- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz h1mpi #183293 üzenetére
Ez a beszerzés azért volt szükséges, mert a NATO tagságunkból erednek kötelezettségeink. Nem azért vásároltuk, hogy "mutogatni tudjuk", hanem mert a költségvetés X százalékát honvédelemre kell fordítani (NATO elvárás) és ez a beszerzés egy részét "be is takarja".
Kötelezettséget teljesítünk általa, nem szórakozásból vettük. Ez politikai kérdés, ami a katonai szövetséghez tartozásunk miatt létezik.
-
ooloo
őstag
válasz h1mpi #183293 üzenetére
Csupán annyit írtam hogy remek páncélzata van és szerencsére nem a WG -t kérték fel a fejlesztésére . Azt , hogy kellettek vagy nem témát még véletlenül sem érintettem . Nagyon bosszanthat , hogy Hazánk rendelkezik pár ütőképes harckocsival . Panaszodat intézd a politikusoknak és ne nekem .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #183274 üzenetére
Na ez mondjuk szerintem is egy teljesen felesleges része az xvm-nek. Max, ha csata után el akarsz küldeni valakit valahová, akkor be tudod saccolni, milyen nyelven kell anyázni.
Bár onnantól, hogy azt állítasz be, amit akarsz, igazából az excrementum és a pofon esete áll fent.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jim bcs
nagyúr
válasz h1mpi #183236 üzenetére
Úgy látom elég sz@r meccseket fogsz ki Mentem én tegnap mindennel ami van, arty-könnyű-med-nehéz, de csak a 430U volt az amivel plusszos meccsek voltak, de így volt az elmúlt hónapban is. Vagy már én szoktam el a nehéz tankoktól.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
jim bcs
nagyúr
válasz h1mpi #183232 üzenetére
Akkor lehet rossz napod van, tegnap és úgy általában 430U-val hoztam le a legtöbb pozitív meccset, többnyire első helyen, vagy az első 5-ben végezve kőkemény nehéz tankos csatákban. Kvázi azt látom, hogy most a medekkel lehet a legjobban lehozni egy teljes napot és meccseket, a nehéz tankok és könnyű tankok most nem pálya, esetleg még artykkal lehet jó köröket futni.
-
ooloo
őstag
-
Raysen623
addikt
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #182920 üzenetére
Szerintem, ha megtippeled a származását, vagy az anyukája foglalkozását, és mindezt köríted pár könnyen kiszűrhető indulatszóval, megfűszerezed egy kis sztereotípiával a lakóhelyén élő hasonló nyelvet beszélő emberekre vonatkozóan, akkor hamar össze lehet szedni.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #182785 üzenetére
Hogy a retekbe csinálja meg ilyen gyorsan a 3 jelet!? Most jött be a tank, nincs még egy hetes sem!? Vagy Neki beleszámít, mikor teszteli az is?!
Ma is a bré rossz végére kerültem - amin már annyira meg sem lepődöm -, de azért a WG benyelhetné, hogy az a kevés nyertes csata, amit kapok egy nap, az biztos akkor lesz, mikor semmit nem tudok csinálni a csatában, csak szaladok a sebzés után. 31 csata 12 győzelem. FUWG
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dokee78
félisten
-
jano_77
nagyúr
válasz h1mpi #182709 üzenetére
Nem csak a troll gunok HE lövedékeit nerfelték most hanem az összeset!?
Én azt érzem, hogy a lightok HE lövedékeivel is mókoltak tán vmit, mert korábban az EBR Hotschkiss - vagy mi a szösz - HE lövedékével, ha megkínáltam egy ellen lightot, akkor 2-300 simán sebzett, most meg van hogy 10 alatt, de sokszor 100 alattit! WTF?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #182601 üzenetére
Ezzel csak félig meddig értek egyet, inkább egy kurva jó balansz.
Nálam legalábbis működik.
Több mint 1k csata óta nem voltam a top 51.33% wr-em közelében pedig minden más mutató emelkedik.
Elmúlt hetekben (mondjuk feb. eleje óta) elkaptam egy jobb szériát kizárólag wr-t nézve.
Két napja csak 1-1 csata kellene hogy ismét beállítsam a korábbi csúcsot és ekkor olyan csapattársakat kapok hogy a hajam égnek áll.
Kíváncsiságból végig toltam a két órás bónuszt hogy mi lesz a vége.
1 kivételével csak a Conq-al mentem de nem hiszem hogy rajtam mentek el a csaták.
Megszakadsz sem tudsz mit tenni ha úgy akarják, egy bizonyos játék tudás szinten. -
válasz h1mpi #182536 üzenetére
Nem változott az ára , csak most már 2 fajta van és mindkettő ugyanannyiba kerül. Van a régi, ami ugyanaz, és van az új, ami csak a WoT -hoz használható, de ad némi pluszt is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Chris0321
addikt
válasz h1mpi #182536 üzenetére
Csak wot prémium van, aki prémiumos volt az megkapta az újat. Én 15-én 3249 ft-ért vettem egy hónapot és most 3096 ft-ot ír ugyan arra a csomagra (kis tank + 30 nap) így szerintem ugyan abban az árban van és nem is volt szó drágulásról hanem arról, hogy aki megveszi a prémiumot több mindent kap érte.
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #182251 üzenetére
Yzne-t nagyon bírom én is. Jól is játszik, jól tud beszélni, jókat mond és a személyiségét is kedvelem, szinte mindig nyugodt, nem rage-el. Ráadásul ő szinte az összes többi streamer-rel jóban van. Például Skill-nél rendszeresen előfordul a cset-en amikor ő nem stream-el, Skill szokta is őt reklámozni.
Mouz nekem nem szimpi, őt nem szeretem. Mailand-nak imádom a játékát és a személyiségét is kedvelem, de általában németül beszél attól a nyelvtől meg a hideg ráz a rossz középiskolás emlékek miatt.Én a "balti triot" szoktam nézni. Skill(litván), SirFoch(lett), DezGamez(észt). Ők nagyon jóban is vannak egymással, Dez mondjuk ritkán stream-el, de nagyon jó videókat gyárt.
Circon-t szoktam még rendszeresen nézni, neki is jó a játéktudása és emberileg is rendben van. Daki-t többnyire csak a játéka miatt nézem, főleg ha klános csatákat játszanak és ő a field commander, illetve ha épp jó napja van és józan akkor szórakoztatóak is az adásai.Ha van időm akkor mostanában meg ruszki streamereket nézek, ők többnyire youtube-on nyomják. Nem értem mit mondanak, de a ruszki nyelv nem bosszant fel úgy, mint a német.
Mostanában ezek a nagyobb ruszki streamerek elég sokat szakaszoznak a nézőikkel, sokszor gyerekekkel, mókás hallani a 10 éves ruszki gyerekeket ahogy rácsodálkoznak a játékra.
Jove például nagyon népszerű ruszki streamer, Jove modpack-ból ismerős lehet a neve.
[Jove]
[LeBwa]
[Straik]
[TR1SS]
[Near_You]
[Inspirer] -
jim bcs
nagyúr
válasz h1mpi #182223 üzenetére
430 van, húzom mert kellene a 430U, most valahogy jobban bejönnek a medek mint a nehéz tankok. Van 1-2 jó kör a 430-al, de úgy van ahogy írod, opnak nem op, nem rossz de nem op, ha kicsit jobban kint vagy vele úgy szednek ki mint a huzat, a 430U-ra kíváncsi leszek, kb. 100.000 kell még.
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #182134 üzenetére
A KV2-m retteg mióta meglátta az OI nerfet.
(#182136) @BÁ Nutrition: Milyen 430-at nerflnek?
Következő patch-nek a teszt szervere ez, már megy egy ideje. Szerintem 2-3 hét és jön élesben. Sajnos a kukáskocsit addig nem tudom megszerezni és kipróbálni.Áhá megtaláltam mire gondolsz. Közepes tankok újraegyensúlyozása: [Supertest] Medium Tanks Rebalance: In the Pursuit of Excellence
Ez a következő utáni patch lesz és még csak supertest. Addig még változhat sok minden. Ahogy nézem egyelőre STB, Leopard1 és amx30b buff, 430 nerf. Én örülnék neki, ha megszűnne ez a ruszki dominancia ami most van.[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
-
Bobyjack
senior tag
válasz h1mpi #181940 üzenetére
Azt tesztelte, hogy mennyire igaz a WG állítása, hogy az arty splash sebzési görbéit nerfelik 1.5-ben. A gyakorlat azt mutatta, hogy a robbanás hatósugarának a szélén a sebzés jelentősen kisebb, a stun pedig érezhetően rövidebb lesz. 4:24-től a lényeg össze van foglalva táblázatban, nyelvtudás nélkül is kimazsolázható.
-
sanya53
aktív tag
válasz h1mpi #181852 üzenetére
Szerintem, ha nem változtatnak a mozgásán akkor rengetegem megválnak tőle. Gyakorlatilag álcája nincs A map túlsó feléről felspottolnak és már mehetsz is a garázsba. Várjuk meg azért a nóta végét mert lehet, hogy nem marad ennyire trágya.
jano_77:Szerintem még várj kicsit, hátha nem kell eladnod. Mondjuk nem sok remény van mert sokan nyávogtak, hogy túl jó. Pedig szerintem csak a sebzéséből kellene leszedni és az álcájához meg rakni, de ez csak az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
-
Bobyjack
senior tag
válasz h1mpi #181501 üzenetére
Nekem nem, mert nem kifejezetten kiemelkedő járgány. De tegyük hozzá, hogy én csak a SU-130PM-ért lettem volna hajlandó pénzt adni a maratonok közül. Alapvetően nem nagyon vagyok shopból vásárlós típus.
Viszont ha gyűjtő típus vagy, akkor igen, mert 60% már az a lélektani határ, amit megérhet egy T8-as prém, és jár hozzá a szintekért kapott booster, biás legénység etc.
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #181388 üzenetére
Nem kell hibázni. Miért mentél ki elé?!
Engem is kiszedett egy tegnap, szintén full hp-ról, de eszembe sem jutott őt hibáztatni, azon bosszankodtam mekkora barom voltam hogy abba a bokorba álltam be. Szerintem ezekkel a tankokkal nincs akkora probléma, de limitálnám őket, hogy csak 1 lehessen 1 csatában és sok nagyot lövő td-vel se lehessen együtt.
Tegnap kaptam egy ilyen mm-et, 7-7 TD-vel: -
Jokerdapro
senior tag
válasz h1mpi #181391 üzenetére
Én megértem a felháborodásod, de amikor neked rossz gondolj bele a cső másik oldalán valaki örül. Viccet félretéve nagy mák kell hogy ez összejöjjön, meg persze ha ~1100at csattint beléd ap-val az jobb lett volna? Sőt tovább megyek, ha ezt is elvennék tőle akkor mi maradna neki? A behemót méretével meg a 14mili páncéllal nem sok mindent lehet kezdeni. (Amúgy próbáltad már a kukáskocsit? )
Raysen623: ööö hát ha valami többet sebez akkor nyilván azzal lő az ember. (Persze van ahol kell az ap.)
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #181385 üzenetére
Érdekes kérdés a szórás miatt az FV4005, mivel kicsit hasonlo mint az arty AP lőszere. Itt sem látod mennyi megy mellé és mennyi üt át, csak arra emlékszel amikor kiszed, mert "mindig kiszed". Annyi a különbség hogy az arty AP lőszere sokkal ritkábban ütött át...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Raysen623
addikt
válasz h1mpi #181165 üzenetére
Honnan van neked közel 60k goldod? Ennyire jól megy a kláncsatázás?
(#181186) Atti777: nekem az tűnt fel hogy rengeteg múlik a MM-nél milyen csatát futsz első alkalommal. Ha az első meccs nyerő, akkor utána is olyan csapatba rak be ahol nyagyobb az esély nyerni, ha viszont bukó, akkor jön a szopóág. Múlt héten mentem 5-6 kört és mndet nyertem, szemben a hétvégével hol totál bukó volt javarészt.
(#181196) zozyk: azzal én hogyan nem találkoztam decemberben?
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
sanya53
aktív tag
válasz h1mpi #180977 üzenetére
Sajnos én ugyanezt tapasztaltam pont én is mostanában vettem elő a járgányt, hát csak szívtam vele egyszer sem pattintott, bezzeg régen nagyon jó volt, de ugyan ez a helyzet a prémium TD vel is.
Nem is értem miért piszkálnak bele. Valaki biztos megint sírt. Remélem a medek jók lesznek pár napig kiadásuk után. -
peterson79
őstag
válasz h1mpi #180939 üzenetére
Jól páncélozottnak tűnik, kb mint a T28 vagy talán a T95, de baromi lassú is. Már a videóban is mutatják, hogy jól gondold meg merre mész, mert vagy sosem érsz oda időben vagy sosem...átütésre meg alfára jónak mondható, csak hát ha nincs kit lőni?
Persze, ha sikerül összekaparni ingyen, akkor tökmindegy, ajándék tanknak ne nézd a lánctalpát, így van? -
kchryss
veterán
válasz h1mpi #180883 üzenetére
Circon pont az előbb találkozott egy ilyen fókavadásszal. Először meglepődött, hogy jobb a wr-je, mint neki, aztán meglátta mivel mennyit játszik:
36 ezer csata és ennek 99%-át tier 6 alatt játszotta. 11 csatája van 8-as tankkal, 76 csatája 6-os tankkal és nincs 1 csatája sem 7-essel, 9-essel és 10-essel.
De lehet ő csinálja jól, 68% a wr-je. -
kchryss
veterán
válasz h1mpi #180890 üzenetére
Hát ahogy írtam mióta frontline van és egy évben két event amikor hetekig +50% kredit van nem csoda hogy mindenki úszkál az ezüstben.
Régebben mindig vártam a kedvezményekre és csak akkor vásároltam tankot, felszerelést és fogyócikket is és csak akkor képeztem át a legénységet is. Most meg dúskálok az ezüstben, már amúgy sincs olyan sok tank amit meg kéne vennem.(#180884) @Atti777:
Én most raktam fel a classic-ot. Ezzel a verzióval még nem játszottam soha. Én 2013 nyarán kezdtem. Akkor már fejlettebb volt a játék, jobban örültem volna ha azt a verziót hozták volna vissza. A legjobban talán annak a patch-nek örülnék ami előtt lenerfelték a td-kat, amikor még megmaradt a camo-juk a lövés után.Kellett pár perc mire megtaláltam a prém tankokat a játékban. Magasabb tierben csak Löwe, Mutáns és Type59 van.
[ Szerkesztve ]
-
Kotomicuki
senior tag
válasz h1mpi #180765 üzenetére
Mivel "csak" a felderítés volt a dolga - de milyen nagy becsben is volt tartva érte, ha valóban jó volt benne!
A tüzérnek meg a sebzéskiosztás.
Anno munkamegosztás jellemezte a wot-ot és senki nem akart más lenni, mint ami...Aztán meg lehet nézni, milyen ... lett mára az egész: a light akarja a legtöbb sebzést kiosztani és tulajdonképpen ő lett a tüzér is egy személyben, mer' senki sem láthatja, de akár szemből is sebzi már a HT-kat...
[ Szerkesztve ]
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #180750 üzenetére
Századára van csokkentve az áruk...1 kört kell menned es fullos.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ooloo
őstag
válasz h1mpi #180452 üzenetére
Ne is mond ... ezt a faxságot .
Inkább azon dolgoznának - gőzerővel - , hogy a cheater programot használók teljesen kikopjanak a játékból . Kissé idegesítő , hogy alapból "5 percig" szűkülő löveggel kapás lövéseznek 300 méterről .
[ Szerkesztve ]
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
e-newsee
addikt
válasz h1mpi #180381 üzenetére
Én 900 körül vagyok, mégsem gyártok ilyeneket. Lehet, bennem van a hiba?
(#180382) mcwolf79:
Azt, hogy valaki miért vesz prémiumot, azt értem. De a stock ágyúval leadott kevesebb sebzés (és több lepattanó), és a +2 tier csata az nem manipuláció, az a játékmechanika része. Ami nem a legjobb, de akkor is a része.Én azt a miértet keresem, hogy a WG miért nézné ki magának Jancsikát, hogy onnantól kezdve egy héten át neki csak mínuszos rng-je legyen, csak tomatok közé rakja a játék, direkt low tiert állít be neki a játék, és az ő páncélja és látótávja csökkenjen titokban (ilyet is olvastam már).
És azzal ne jöjjön senki, hogy mert ha prémiumot vesz, akkor nem szopatja a játék, mert itt sokan vannak, akik rendszeres költekezők, mégis vannak rossz szériáik.
Tudom, erre az jön, hogy az azért van, hogy ne legyen túl feltűnő a manipuláció. Tehát nem csak arra fordítanak plusz erőforrást, hogy bizonyos embereket szopassanak, hanem arra is, hogy ne bukjanak le. Értem.No mindegy, én részemről lezártam a témát.
Próbálom élvezni a játékot, amikor odakerülök elé. Néha sikerül, néha nem. Ha nem érzem jól magam előtte, akkor kilépek. Ez csak egy játék. Mostanában úgyis van más elfoglaltságom, mert messze még a 100%-os skill az új commandernek.Szóval Good luck and fair Serene Coast!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest