben tényleg jobb .... kérdés a játékélmény megéri - e a különbözetet -
Remus389
veterán
válasz
Dobi 562 #7594 üzenetére
azonkívül azt sem fogta fel hogy szó sem volt magyar tech tree -ről, hanem hogy lenne néhány faxa tank, ami azért nem kerül bele a játékba mert éppenséggel se nem angol, se nem soviet vagy német... etc.
és igenis ezek közül pár magyar is van
ez kirekesztés
ja és olyan bunkó hogy Magyarország -ot kicsivel, de a wot-ot naggyal írja...
EU tech tree sem stimmel, ha néhány japán könnyű tank is jön
ha pedig nem ismered a történelmet akkor ne papolj tahoka
-
wanted5
őstag
válasz
Dobi 562 #7594 üzenetére
Nem véletlen írtam kisbetűvel. Nem sokat tudok a történelemről, nem is érdekel, de rémlik néhány ökörség, amit a jó magyarok csináltak a világháborúk idején. Ha egy kicsit okosabbak lettek volna talán ma nem itt tart az ország ahol...
ugye volt valami olyasmi, hogy háborút hirdettek Amerikának? vagy valami hasonló? hát mondhatom bölcs döntés, kb körberöhögték őketRemusz
felfogtam, úgy is írtam hogy EU tree... mivel hivatalosan is úgy nevezték el a tree-t -
-
Tomi0703
addikt
válasz
Dobi 562 #6948 üzenetére
Az teljesen mindegy... Hogy nem sül le a képedről a bőr... Te a 14k csatáddal, hogy mersz játszani tier 5-ben ahol 200-300 csatás kezdők játszanak?! Biztos élvezted...
Amúgy szép kör volt!
Nagyon biztosra akartál menni, hogy a Pz 3/4-re és a Leopardra is betöltötted a goldot.
-
bullseye
addikt
válasz
Dobi 562 #6928 üzenetére
Ami a kört illeti, az első 5 kill "könnyű" volt. Jó helyre ment, jól lőtt. Na onnantól viszont nehezedett, 1 tankkal 8 ellen. Verhették a fejüket a falba... a pzjg1 kilövése mázlis volt, mert az árthatott volna (ez amúgy kicsi pálya, hogy így felspottolódott?). Szóval volt ebben szerencse is, de tudás is, nem a minimaus/Churchill III rendet vág az ellenfél között téma (mondjuk az nekem még sosem jött be...).
A szobanövényezéssel továbbra sem értek egyet csak úgy, mert jó eséllyel sokuk kezdő volt. A low tier csatákat viszont nem ítélem el, amíg valaki csak néha lemegy bulizni, és nem a csatái felét tölti ott.
-
dfsz34
őstag
válasz
Dobi 562 #6823 üzenetére
Lejárt a szerk idő az előzőben, de a hozzászólásodról pár hasonló jelenség jutott az eszembe.
Rengeteg olyan 5-6-700 wn6-os játékos van, aki szereti játszani a parancsnok szerepet, főleg akik klántagok is meg szakaszban jöttek. Nyomják nekem, hogy kövessem őket, aztán ha arrafelé mennek, amerre én akartam, akkor jó, de ha nem akkor nyomok egy negatívot és szoktam kapni a noobot érte, pedig ez nem elő hanem utóítélet, mert sokszor követtem már az ilyeneket, mondom segítek nekik, aztán belevittek olyan helyzetekbe, hogy ott maradtunk mindannyian.
A másik gyakori dolog a hasonló parancsnok komplexusosoktól, hogy állok a sarkon, játszom a csiki csukit erre jön mögöttem és nyomja a vonulj vissza parancsot. Mondom neki: miért? Ja igen, azért mert akkor neki mellettem és előnytelenebb helyzetben kell harcolni, de hogyha egyszer én értem oda elsőnek és fogyasztom is az ellen HP-jat, akkor nem fogok azért hátrálni, hogy ő harcolhasson a kedvezőbb helyről. Az más helyzet lenne, ha 1-2 tierrel magasabb tank lenne az ellen és megérkezne a mi nagy tankunk, mert annak át szoktam adni a helyet és én megyek ki mellette, miután az ellen tank is lőtt rá, mert így szabad sebzéshez juthatok és adok lehetőséget is a mi nagy tankunknak, hogy jó helyről harcolhasson.
-
polgi803
őstag
válasz
Dobi 562 #6812 üzenetére
M37-es Arty...olyan lassan tölt be, hogy kimegyek közben enni...ha nem találom el a torony mögött,vagy a seggét,akkor cseszhetem...+ olyan kicsi a lőtáv,hogy örülök ha életben maradok...de ha mindezek klappolnak,akkor sem hiszem hogy nagyot sebzel egy Tier 6-os nehézen...
-
dfsz34
őstag
válasz
Dobi 562 #6578 üzenetére
Azt jól teszik, ha emelik a nagy tierben a credit termelő képességet, hamár az artyk számát nem csökkentik. A statisztikának nem kedvez, de legalább nem lesznek akkora csúnya mínuszos körök ha az arty kiszedi pillanatok alatt az embert és talán így kicsit bátrabbak lesznek a játékosok, mert nem lesznek akkora horribilis credit bukták egy hiba esetén.
Az is érdekes, hogy kiveszik az arty trace-t. Logikus is és értem miért van, de ezzel tovább maradnak életben az artyk, amit sajnálok. Engem a saját csapatomba levő artyk sem érdekelnek nagyon, nem akarok rájuk számítani, mert szvsz erősen feleslegesek a játékba, csak rontják a játékélményt. Pl. ha elbírnék a tankkal, azért is kilővi előttem az arty, kösz, de ebből nem kérek.
-
Fel
addikt
válasz
Dobi 562 #6428 üzenetére
Lesz benne egész sok minden, ami tetszik.
Pl.:
- The overall velocity of SPG shells was decreased (10-15% for regular guns and 50% for short-barreled ‘mortar’ guns). - A hosszabb célzásidővel karöltve, talán most már - tankkal haladva - lesz idő megállni és leadni egy célzott lövést..
- For tier 10 vehicles (except for SPGs) the income increased on average by 10%.
- For tier 9, 8, 7 and 6 vehicles (except for SPGs) the income also increased, but not as much as for tier 10 vehicles.Pedó hajlamú tankerek figyelem:
All new accounts will now receive Tier I tanks with 100% crew.A többit majd meglátjuk mit hoz..
-
Patrick76496
őstag
válasz
Dobi 562 #4408 üzenetére
Akkor valakit kellene keresni mondjuk arty-val vagy normál tankkal mellé. Egyébként ne is mondd a játékosállományt, főleg a hazai mennyire rossz. Egy csapattársam beírja a magyar siemát: van magyar? utána 5 szmájli. Szokásomhoz híven, beírom neki, hogy nincs, ilyenkor normálisabb emberek visszaköszönnek és én is nekik. De szerintem ő még nem "ember", hanem csak egy 10 éves kisgyerek. T3-ban sebeztem 700-at, öltem ötöt, aztán miután kezdett fogyni az ellenség, ő maga kilőtt 7 hp-ról. Egész körben alig sebzett 55-öt, kr1st0fka12 a neve.
Egyébként megvettem a Marder I-et legénységképzőnek, első 2 kör után ilyen.
Visszatérve az 59-16-ra és inkább a táras löveggel szeretném majd használni, haverom rábeszélt. Elvileg piszkosul jó a sebzése táranként, csak mindig el kell vele találni a megfelelő pillanatot. A WZ már lehet nekem sem lesz akkora nagy gond, próbáltam az előző haver account-jában és jól lehet vele trollkodni a DPM miatt. Plusz a 85-ös löveg gold ammo-ja szinte bármelyik gépet viszi szemből is akár.
-
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #3988 üzenetére
De az is biztos, hogy ha egy 15 fős csapat kikap, akkor ott nem egyetlen egyénen múlik a dolog. Többször jártam már én is úgy, hogy vesztesként is több XP-ét kaptam, mint a győztes csapatban a legjobb. Egyébként érdekes lenne egy olyan statisztika ami azt mutatná meg, hogy a 15 fős csapaton belül átlagosan milyen helyezést ért el az ember.
-
Dryman
őstag
válasz
Dobi 562 #3915 üzenetére
Akkor én valamit nagyon rosszul csinálok vele.....
milyen taktikát játszottál a Type 58-al....mit érdemes? mert még nem sikerült rájönnöm......
egyszer egyszer van olyan hogy spotolnak a kistankok, és közepes távolságról sikerül elérni egy 2-3 killes kört, ekkor azért van némi kredit, de legtöbb esetben nem jön be ez sem.....
gondolom a felderítéses megoldás nálad sem játszott..... -
littlemole
őstag
válasz
Dobi 562 #3860 üzenetére
Szép meccs. Kár hogy a kv-2 meg az ISU is belédpörkölt két nagyot.
A végén hagyni kellett volna hogy a super P menjen és pajzsoljon hisz teljes HP je volt, akkor túléled.
Néha elkapja az embert a gépszíj vagyis vérszíj.Engem is sokszor feleslegesen.
Márha ment volna előre. Bár ha nagyon kezdő volt akkor se biztos hogy megy.Kell egy kicsit noszogatni őket. Én a jerk szót szoktam használni. Ez nem annyira anyázós angol, így talán megértik.
-
vhw
addikt
válasz
Dobi 562 #3767 üzenetére
Eddig a mywotreplays használtam/néztem, de ott egyáltalán nincs ezzel a tankkal visszajátszás... (tán haldoklik az az oldal már?)
De ezen a helyen hol láthatom, hogy milyen fiókkal készült? Eddig 10-15 eredmény fölé vittem oda az egeret és mindig azt írja ki, hogy beleszámítja a premium account és egyéb bonus eredményeket is. De mintha ez csak informatív jelleggel lenne ott, nem konkrétan azt írja hogy az adott eredmény biztosan premiumos vagy anélküli, csak hogy adott esetben azt is beleszámítja.
-
Remus389
veterán
-
csaba17
senior tag
válasz
Dobi 562 #2822 üzenetére
ha a hit mód vagy micsoda textúra mód akkor igen de már próbáltam hogy a res mods 0.85ös mappából mindent kiszedtem, szóval üres volt és úgy indítottam, úgy is hibás, arról meg nem tudok hogy valamelyik módot nem a mods mappába tettem volna hanem a gyárit írtam volna felül.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
Dobi 562 #2747 üzenetére
Miért? Most nyomom én is, igaz csak a BDR-től, addig free xp-ből kihúztam. A BDR szerintem csak minimálisan marad le összképileg a KV-1-től. Az ágyúja ugye sokkal jobb, mint a KV-1-nek, mozgékonyabb is, egyedül ugye a papírsága a zavaró. A KV-1 nyeli a lövéseket, ez egy hangyányival jobbnak teszi, de amúgy pénzkeresésre is kiváló a BDR. Nekem kimondottan tetszett, öröm volt vele játszani. És kb. pont ugyanezt érzem az ARL esetén is. Ez az ágyú 6-os szinten hihetetlen erős. Az ARL még a BDR-nél is jobban mozog. Itt is csak a papírság a gond, de a gold világában a páncél szinte semmit sem számít amúgy sem. Már nem sok hiányzik a 7-es tankhoz, de ezzel is öröm nekem a játék. Szóval én bátran ajánlom a francia heavy ágat a BDR-től.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Dobi 562 #2472 üzenetére
Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy Ti nem úgy veszitek észre, hogy vmit baromira elqrtak a pontozási rendszerben?
Tegnap volt egy csatánk Fjordok pályán és a K5-J5 mezőben én voltam egyedül - már ez is kiütötte a biztit nálam, hogy oda nem jött senki segíteni- és 2db IS-3, T34 és még egy hasonló kategóriájú heavy jöttek rám. Természetesen nem váltottam meg a világot, de tartottam Őket, ameddig tudtam.....kaptam némi arty támogatást és szakasz társam egy ISU-152-vel lőtte még Őket szemből H9-ből kb.
Csata végén eredmény listában haverom megrökönyödve látta, hogy alig kaptam spot dkg-t....pont azt ecsetelte, hogy legalább 2000 biztos fogok kapni....erre kaptam kemény 943!!! Hogy van ez a kibaszott rendszer?!? BUGOS netalántán?!?! Ezt lehet jelezni Sergejék felé!?
Meg azt veszem észre, mintha mostanában kevesebb XP-t adna olyan csatákért is, amiért korábban kaptam azért ezer felett, most simán alatta van...ez miért? Én érzem rosszul?(#2502) Napfénysüti: mi a baj a Patton-nel, ennyire szar lenne!?
(#2527) AMD Power: mond, hogy ez nem a Te statod.....MÍNUSZOS wn6!?!?
szerk:
(#2530) Djuree: de nem mínuszról indul egy játékos sem, ezt nekem ne mond....én sajnos az elején - kb 2K csatáig - elég balfasz módon toltam, rohantam mindig előre és pillanatok alatt meghalltam -, de akkor sem voltam sosem mínuszban!? -
Rellind
senior tag
válasz
Dobi 562 #2279 üzenetére
Felraktam és eltűnt minden hang a játékból, kivéve a lövés, töltés, becsapódást...hiányzik az engine.xml.
"Removed engines.xml. For those who had no engine sounds, delete the 'vehicles' folder in X:/Games/World_of_Tanks/res_mods/0.8.5/item_defs/ before installing this version."
Ez most mi? Akiknek nem volt motorhang azok töröljék ezt a könyvtárat mielőtt telepítik. Nekem nem volt telepítés előtt ilyenem -
jano_77
nagyúr
-
psycroptic
őstag
válasz
Dobi 562 #990 üzenetére
A titok nyitja az általad is megfogalmazott jelzőben rejlik: "gyerek"
Magyarán a "büdöskölök" felhergelte magát a saját bénaságán és inkább csodát vár a problémájára, minthogy utána olvasna annak amit ír, annak, hogy hogyan is lehetséges ez.Szerk.:
virkir-től meg autogrammot kell, hogy kérjek, mert ritkán lehet összefutni a fórumon egy "igazi" celebbel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest