- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola96
senior tag
válasz
jano_77 #230603 üzenetére
A 8-as cseh gatya. A 9-es mar jobb a táras ágyúval. Tierjében és szerintem t10ben is jó. Használható, főleg neked en csak atlagos jatekoskent is tudtam elvezheto meccseket menni. T10 mindfuck. Gun handling epic, és abszolut durva. Erezheto a feljebb lepes a 9tol pedig az is jo buli volt.
-
xenom0rph
őstag
válasz
jano_77 #230603 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék, hogy melyik ágat érdemes húzni, ahol már T6-7-től is kellemesek a tankok. Néhány hete tértem én is vissza, jópár év kihagyás után. A következő ágak/tankok vannak meg (többé kevésbé): Leopard PTA, Tiger 2, Obj 257, Panther 2, Centurion 1, T-44.
Ezeken kívül melyik heavy, med, td ágra érdemes koncentrálni? -
válasz
jano_77 #230528 üzenetére
Az olasz heavyket tier 8-10 között (még a 9-es és 10-es nincs is kifejlesztve). Még tier 6-ra nem volt meg a Britt TD (AT 8?), a többire meg csak artyt tudok már választani, azokat meg úgysem venném meg.
És így most már csak kb 1-3 tank nem lesz megvéve ami tier 4 feletti és nem arty.
Az új amcsi heavy ágat viszont várom, végre lesz valami érdekes is.
-
válasz
jano_77 #230503 üzenetére
Nagyon szép kör lett!
Én mindig bepánikolok az ilyen helyzetben, és az esetek többségében az RNG se segít, de ritkán nekem is volt ilyen.
Ma gondoltam korán kelek, és kipróbálom milyen a hajnali órákban játszani.
6:05 körül léptem be, egy 8-as pedo csatában (3db 7-es arty volt! Ez manapság nappal is ritka) szétalázott minket egy 150m-ről sem spotolható Foch TD, meg a pedo-t 9 kill-el záró Skorpió (a játékos valami Zoli volt).
Nem a már fáradt portás/biztiőr csapat volt, legalábbis az ellenfél oldalon nem. -
BerserkGuts
addikt
válasz
jano_77 #230417 üzenetére
simán azt hiszik ez a call of dutyi lite edésön bemegyek meghalni végre nem másodpercenként csak percenként
azt tolja a csatákat egymás után vannak ilyenek is, több ezer csata több ezer halál kill az szinte nulla sebzés is szintén
Barret001: Pedig az volt az aranykor amikor kilőttük az összes artyt (mind2 oldalon) aztán mentek sírni szerbének a fórumon és elkezdte a wg a bünetést
-
Argh!
aktív tag
válasz
jano_77 #230418 üzenetére
Jaj ne csináld már jano, sokszor voltam veled egy csapatba és csak mocskolni tudtad a csapatot. Nálam is már ignoren vagy ugy osztod mindig az észt.
Nem a béna semmit nem csináló játékosok miatt ilyen toxikus a wot közösség hanem az olyanok miatt mint például te is.
Inkább azoknak nem kéne játszani akik idegbetegek lesznek egy játék miatt.
Amugy meg örüljetek hogy sok a béna és van kit lőni. Ha ti lennétek a legroszabb játékosok nehéz dolgotok lenne.
-
nomic
aktív tag
válasz
jano_77 #230303 üzenetére
Meta tankok már csak ilyenek
STB-1 8k kombinált 5 killes meccs is csak 1. osztályt ért.
Puculo : Igazság szerint én minden elváló ágat kihúzom mindkét irányba (feltéve ha mindkét tank releváns számomra), ha van rá energiád szerintem mindkettőt megéri kihúzni, randomra tökéletesek, klánok meg kérik a 277et többnyire, ha érdekelt vagy ezen a területen.
-
nomic
aktív tag
válasz
jano_77 #230169 üzenetére
Végül úgy döntöttem, legyen mindkettő, gyors megvettem az UDESt leárazással, majd rárakom a TVP-re az Arnie kedvezményt, így a karácsonyi szezonban 4db 10-est tudok behúzni (már csak a TVP kell, hármat vettem a mostani leárazásban). Eddig nem bántam meg, nagyon pacek a svéd gép.
Pénzzel úgysincs gond, prémium+100% booster+34% karácsonyi+klán kredit boosterekkel 2 óra alatt farmoltam laza 2,5 milliót.
-
válasz
jano_77 #230229 üzenetére
Én mondjuk jobban örülök egy ilyen vesztes csatának, mint egy olyan nyertesnek, amiben alig csináltam valamit. Persze nyilván bosszantó, hogy végül nem nyertetek.
Ja, amúgy a mai első csatámban sikerült vízbe fulladnom egy lövés leadása nélkül. Persze nem szándékos volt, hanem bénázás. Aztán volt 2 csata, amikor megszakadt az internet kapcsolatom, és mire visszaléptem, halott voltam.
-
joergie
őstag
válasz
jano_77 #230053 üzenetére
Általában ilyenkor azt nézik be, hogy nem a csapatban kell top3ban lenni, hanem a csatában. Tehát az utolsó vereség lett, elég kicsi az esélye, hogy benne voltál xp-ben a top3-ban a játékban részt vevő 30 játékos közül.
Egy brawler tier9et javaslok a küldetésre,med-heavy-light vonalon, pl phase1. És szakasztársakat a magasabb nyerési esély érdekében. -
Thrawn
félisten
válasz
jano_77 #227291 üzenetére
Erre a "nerfre" gondolsz?
Erősebb lett a páncél, nagyobb a pen és az alfa dmg, gyorsabb a fordulás és a toronyforgatás. Leginkább a megváltoztatott MM miatt érezték úgy a népek, hogy gyengébb lett.sith7: a konteó minden csak nem lényeg, szóval ha csak ennyi érved van akkor jobban jártál volna ha csendben maradsz. Amint azt láthatod is, a Type 59 "nerf" is be lett jelentve, elolvashatod a linken.
-
phoenix1989
őstag
-
notika77
senior tag
válasz
jano_77 #227116 üzenetére
Nem ugyanaz a tier, egyik prémium, a másik a fejlesztési fában van és "kötelező" menni vele, de a harmadik jelet már nem kötelező feltenni rá vagyis akik akarják, jobban fel tudják húzni a magasabb tier miatt. Lehetne még sorolni milyen dolgok lehetnének az általad írt dolog mögött, de egyébként mind a három jelnél a T71 DA-nak vannak magasabb értékei, ha jól megnézed a táblázatot
-
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #227111 üzenetére
Puszta logika, nem kell hogy meglegyen nekem a Chieftain se, hogy tudjam ha ellősz 20 goldot (Mert hogy mással nem lőnek) nem fogsz plusszolni, sőt, ellenkezőleg
Kis matek pusztán: Mivel magamra referáltam így, egy jobb játékos ellő mondjuk 30-at, abból jó 25 gold legalább, az 72k lőszer helyből, leárazással is a fogyócikkek 30k, nekem nincs konstans prémiumom így esélytelen, hogy meccsenként 50k-nél többet szerezzek így minimum 50k mínuszba mennék, ami nem feltétlen 100k, de 30 helyett 50 lövés aztán máris ott vagyunk -
Swinegod
őstag
válasz
jano_77 #227099 üzenetére
Nekem nyilván nincs meg, rühellem a kis alfás tankokat. Ha nem nagy cuccokkal, kajával és full golddal használod akkor mi a szar értelme van annak a tanknak? Minek költenél rá 20k-t ha nem kimaxolva használod? Nem nagyon teheted meg sok AP-t vigyél, de ha mégis, mégegyszer, miért tennéd ha már így is úgy is elpocsékoltad rá 2 8-as prémnek az árát?
AP lövő E25-öt amúgy se látni sokat, felteszem akkor már full p2w cuccokat is dob rá mindenki -
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #226998 üzenetére
Scheff Skodáján megnézheted.
-
jano_77
nagyúr
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #226909 üzenetére
Nem,igazad van! Viszont csinált mást is,amit bőségesen díjaz a wot! Nem saját szakállára lövöldözgetett,hanem kitette magát a csapatért! (assist) Meg is lett az eredménye,kapott egy nagy szatyor xp-t.
A wot egy csapatjáték,ha sokan nem is gondolják így...Viszont a játék az alapján jutalmaz,hogy mennyire vagy aktív részese a csapatnak! Javíts ki ha rosszul gondolom. -
Szibilla
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #226814 üzenetére
Nos, igaz még csak 2 csatát mentem a Concept 1B-el, de vagy mindenki tudja már, hogy hol kell lőni - ahhoz képest, hogy Scheff és Tankelit elkészítette róla a videóját - vagy hozzányúltak máris, mert annyira OP volt, de eddig azt kell mondjam sajnos, hogy ennyire feleslegesen elverni 20K kötvényt még nem sikerült korábban!
Minden honnan IS beüti bárki aki szembe jött eddig, ellenben a lövege, pffff.....AE Phase-t hiába vittem teljesen körbe a testén, tornyán a célkeresztet, sehol nem mutatott átüthető pontot - és nem is ütötte be sehol, bárhol is próbálkoztam - és az Strv K is megviccelte nem kicsit. Szal eddig baromi nagy csalódás ez nekem!
Ha esetleg vki csak emiatt szenvedné a rankedet, akkor én gyorsan lebeszélném róla, ettől sokkal-sokkal jobban megérte volna 4 db lila felszerelés mondjuk 2 tankra, amiket szeretek. -
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #226821 üzenetére
igen baromira szeretek kötekedni. nyilván. úr isten. -.- nemtudom honnan veszed ezt de legyen úgy. nem nem direkt nem akarom érteni hanem szarul fogalmaztál. de természetesen az a szar aki nem érti hogy neked az este az a reggelt és az egész napot is jelenti. ha nekem valaki azt mondja milyen az idő este nem azt mondom hogy sütött a nap egész nap, mert nem ezt kérdezték. nem vagyok se foci rajongo sem pedig magyar tanár , de ettől még helyesen kell megfogalmazni a kérdésed mert ha ezt nem tudod nem is arra fogsz választ kapni ez ennyire egyszerű. de még neked álljon feljebb természetesen.
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #226777 üzenetére
itt az a lényeg, hogy be vagy sorolva valahova az alőző rankedek alapján, és ha meggebedsz sem tudsz előre lépni. ez van 10 csata 25% teljesítmény és nem vagyok szar játékos, előzőben ugyanez volt meg előtte is. a rankedek alapján a wn8-am max 700 lenne összesen.
tudod az a baj, hogy a vérpistike jön és a 700-as átlagsebzésével 40k csata alatt, simán belő menden lövéssel, én meg a 375-ös golddal ami páncéltörő, olyanokat lövök neki, hogy nem ért páncélzatot, lepattant, és még sorolhatnám.
az utolsó csatában a csapatomban nem volt 5k szem. értékelés felett csak 2 játékos: én meg egy ebr, aki a piros vonalom ácsingózott.ha a csordával mész ugyanugy bukó, mert a baromarcuak megállnak mert a térképen felszpottolodott valaki és azt lövik ezerrel, em néznek körbe, csak puffogtatnak. ez a probléma. semmi más.
itt az van, hogy aki mindig bekerült a diviziókba az most is be fog, aki nem, az meg égesse a creditet ezerrel.én nem tudom mióta probálkozom bekerülni: 3 vagy 4 szezon óta, még egyszer sem sikerült, pedig nem vagyok szar játékos.
randomban 15v15-ben 10 csata után 2k feletti a wn8 és van 2500 átlagsebzés 15-20 killel.
rankedben lósz**r van nem ilyen stat. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #226766 üzenetére
Én pont néztem pár ranked csatában, amikor nagyon meggyalázták a csapatomat, hogy ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosokból állt az nmy, néhánmy 6e, aztán ettől feljebb már nagyon ritkán. Mondjuk ezt nem tette kellemesebbé a gondolatot, hogy nem super unikumok taroltak le minket és hogy gyakorlatilag sebző lövésem alig volt az e50m-el. A táras g.cik kitáraztak rám (arannyal persze) úgy, hogy be se tudtam tölteni a következőt az első lepattanó lövésem után.
Na csak azt akarom mondani, hogy ezek szerint a ranked ennyi, legyen meta tankja az embernek, aminek jó a csőlehajlása és jó a dmg, a legjobb a burst dmg. Okádja az arany lőszert, menjen mindenki egy helyre és ennyi, akkor le tudják gyalázni az ellenfelet. A horda taktika miatt az egyéni tudás még kevésbé számít, mint randomban.
Néztem tankelit streamjét, ő azért haladt előre, mert vesztes csatában se nagyon veszített chevront, de meggyalázták őt is, nem is egyszer.Kib.szott jó játékosnak kéne lenned, hogy ne szaladj bele nagy pofonokban és visszacsúszásokba a rankedben. Ilyen 4-5e személyes értékeléses játékosok simán legyalázzák az ellenfelet a horda taktikával, főleg ha az ellenfélnél elkezdenek ügyeskedni és pozíciókat felvenni, szétszóródni a tankok.
Értelmetlen f.szság ez a ranked, de normális meta tank nélkül meg ahogy h1mpi írja, élethossz rövidítő az ideg miatt
A kukibébi streamjén valaki mondta, hogy az egyik másik streamer összetörte a billentyűzetét ranked alatt, de olyan gyorsan pörgött a chat, hogy nem tudtam visszakövetni, hogy melyik streamer volt az, de azt hiszem ő (is) túltolta a rankedet egy kissé.
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #226748 üzenetére
nekem pont most sikerült ezt a szar 7 . et meg szerezni. de valami kegyetlen undorító. ez a 10vs10 se jobb mint a 15vs15 volt. talán végig szenvedemezt az első 10 et és be is fejeztem . a T10 tank miatt akartam volna megcsinálni de ezt nem fogom erőltetni mert agyvérzés lesz a vége. talán beteszik kötvényért mint a concept 1B-t majd akkor meg veszem
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #226745 üzenetére
A rankeden kipörgeteme a kvalifikációt, egyelőre nulla chevronnál járok 17 csata után és 3 győzelemnél, sok vesztenivalóm nincs. Behúzom a most már csak fél millió kreditet, aztán jóccakát ennek a módnak.
A reconban inkább megcsinálom szépen lassan az 50 csatát, jó cuccokat ad. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #226407 üzenetére
PLS vmi nagyon ütős setup-ot és gyorsan mert nem gondoltam volna ennyire szarnak a jelenlegit, de konkrétan semmit nem akar eltalálni, valami botrány szar a löveg - venti, v.stab, turbo volt fent, a másik variációm pedig fejlesztett forg.mechanizmus, venti, v.stab.
Mit cseréljek le szerintetek és mire, hogy hatékonyabb lehessen ez az amúgy jó tank? -
BigBear
senior tag
válasz
jano_77 #226301 üzenetére
Ehhhh, ne is mondd. Tegnap sima Hellcat, bosszankodtam, hogy a 10-ből tizedik menet, ahol 1 vagy 2 másik szerencsétlennel (vagy bottal?) T6-os szutyok golyófogóként malmozok a T8-as mezőnyben, mert gyakorlatilag nem tudok találatot bevinni, erre majd 2000 sebzéssel meg 2 killel végeztem a csapat élén. Mondjuk így is bebuktuk.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #226115 üzenetére
Igen a szolgálati naplóban szereplő átlag alap xp-be érthetetlen módon beleszámolja a prémium fiók adta +50%-t is. Szinte biztos hogy a napi stat mod ami popey-nél van az is így számol és lehet hogy a wot beépített napi statja is. A maratonokba viszont a prém fiók adta 50% sosem számít bele.
Szóval azt a 802 xp-t el kell osztani 1,5-tel, vagyis 535 volt az átlag alap xp-je ami sokkal reálisabb szám.
Napi szorzókat valószínűleg nem számolja bele. -
popey37
addikt
válasz
jano_77 #226066 üzenetére
én nem lightként használom, utálom a lightokat, nem is játszom velük sokat csak amennyit muszály.
pálya 2/3-ig berohanok, bozot és kuksolás, ha kialakult a csatakép, akkor megyek amerre kell.
nem szeretem a kamikaze stilust egy autoloaderes papír tankkal, aminek ráadásul átütése sincs: 190 mm tier 9-10-ben kevés. és ritkán játszom vele saját tierben. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #225964 üzenetére
Kiírja a jutalmakat a küldetéseknél. 50 csatát kell menni. Az elején ad boostereket, aztán egy speciális álca festést, meg 3 nap prémet összesen meg egy medált a végén.
Én azt csinálom, hogy ebben a módban teljesítem a napi küldetéseket a cseh nehéz nyolcassal és így már majdnem 40 csatám megvan. A korábbi csatákat is hozod magaddal, még a javítás előtt, amiket mentél.Nekem tetszik mindegyik pálya, mert semmivel nem jobbak a jelenlegi pályák és ezek legalább izgalmasak, újak. Vannak persze ballansz gondok itt-ott, nem is kicsi, de elkerülöm, ha tudom.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #225561 üzenetére
Az intuition valóban nem volt hasznos korábban, most viszont kötelező lenne, már ha van rá lehetőség felrakni. Artykra például abszolút kötelező skill, 40 sec helyett 10 sec alatt válthat lövedéktípust. Táras tankokra is nagyon hasznos lenne, pl ha kéne gyorsan arany lőszer vagy HE (mondjuk puha tankra vagy amerikai tank testére vagy a tankok hátára), csak nekem a táras tankjaimon 3 fős legénység van és azokon szinte lehetetlenség kifejleszteni. Még a tetejébe ráadásul parancsnok és a lövész is töltő egyben, mindkettőnél ki kéne fejleszteni. Ami még nehezíti, hogy ez perk, tehát 100%-os kell legyen.
Rendkívül hasznosk perk lett az intuition. Kivették a random faktort belőle és gyors lövedék típus váltást lehet vele csinálni, miután betöltött a tank. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #225551 üzenetére
Hatásá mechanizmusban ugyanaz, csa a direktíva kicsit kevesebbet tesz hozzá, mint a felszerelés maga.
Most a field modification-ben ráadásul módosítani, upgradelni tudsz még egy felszerelés mezőt, ami még javít a teljesítményen, ha kompatibilis felszerelést használsz rajta.
Ez a játék tényleg már ilyen vicc kezd lenni, ami a ballanszt illeti. Nem is lehet ballanszolni, a lovak közé dobták a gyeplőt.
Most még hozzátesznek a field modification-ben, egy felszerelés mezőt tudsz úgy upgradelni, hogy javítja a felszerelés teljesítményét, ha éppen kompatibilist sikerül abban mezőben használni.
Mintha már most se lenne elég az a csomó módosítás a tankon, amit a játékosok felrakhatnak. -
-
Barret001
addikt
válasz
jano_77 #225524 üzenetére
Én is sokáig szégyelltem a "teljesítményemet" De idővel rájöttem,hogy folyamatosan javulok,nem is kicsit! És amíg az ember javul,addig van esély a szent wéennyolc emelésére. Most is gyengén muzsikálok,de azért átlagban a + 50%-ot ráteszem. Ha megérjük, még a 7000 csataszámot is átlépem!
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #225498 üzenetére
1.14ben benne volt a frontline update, csak mai naptól kezdődött az event.
sima fejlesztési fában lévő tankokat lehet bérelni, de azokat is csak úgy, hogy most kreditet kell fizetni értük.na gurultam pár meccset, nagyon alacsony szinten lehet kreditet farmolni, egy átlag játékos kb fél milliót farmolhat 1 óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magyar az űrben
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged