- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242448 üzenetére
Van fent scheff videó róla. Még a tesztek idején áradoztak róla, hogy milyen páncélozott és hát, izé, nem fedi a valóságot. Valami olyasmit mondtak róla, hogy a 2x 3x pattintós küldetésekre jó ez a tank, de scheff csatái nem voltak meggyőzőek. 2 további probléma is van ezzel, hogy most még nem ismerik jól a gyenge pontjait, tehát a helyzet csak romlani fog, a másik, hogy alap lőszerrel még saját tierben se játszható jól (203 pen). Mondjuk kredit annyira már nem kell nekem, de aki farmolni venné, az gondolkodjon el ezen is.
Egyszóval nem tűnik mégsem alkalmasnak a pattintós küldetésekre. Ha jó kis bunker tank lett volna, akkor talán licitálok rá, max 10e aranyat, de így biztosan kihagyom. Ez szenvedős tank, kevés embernek fog bejönni. Persze gondolom mindet eladják majd, hogy ott rohadjon egy 9-10e forint árú pixelhalmaz a garázsban. Logikus, nem? Ilyesmi viselkedést és gondolkodást is csak a WOT képes kitermelni. Jobb helye lesz annak az aranynak a BP második jutalomsorát megvenni. -
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242368 üzenetére
Az tuti, nagyon jól néznek ki. főleg a 3d skinek, meg aztán az animált skinek. Én észre se vettem eddig, hogy az E100 warhammer skinen mennek ilyen energia kisülés szerű dolgok a pajzsnál. Igazság szerint elmehetne a WoT egy olyan irányba, hogy több mozgó felszerelés legyen a tankon. Növelné az élethűséget. Több tankon vannak cuccok, csak olyan furcsán hat most, hogy egy felakasztott kulacs úgy néz, mintha oda lenne hegesztve és meg se mozdul mozgás közben. Az optimalizáció miatt nem erőltetik ezt, de már egy 1060ti simán elbírna több élethű grafikát kezelni és a steam szerint most kb az a medián kártya.
Pug: röviden és tömören, mindenki áradozott a 121b-ről, minden streamer. QB kifejezetten ajánlotta, ha csak 1 tier10 kötvény tankot akar valaki kivenni, akkor válassza azt. Nem röviden és tömören a Lion alaplőszerrel egy f.s lassú lövedék, pattog mindenről, de milyen jó lenne, ha csak ennyi baj lenne vele, mert ezt még arany lőszerrel lehet nagyjából orvosolni. A többi baját már nem igazán. Egy nerf előtti progi65 mindenben jobb, mint a Lion. Ment is nálam tartalékba a Lion, ne is lássam többet. Progi nerf után majd meglátom, melyiket tartom meg játszósnak, de amit láttam, nerf után is jobb marad a progi 65.
-
Djuree
félisten
válasz
jano_77 #242368 üzenetére
azért rajzolgatni sokkal egyszerűbb mint balanszolgatni stb., az kihat az egész játékra, míg egy skin nem, ott lényegében bármit csinálhatsz nem zavar a játékban semmi vizet.
ha alacsony lesz az ára ennek a makirálynak() akkor lehet adok el pár tizest és megveszem...hol jár a licit?
-
Djuree
félisten
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #242337 üzenetére
Nem tudom, nem érdekelt, nem kutakodtam, szerintem csak találgatások vannak.
Tényleg soha nem olvastok el egy cikket sem a wg oldalán? (költői)
-Mindegyik tételhez egy megadott játékbeli fizetőeszköz fog tartozni – arany, kredit vagy szabad XP –, amellyel majd licitálni lehet az aukción.
Itt van info az Asia aukcióról de ugye az nem EU
Mondjuk ez a 121B skin jól nézz ki.Gubu0101
- Ha a tétel ára aranyban van meghatározva, nem használhatsz fel kreditet vagy szabad XP-t a licitáláshoz (ez fordított esetben is igaz)
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #242293 üzenetére
"de ha ez így van, akkor nekem miért nem tekerték még vissza normálra!?"
QB elmondta erről már sokszor a véleményét, mert őt is szembesítették ezzel, hogy túl pontosak a lövései. QB nagyon logikus, analtikus és közel áll hozzám ez a gondolkodás. A lényeg, hogy ha valaki képes 10-12 lövést leadni csatánként, ami az ellenséget eltalálja, akkor azzal a játékossal már lehet valamit kezdeni. Ha a tankja nincs jól felszerelve, ha a legénység nem jó, ha nem használ pótkaját, direktívát, arany lőszert és ha nem ismeri a gyenge pontokat, akkor könnyen ott lehet, hogy csak 4-5 lövése sebez. Ha csak annyit megtesz, hogy normálisan felszereli a tankot, +1-2 sebző lövés, ha jól választ lőszert, +1-2, ha a gyenge pontokat legalább egyszer megnézi és oda céloz, akkor +1-2 és nem változott nagyon a játéka. Meg persze normális egeret választ, ha pl nem "old shatterhand" a keze és remeg célzás közben, egy jó egér ezen javíthat. Ugyanoda megy a csatában, ugyanakkor és kb ugyanazt csinálja és mégis más lesz az eredmény.
Erről van neki sok videója, órákat tud róla beszélni. Olyannyira igaz, hogy most már megtehetem, tehát full arannyal járatom az 50b-t kivéve a ritka helyzetet ha nem az a helyes lőszer, de nem egyszerű intuitiont rárakni, aki ismeri a tankot tudja miért, úgyhogy van, hogy inkább ellövöm a 4 lőszert és úgy töltök újra. Gyorsan kitáraz a tank, ez a logikus választás ilyenkor, mert gyorsabb, mint a mostani szinten levő intuitionnal újratölteni. Itt a fórumtudósok megmondták, hogy nem számít a lőszer és nem fog többet sebezni arany lőszerrel, én meg hiába mondom ezt a tanknak, a rohadt makacs dögje csak többet sebez 800-1k-val
Nem hallgat a fórumtudósokra, nem hallgat a szép szóra. Persze amikor egy type5 frontja zöldben virít, akkor inkább elhibázni művészet. Vagy ott a Lis, becélzom a sugaras bz176-t, narancs az átütés, 2,67 sec rátölt aranyat, szép zöld és be is veri. Ennyi a csoda. csatánként plusz sebző lövések, a Lissel még talán kreditben is jobban jövök ki, pláne ha ki tudok venni egy op tankot, nem csak megpróbálom kivenni.
-
zodo
nagyúr
válasz
jano_77 #242263 üzenetére
Ott van a videóban 02:05-től , Fix Reticle Size (RDDT Warpack)
Szerk:
Javasolták neki hogy egy replayt osztott képernyőn játsszon le mod-al és anélkül így jobban látszódna a különbség.
Kíváncsi leszek ő vagy bármelyik tartalomgyártó meglépi vagy sem. -
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77 #242024 üzenetére
Igen ezek mind 8-as tankok a type meg ezer eves,gondolom ment a hiszti,hogy ugyan hagy lehessen mar megvenni.
Igazad lehet,hogy par ev mulva ezek is megint elerhetoek lesznek,nem gondoltam vegig.Vagy majd amikor megcsappan a bevetel,akkor elorukkolnak ezekkel.Nyomott aron megvennem en is a Lion-t,de nem ennyi nyersanyagert vagy akar 55k goldert.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241948 üzenetére
most inkább a szolgáltatás a menő, hogy kigrindelik neked az earlyt vagy az obj260-t vagy ha valaki valami komolyabb klánba akar menni, akkor pénzért rakat kiválóság jeleket a tankjaira
persze az értelmét neked kérdezd, mert nem tudok erre válaszolni, ugyanis itt már nagyon húzós összegekről beszélünkvan toborzó program szolgáltatás is, kihúzza egy bottal a tier10 tankot, te meg kapsz egy csomó mindent közben meg választhatsz egy tier8 prém tankot egy szűk listáról, sőt ha kell odaadják neked másod accnak amit használtak.
még chifit-t is mondott valaki, hogy pénzért azt is rárakják az accodra, ha éppen elérhető a cw-n, de hogy hogyan csinálják, nem tudom elképzelni
accountot szerintem értelmes áron eladni nem lehet. óriási szerencsével talán, de nemhogy a dunát, de az amazonast el lehetne rekeszteni eladó wot accokkal
annak a biznicnek már rég befellegzett, ami nem is baj, mert volt időszak, hogy minden kiba csatában volt egy afk-nak tűnő tank, amelyik a látható ellenségekre azért lőtt, sőt volt, hogy az hozta le nekünk a csatát
mostanában 1 év alatt 1x láttam csak ilyent
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #241917 üzenetére
Én néztem már, egy újabb hull down tank csak ezúttal táras. Nagyon kreatív.... A 8-as tankok 1/2-e, 2/3-a be sem tudja lőni még prém lőszerrel sem, tekintsünk el a pixel méretű kupolától mert azt az életben nem fogjuk eltalálni. Hull down poziban még csak rá sem lehet látni. Tényleg ráférne pár tankra a tier limit.
Egyébként a kínaiak fizettek a WG-nek hogy ennyire túltolják a kínai tankokat?
Baltazár123 Én is befejeztem mára olyan fél 9 környékén, 17 csata 25% wr.
Szinte mindig top sebző voltam, nagyon élveztem.
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #241911 üzenetére
nem. elindul a csata aztán szembejön velem. ugyan az a tank. ő fossálő én meg nem. most pl sikerült eljutnom a végéig fullos tankkal én nem ütöm be őket vagy ha igen lövök bele 200 at ő meg 3 lövésből megevett. fullra nem vágom ezt a szar modot. mindig bemegyek párat mert érdekelne de aztán hagyom is mert felbasz. semmi értelme ha engem fossálőnek nekem meg semmi nem megy be.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241878 üzenetére
az akkor inaktív, ha még maradt felhasználható csatád a tankon. a kölcsönzött löwével gurulnom kellett még egy utolsót, mielőtt törölhettem és megvehettem véglegesre
a cuccokat én leszedtem róla, fogalmam sincs, hogy megmaradnak-e, nem akartam kockáztatni
ott a kép, gurulnod kell vele előbb 10-t
aztán el tudod távolítani
meg megvenni, ez valóban egy f.szság így
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #241875 üzenetére
Ez szívás. Somua-t valszeg kivettem volna a tier7 FV201 (A45) helyett, de nem tudom kibálasztani, mert nem ajánlja fel a game. Pedig tudtommal most ez új elérhető tankok között van.
Vajon ha írok a WG-nek, elérhetek bármit is?Baltazár123: sajnos ez a lehetőség inaktív
szerk: Csökkentett módban elindítva sem jelenik meg a Somua SM
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241875 üzenetére
jobb egérgomb és a menüben a removal vagy magyarban talán törlés a neve
h1mpi: mindenki mondja, hogy túl drága és mégis mindenki megveszi majd, azok is akik most drágának tartják
ez már csak ilyen móka. A sorszámosra nem szabad nagyon rágerjedni, mert most délután indul a buli, sokkal többen ráugranak a tankra. Nem csodálnám ha összeesne a szerverük hosszú percekre. A sima tankból lesz elég, kényelmesen délután be lehet húzni, ha valaki el akarja kerülni a csődületet.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #241864 üzenetére
Ja van free xp-m de ennél a tanknál nem érzem szükségét. Bőven használható szerintem alap cuccokkal is csak ha érezhetően jobb lesz tőle akkor kihúzom azt is. Türelmes embernek tartom magam, majd összejön rá az xp, addig is gyűlik a free.
Ami nagy szopás az az 50tp alap lövege. Komolyan gondolták hogy tier9-10-ben használható a 218-as pen? Egyszerűen gyalázat az alap löveg, ezen elgondolkoztam hogy beáldozok 64k-t a freeből.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241858 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy kivágtak a szerverről és vissza kellett lépni, de az reggel volt, talán azért. Mert reggel mindenképpen kivágnak, eseménytől függetlenül is.
Ha jól nézem a régi cikkeket, akkor 50k tankot adtak, valamikor késő délután fogyott el. Most több tankot adnak, de este több ember fogja venni. Nehéz bármit is mondani, mert ez még csak a második ilyen, de azt gondolom, hogy még másnap délelőtt lesz tank. Azért akinek biztosan kell, az valamikor délután húzza be. Akinek sorszámos kell, annak maximum 15-20 perce lesz behúzni
Itt egy videó, a srác nyomkodja a gombot, mint állat és így is csak a 044-est csípte meg az obj780-ból
[link] -
Elf
aktív tag
válasz
jano_77 #241682 üzenetére
Nekem garázsba vissza menetelkor dob ki néha. Meg, ami ami már több mint bosszantó, meccs indulásakor. Aztán ha sikerül belépnem 30-50 másodperc múlva vagy élek még vagy nem
De érdekes módon ha VPN-t indítok nem csinálja. Pedig a hiba alapján PC vagy oprendszer hibára gondolnék. -
Gubu0101
veterán
válasz
En a far cry 6-al voltam hasonlo helyzetben.Megjeleneskor vegigjatszottam minden hiba nelkul.Most karacsonykor feltelepitettem ujra,most fogja magat fel ora jatek utan kb bezarja magat a jatek
Se hibakod se semmi
Sose fogom megtudni mitol van,adtam neki egy uninstallt
-
Gubu0101
veterán
válasz
Passz,en se varom meg a csata veget mikor kilonek,kilepek a garazsba es megyek a masik tankal.Sose omlott meg emiatt ossze a jatek.Ez kb a jeghegy csucsa amit mondasz,de hogy mi az alap az a kerdes
Nem dob semmi hibakodot?
Kezdesnek azt javasolnam,teljes uninstal aztan nyomsz neki egy ccleanert majd telepited.Gondolom vannak modok is,azt is letakaritanam,xvm-el egyutt. -
Gubu0101
veterán
válasz
jano_77 #241679 üzenetére
A hiba nalad lesz.Kismillio ilyen meg hasonlo egyedi esetek vannak.Van akinel ossze vissza crashel a jatek,nem csak ez masik jatek is van akinek meg tokeletesen mukodik.Maga a windows kornyezet is kozre jatszik,szamtalan dolog okozhatja
Nem mondom,hogy a wot tokeletes,de ha masnak nincs problema 1-2 embernel meg jonnek ilyen crashek,akkor erdemes a sajat gepen korulnezni.Regi windows,illesztok,driverek,hardver,esetleg valami utkozes,tuzfal stb
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241672 üzenetére
A játék szerint 140 a test páncél és 120 a torony. A felső frontja UFP viszont döntött, tehát az tud pattintani valóban, de a kicsit tapasztaltabb vagy a kettes gombot lenyomó ellenfeleknek ez nem szokott különösebb gondot okozni.
Nyilván el lehet rajta bogarászni a tanks.gg-n, hogy hol kemény, hogyan kell forgatni stb. Ez az 50b legénység húzó tankjának készült és ott itt is szokásos trükk, hogy kirakja az ember a testét, mert az az erősebb és sokan azt lövik inkább a torony helyett.
Az a gond, hogy a tornyán vannak 140-160mm-es részek és elég jól meghatározhatóak, a torony két szélét kell lőni az ágyú alatt ennyi. Az ágyú vonalában kicsit erősebb, de már egy tier8 tank is beüti ott.
A többi része a tanknak a tornyon és a testen 190-210mm átütésig véd meg, illetvez UFP jól döntött, azt tényleg tud pattintani és sokan bedőlnek annak, hogy inkább a testét lővik. Pedig a tornyán vannak a gyenge részek, ahogy az 50b esetében is.Nyilván nem egy papír tank, de ahogy írtam az ágyú miatt közel kell menjél és ott már a sebezhető torony komoly probléma, ahogy hull down-ban is. Pedig jó hull down tank lenne egy kicsit keményebb toronnyal. Akkor már lenne kicsit jobb mozgási sebessége, ha a tornya beüthető, hogy jobban lehetne vele dombozni. Egy kettes szintre fejlesztett mobilitás felszerelést mindenképpen ki fogom ezen próbálni majd, ha eljutok oda, hogy lesz is. Nagyon adná erre a tankra, csak nem tudom, hogy elég-e a vert stab helyett az ágyú szempontjából, majd kiderül.
Ha az ellenfél megeszi a cselt és a testét lövi, ahogy az 50b esetében, akkor valóban jobbak az esélyek, ennyit tud ez a tank. A páncéljára nem építenék, ettől függetlenül jó kis tank ez, az 5 lövéssel meg lehet keseríteni az ellenfél életét.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
jano_77 #241573 üzenetére
1. Ha egymás után megveszed 3x és utána kezded a küldetéseket, akkor csak egyszer kell megcsinálni. Mindháromra megadja az előrehaladásokat (Epizód 1-2-3-mal jelöli).
2. 50+50+50+150+200 kötvényt ad, ez összesen 500 kötvény. Max 3x veheted meg, így jön ki az 1500 kötvény.
3. 3 parancsnokot ad, ha 3x veszed meg:Szerk. Közben látom popey37 megválaszolta
-
popey37
addikt
válasz
jano_77 #241573 üzenetére
akkor nekem a tundérek hozták a 3 parancsnokot biztosan:
és itt vannak a kuldik, szám szerint 3, ami kuldinként 500 kotvény ad, 3x500 az 1500 nálam.
minden kuldetés sorozatban 3x 50, 1x150 és 1x 200 kotvény.
ha megvetted egyszerre a 3 kuldit akkor a 3 kuldi párhuzamosan ment egymás mellett, tehát ha megcsináltál belole egyet akkor azt mind a 3 sorozatban felszámolta.
tehát szerintem nem én beszélek fa**gokat.amugy meg olvasni tudni kell: én pontosan ezt irtam:
"kb. 1 milla képzési konyv, 1500 kotvény 3 parancsnok ha 3x megveszed."nálam alap volt hogy egyszerre vettem meg a 3-at. ha te kulon kulon veszegeted, perszerű hogy ujra kell megcsinálni.
de amint látod másnak is ott figyel a 3 parancsnok meg az 1500 kotvény.
tehát elobb tájékozodj legkozelebb mielott oltogatni kezdesz.
de nincs harag -
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #241576 üzenetére
Igen, közben megtaláltam a friss hírt is, abban is benne van: [link]
Az esemény vége:
- A Battle Pass: Az ítélet napja január 26-én 05:00-kor (CET) ér véget, ezt követően:
- Az esemény képernyője többé nem lesz elérhető.
- Többé nem vásárolhatsz Improved Passt és szakaszokat.
- Az ítélet napja csomagok január 31 eltűnnek a játékon belüli boltból.
- A barakkban található parancsnokok toborzása korlátlan ideig elérhető marad.Tegnap mikor néztem akkor még nem volt benne ez egyik cikkben sem. Utólag frissítgetik az event végéhez közeledve. Nem tudom miért nem lehet már az elején kiírni pontosan.
Így viszont pont akkor végződik mint amikor a szerveren aktiválódnak a napi küldetések.
Szóval csak a mai és a holnapi napi küldetéseket tudom megcsinálni, mivel 26-án már nem lesz aktív az új küldetésekkel. Tehát gyakorlatilag 2 napom van rá. -
hulp01
senior tag
válasz
jano_77 #241560 üzenetére
Ez érdekes. Én pont fordítva gondoltam volna.
Csata közben már nagyon régóta nem írok csúnya szavakat. Csata után én is szoktam egy-két esetben írni a kedves játékosnak, hogy ne erőltesse, ami nem megy. Ott meg aztán végképp nem szoktam ilyen "kiírtom a családodat" stílusban fogalmazni. Talán az lehet az oka, hogy a csatában akármit is írsz, könnyen tud reportolni, de ha utólag írsz rá, akkor már nem. Vissza kéne menni valamelyik előző csatába, és kikeresni ki volt az illető, hogy reportolni lehessen. Az meg már macerás, nem ér annyit az egész. Így könnyebb megúszni is. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241560 üzenetére
A csúnya szavakat figyeli, persze, kicsillagozza automatikusan és biztos, hogy számolja, mennyi van a rovásodon. Régen lehetett örök chat-bant kapni, amikor még közös chat volt az ellenséggel. Talán mintha valaki mondta volna, hogy amikor változott a rendszer (csak saját csapatnak lehet írni, ingame riportolás) , akkor amnesztiát kaptak. Mostanában tényleg nem panaszkodott senki örök chat ban-ről.
Nem vettem meg a BP szakaszokat 12,5e aranyért, hanem kigrindeltem, de rákészültem a napi küldetéssel, hogy pont az első nap érjem el az 45 pontot, ami adott 50 BP pontot, meg 15 tier6 tankot kifulloztam, az 15x15 BP plusz pont, ebből sok prém tankot, az hozta a kreditet is. Tier6ban gyorsabban lehetett jóval haladni, többször voltam top3. Összesen olyan 44-45 szakaszt kellett így teljesítenem, de gyorsan ment. Napi 5 szakasz kb.
A terminátor parancsnokokat nem lehet átképezni más pozícióba. ezen agyalok én is, hogy hova tegyem őket, mert az 500 aranyba fog fájni, hogy átrakom máshova a jelenlegi parancsnokot. Már amelyik átrakható, mert pl a prime gaming is úgy adja az utóbbi időben a parancsnokokat, hogy nem lehet átképezni máshova. Akcióban 375 arany és havonta szokott lenni rá akció. A t800 természetesen amcsi nehéz tankba ment, hogy a t832-ben tudjon játszani
A pazarlás része inkább az, hogy rádiósnak pl egyáltalán nem kell nulla skilles, még a franciákhoz se, bár azt meg kéne nézzem, hogy van-e rádiós-töltős, de szerintem nincs. 4 skillből minden hasznos megvan a rádiós, pazarlás a nulla skilles oda rakni. Illetve nehéz tankokra a töltőnek is hót felesleges nulla skilles adni. Az álca annyira keveset ad meg az adrenalin rush is, hogy 4 skillben minden értelmes megvan nekik. Főleg ahol 2 töltős is van.
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241413 üzenetére
Érdemes többször is megnézni elit videóját, jól elmagyarázza. Arra nagyon kell figyelni, ha elkezded fejleszteni, akkor már nem tudod levenni aranyért vagy szerelő kitért, hanem csak alkatrészért.
A mobilitás felszerelést nézegetem nagyon és ha döntésre jutok, megy is fel a tankra a bounty turbó helyett.A Minotauro-n van fejlesztett bountys turbo, az ad +12 lóerőt, 5 km/h előre, 3 hátra.
Ez a fejlesztett mobilitás meg ad alapból 6,4,2-t, de teljesen kifejlesztve 9,5,3. Nade, ennek tetejébe, gyorsabb torony és tank forgás, meg jobb szórás. 3 lóerő mínuszért kapom mindezeket, ha a bounty turbót lecserélem. A lila turbó ad 12.5,6,4-t, szóval még a lilát is bőségesen megéri lecserélni erre a mobilitás cuccra, mert melyik az a tank, amelyiknek nem kéne még egy kicsit jobb forgás meg ágyú kezelhetőség? Úgy, hogy a beáldozott lóerő, meg 1km/h előre hátra olyan sokat nem számít. A bounty-s cuccokat meg teljesen felülírja ez a kísérleti, legalábbis a turbót. A lila turbó talán mehet olyan tankra, ahol a sebesség egészen kritikus, de az ágyú meg a forgás teljesen okés, csak éppen én nem ismerek ilyen tankot a játékban (még)A tortoise-n gondolkodtam, mert annak kiváló az ágyúja már most is, de azt hiszem azon is jobb lesz összeségében a mobilitás cucc.
Nekem nincs lila hp növelőm, nem jutottam olyan poziba rankeden, de Elit mondja a videóban, hogy a túléló csomag felülírja még a lila hp növelőt is. Bountyban még nincs hő növelő, de felesleges is lesz kiadni, mert felülírja a túlélő felszerelés.
Megnéztem pl a vz55-t, 30hp-val lesz több a lila hp növelővel, ha a kísérleti cucc fullosra van fejlesztve. Cserébe viszont a kísérleti cucc ad egy csomó más dolgot is, pl a modulok nehezebben ellőhetőek. A láncot is kb hasonló idő alatt rakja fel a tank 5 vs 5,2 sec, elhanyagolható különbség, cserébe a sok egyéb jóságért. -
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #241275 üzenetére
Mutattak a videóban egy olyan lehetőséget, hogy legénységi fejlesztési könyvekre lehet konvertálni őket, tehát nem vesznek el, sőt, ha így lesz, akkor "csinálhatsz" egy b.szó legénységet, ha megtartasz egyet, a többit meg fejlesztési könyvekre konvertálod.
Persze ez csak spekuláció. Ami inkább aggaszt, hogy tavaly a crew2.0 csak aranyért lehetett a második, harmadik tankot hozzáadni a legénységhez.
Nyilván ilyenek, mint a tigris vonal, ahol legalább 4 tank van, amit mind szívesen használnám, arra beáldozom az aranyat, ha így lesz, de azért ezt át kell gondolni. feltéve, hogy így lesz, mert ez mind spekuláció jelenleg csak. -
popey37
addikt
válasz
jano_77 #241242 üzenetére
aha csak parancsnok, és ha megcsináltad a kuldiket folyamatosan akkor adja a jutalmat, 3x lehet megvenni mindkettot, de a sara conor nem éri meg. a T-1000-el kapsz egy parancsnokot 1500 kotvényt, képzési könyveket 3x20k-t minden nemzetbol, 1 db 250k-s és 1 db.850k-s.
ha megveszed x, akkor 3x ennyi és csak egyszer kell a kuldiket megcsinálni, nem nehezek.
kb. 1 milla képzési konyv, 1500 kotvény 3 parancsnok ha 3x megveszed. -
joergie
őstag
válasz
jano_77 #240979 üzenetére
Ez a jobbik eset. Én előremegyek sokszor lighttal, mert addig megyek mindig amíg nincs ellen. felderítem a fél mapot, tök üres az egész, ÉS NEM JÖNNEK. pont leszarják hogy a látókörükben nincsen tank. továbbra is ott kempelnek. ezekkel a zöldségekkel nem lehet mit kezdeni. én nyomok is egy uninstallt ma este.
-
BigBear
senior tag
-
po1son
addikt
válasz
jano_77 #240958 üzenetére
Már értem kchryss miért kap néha ammoracket agyilag itt topik olvasás közben...
Nem fizetett színészek, egyszerűen sokkal jobb játékos nálunk iyouxin, ezt el kell fogadni srácok.Egy így beforgatott Maus-al sokat nem tudsz csinálni.
Az a baj sok játékos nem képes egyszerre több dologra is koncentrálni az unqiumok meg igen
- célzás hitpointra
- minimap figyelése és közben taktikázás fejben
- ellenfél töltésének számolása
- páncél forgatása
- megfelelő lőszerre átváltás
stbDobi 562 - mondanám, hogy gyere szakaszba, mert német tier8as lightot grindolom (hwk12), de megyek dolgozni
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #240914 üzenetére
a vk100.01p-t szokták ajánlani a pattintós küldikhez úgy általában is, de figyelni kell rá, hogy ne legyenek a field modok kifejlesztve, meg hp boost se legyen rajta. Az a tank, ha kedvező pályát és MM-t kap (max 3 tier9 legyen), akkor a legtöbb tankot még arany lőszernél is le tudja pattintani. Én a 3x pattintós küldetés csináltam vele és az is többször összejött.
Ensken már többször volt 5k feletti pattintásom, srégen beállsz és ha jön egy lelkes emberke, akit nem zavar, hogy nincs nagyon esélye belőni, akkor összejöhet. A gond mindig az, hogy az első lepattanó után (vagy már előtte) arany lőszerre váltanak vagy he-re. Illetve életben kell maradni a golyóálló medálhoz, ha jól emlékszem. Az nagyobb szívás, mert az azt is jelenti, hogy győznöd kell, különben vesztes csatában kilőnek. Ha jól néztem 3x 10 csatából, tehát nem elég, hogy hoznod kell egy jó WR-t, még a győztes csatákban sokat is kell pattintani.
fun fact: skill4ltu az e100-al pattintott vagy 15k-t sztyeppénvannak pattintós helyek a pályákon, párat ismerek, de ha megnézel pár specifikus replayt vagy YT-t akkor nem nehéz ezeket megtalálni, a kérdés, hogy lesz-e malacod az MM-el
a saját hp-t viszonylag egyszerű a vk-val lepattintani, de neked a golyóálló medál, ahhoz meg életben is kell maradni, ami vesztes csatában nehezen fog sikerülni -
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #240889 üzenetére
Ez így igaz, viszont gondolj bele hogy jelenleg egy prémtankba, klánbónusszal, saját boosterrel, meg szorzókkal mennyiből tart kihúzni az első skillt?
Azt a pár (20-25?) csatát simán lehet nélkülözni bármelyik skill nélkül,(ugye majrélámpa már alap) na persze ha valaki nem sajnálja az aranyat ilyenre elszórni akkor tegye elsőnek amit jónak lát és majd átképzi.
Ha megvan a 2 skill meg a harmadikból 50% és utána akarod átképezni az nagyon sok xp (csata) veszteség. Minél később resetelsz annál nagyobbat buksz az átképzéssel.(kivéve aranyért)
Persze ez is egyéni választás mint minden más a játékban.
Én előre "megtervezem" hogy kinek milyen skill sorrend legyen és úgy választom ki. Ha nem aktív akkor majd az lesz ha eléri a 100%-ot, de resetelni nem fogok több ezer xp bukóval.
-
Viktoár
addikt
válasz
jano_77 #240866 üzenetére
Persze tudom, free xp-ből "vettem" az obj 780-at.
Nem szokásom free xp-t használni, minden tankot végig grindolok. Szeretem ha fáj.
Tudom hülyeség, de amikor valami nagyon rossz tankot húzok és sikerül kiszenvedni egy jó löveget, elégedettséggel tölt el hogy "megdolgoztam" érte és nem csak az ölembe hullott.. Ja a free xp-ért is megdolgozik az ember, de ez az én hülyeségem.
Valahogy így kerek nekem hogy minden tankot rendesen végig grindolok. Többek között ez is meglátszik a statomon.
-
2thletme2day
őstag
válasz
jano_77 #240866 üzenetére
Nekem is van több mint fél millió de csak akkor használom ha valami nagyon nagyon szar grind. Azokon szerencsére már túlvagyok ( Panther II, TVP VTU és társai). Nem az ennek a játéknak a lényege szerintem, hogy minél előbb meglegyen az összes 10-es tank és rohanni kéne feléjük ész nélkül. Manapság amúgy sem olyan nyögvenyelős egy ág grindoloása mint régen volt.
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #240786 üzenetére
Ezért egy sakkozó nem igazi sportoló. Hisz ő is csak bábukat tologat xD nem csak fizikai sport létezik. Túlságosan ragaszkodtok ahhoz ,hogy sport csak az lehet ahol rohangalsz vagy egyéb fizikai munkát végzel, pedig szellemi sport is van.
Hauptmannn
Mert azóta is csak tonkrebassza a játékot és de bajvolt ezért kaptak nerfet a td-k akkoriban nem 750 alfaval rendelkeztek és sosem voltak láthatatlanok egyébként. -
Dobi 562
addikt
válasz
jano_77 #240788 üzenetére
Sikerult kicsit elkanyarodni az eredeti tematol.
Ezt irta a kollega:
Sok streamer reportolja az artykat, főleg azok akik azt hiszik valamit elértek az életben azzal hogy "lilák".
Innen mar eljutottunk odaig, hogy a ku**va anyjat aki jatszik a BZ-vel meg a WG a kinai kormanyt tamogatja.Egyebkent miert faj nektek, hogy reportolva vagytok? Ugysem jo semmire az egesz, ugyanugy mehettek klikkerkedni a piros vonalra a kovetkezo csataban.
En leirtam unikum szemszogbol mi a problema az arty-val, ezt ti nem akarjatok elfogadni. Nem ertem miert... Engem hidegen hagy, hogy szerinted mi a gyerekes meg mi nem.
Raadasul nekem irogattok, en meg pont leszarom a reportolgatast, de mar leirtam ez is vagy 5-szor.
-
phoenix1989
őstag
válasz
jano_77 #240685 üzenetére
Ha így gondolod nem neked való a csapatjáték. Indulj versenyen 1vs1 ben aztán ott majd a teljesítményed alapjan értékelnek. De tőlem aztán mergelodhetsz rajta minden áldott nap csak nem éri meg. Teljesen rendben van ,hogy a vesztes fél nincs ugyan annyira jutalmazva .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Revolut
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest