- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Kétszer ugyan azt a hibát nem fogom elkövetni. Van egy másik accom, ott pár ágon prémium fiók nélkül egészen tier 2-3-ig eljutottam, és egy kicsit meguntam a dolgot. Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy kredit, legénység és felszerelés nélkül milyen kemény is az élet. Ráadásul az első számún is egyre kevesebbet játszok, és azt is egyre szarabbul.
ez a statom azon az accon
-
jr1994
addikt
-
emre
veterán
Köszi!
A jobb felső sarokban levő log-ot visszakapcsoltam, a középső nekem elég lenne valamivel kisebb méretben.
Jut eszembe: Te nem akartál indulni a házigazda választáson? Mondjuk így sörrel a kezedben.....(#94013) jr1994
Ha nem egy árva O140 ér fel egyedül a hegyre szerintem más lett volna a helyzet.
-
-
emre
veterán
Köszi!
Na ezt kell összemontírozni az én 18 csatás type akciómmal.kép
(#91663) jano_77
Bocs, de szerintem inkább az a félelmetes,hogy még mindig nem tudod kezelni ezt.
(#91666) Tomi0703
De a T44-en legalább jó a célzásidő, illetve van megfelelő sebesség a meneküléshez.
A type-nak meg jobb a tornya és az átütése. A tököm az egészbe, ha jó átütésű prémium tank kell akkor ott az FCM (AP: 212) ami igaz hogy heavy, de ezeket a a mozgó közúti úttorlaszokat simán lenyomja terepen.
döntöttem wg: cseszd meg a tankodat.
-
emre
veterán
Nézem folyamatosan a replay-ket, és a t44-et már rég keresztül-kasul hugyozták volna ez meg pattint......
Csak az a fránya végsebessége ne lenne, vagy a type-nek lenne kicsivel jobb célzásideje, mert a 2.9 nekem már nem begyere. Szóval erősen gondolkodok rajta.Nagyok ellen mire elég az átütése?
Mert a replayeken úgy tűnik mintha kicsivel jobb lenne mint a papíron megadott. -
jano_77
nagyúr
-
zuchy
őstag
Nekem nem jött be annyira a KV-2, sokkal inkább a T-150. Nekem nagyon kevés volt a KV-2 gyorsasága, töltésideje is iszonyat hosszú és a pontosság is igen gyatra. De ha betalál és vagy átvisz az fun tud lenni, egylövesezni öröm vele, de ez sem kompenzálta számomra az irdatlan lomhaságát minden téren.
A T-150 szerintem egy más ligában van, sokkal agilisabb, és az ágyúja igen jó és srégen is lehet vele állni, még tier8 ellen is.
Nekem ez a véleményem, de nem akarlak semmire se rábeszélni, neked kell tudni, én ilyennek éreztem a két tankot.
(#88409) h1mpi: Szerintem egyik tankkal sincsen különösebb probléma (KV-3, KV-4), tény hogy van náluk jobb is azonos szinten. A KV-3-at az ágyúja teszi jóvá, bármennyire is pontatlan, a gyenge pontokat közelről el lehet találni vele, és ha betalál az üt. Én az IS6-on tanultam meg a heavy játékot, azon ez az ágyú van (jó, nem pontosan ez, de paraméterei alapján megegyezik) és élvezet vele menni.
A KV-4 meg egy erőd tud lenni, ha jó használják, simán pattintja srégen a 250mm-es átütésű ágyúkat is. A lövege kicsit gyengécske, mert lassan szűkül, lassan lő és kisebbet mint a KV-3, de a Tiger2 is 320-at sebez...
Átütése rendben van, pontossága is megfelelő. Az igaz, hogy hatalmas tank, artik imádják (sajna) és elég lassú.Én ezeket értem el az ominózus tankokkal:
A KV-4 még folyamatban van.
-
nálam évek óta SSD-n van a wot és minden "ideiglenes" játék. Előnye, hogy az elsők között rak be a csatákba így a többiekre várhatsz, akik "hagyományos" háttértárolót használnak. Nagyon lerövidül a játék betöltési ideje. Olyan mintha egy töltésgyorsítót raknál a vasadra...
-
rolio1
tag
Te a jobbik utat választottad...én a hülyéknek írtam meg, hogy mit gondolok róluk, és ezért ban jár. Este mikor beléptem, vettem észre, hogy megfejelték még 5 nap chatban-nal is... Tleg kiváncsi lennék, hogy hány report kellhet egy ilyen büntihez, mert szerintem azért nem voltam annyira durva. Mondjuk egy meccs után azt írta valaki, hogy ő most elintézi, hogy bannoljanak, mást meg tudsz kérni, hogy jelentsen fel? Csak az tud reportot nyomni, akivel egy meccsben voltam, nem?
-
jozefgucci1
addikt
Nagyon sajnálom , hogy idáig jutottál . Tegnap nekünk is kijutott a jóból . Joergi kollégának próbáltuk összehozni a szakaszos Arty küldit ,de nem nagyon adta . Ha neki megvolt a sebzés 2K+ Dmg akkor nekünk nem és fordítva . A sírás akkor fogott el amikor utolsó csatának mentünk egy kört egy új szakasztársal a 40%-os TD küldiért. JT+WTPZ felállásban . Engem a csata elején kiszedtek 0 Dmg , neki pedig 6300 Dmg tank ász lett
Szóval csak azt akartam írni , hogy lehet más tankal kellene menned és azzal jól adná az élvezeti faktort is .Ha nagyon nem megy akkor elővesszük a Buldog+T71 kombót és bedarálunk mindenkit.
-
jozefgucci1
addikt
Na jó ,de ez amúgy úgy működik , hogy a wn8 értékedet megszorozza az átlag Tierel majd abból gyökötvon és ehhez adja hozzá a sebzést és ebőől levonja még az adott tank HP-ját .Tehát amit neked kiírt az reális volt csak a valós 288 után te kisatíroztad a "béna vagy és ez nem a program hibája feliratot" .
Biztos ami biztos Offba raktam , mert a végén valaki beküldi Serbnek kérdésként a képletem.....
-
-
Patrick76496
őstag
100%, hogy 9.7-ben jön, csak az a kérdés, hogy a patch mikor jön, mert előtte lesz még egy motion physics test is. Azt hiszem hülyét kapok, ha nem a 13 90-ből indul, mert felőlem már jöhet a 9.7 ...
Más:
Új 9.6-os feature, amiről semmit sem beszélnek: 22 ezer free XP-m van, az Object 704 track-je 23 ezer XP-be kerül. Egy kört sem mentem még a 704-essel, mégis zölden világít a kifejlesztés gomb. Miért? Hát ezért:If you know what I mean.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest