- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#77646080 #187101 üzenetére
Ha jól emlékszem ha belépsz az eventbe ott a leírásra kattintva találod. Úgy emlékszem az aljára kell görgetni.
jano: Én csinálom nekem belefér. Nekem egy ellenérzésem van a dologgal kapcsolatban. A wg azt mondta nem lehet majd kötvényt venni pénzért vagy goldért. Ehhez tartják is magukat. De megoldották hogy kötvényért vehető fejlesztést vehess egy kis goldért meg egy kis grindért cserébe
-
lacibacsi
addikt
válasz
#77646080 #187093 üzenetére
+ (#187092) ako001
+ (#187094) ollieNa igen. Nem én vagyok a célközönség. Az utóbbi időben elég keveset játszok ahhoz, hogy két ilyen cucc felvillanyozzon, még akkor is, ha 9 ezer kötvénybe kerül. Kötvényt más úton sem tudok szerezni, de az az igazság, hogy 4 és fél év után nem is nagyon érdekel. Kezdek kiégni? A Frontline tolom, az legalább érdekes és havonta egy hét bőven elég is a WOT-ra.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #186823 üzenetére
Félre értettetek, mert nem azt írtam, hogy szerintem nem lenne jó dolog és akár hasznos is, hanem azt, hogy tapasztalatom szerint felesleges lenne, mert sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy le sem szarják a segély kérést és simán elmentek mellettem többször is anélkül, hogy tett volna egy próbát a visszabillentésre.
Ettől még persze Nektek lehet más és ellentétes a tapasztalat, ezt nem vonom kétségbe. Szerencsések vagytok és örüljetek ennek.(#186826) e-newsee: nem az ötlettel van gond, az tényleg jó, csak hogy működjön olyan játékosokra van szükség, mint Ti, és én, akik segítenek is a bajba jutottakon. Ilyenből van kevés szerintem.
(#186824) inferno88: ha jól rémlik nekem is vmelyik japán döggel lett meg, de hogy melyikkel, arra már nem emlékszem. Az is lehet, hogy a 2x pattintással keverem és a 3x még nincs is meg, mert én pont a heavys küldikkel vagyok nem kicsit lemaradva.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#77646080 #186744 üzenetére
most elegge hanyagoltam, gondoltam megprobaltam de a wg csalassal jol megbuntetett. ugyebar tiltolistara rakott par tankot amit igy azert nem egyszeru huzni, a jatekelmenyrol ne is beszeljunk.
centurion 36% winrate 22 csata, skorpion g 61% 13 csata, persze a wg nem csal.. ja de..
idegallapot 100%kornyeke.
mindegy legalabb mar nem stock az a f@s.Barret: 30 napost nem is neztem, 106 csata 44%os csalas
-
-
peterson79
őstag
válasz
#77646080 #185419 üzenetére
Valami olyasmi, meg nerfelik talán, bár ez sem tuti még, ha jól tudom. Alapjában véve nem szeretem Én sem az arty-kat, missziók miatt vettem elő legtöbbször, nekem unalmas velük a játék.
Azt viszont nem értettem sosem, hogy ha light-al vagyok és 50-el "száguldok" a pályán, mi a tökömért engem céloz??? Nem igaz,hogy nincs egy heavy vagy med ami éppen dekkol valahol és nem mozdul, mondhatni biztos célpont...bár alapvetően értem a logikát,hogy nehogy már spot-oljak, de mikor fókuszt kapok lightra, akkor már eldurran az agyam nekem is
Pár napja volt egy ilyen szitum és tökre nem vágtam mi történt -
IMIIKE1998
őstag
válasz
#77646080 #185217 üzenetére
Hát hátha kapnának majd a régi prémek egy kis buffot és akkor használhatóbbak lennének. De engem az is meglep, hogy 1500 körüli sebzésért sem hoz olyan sok kreditet. Ellenben ennyit azért aránylag nme könnyű összelőni ezzel a tankkal. Nekem kb. ugyanannyit hoz, mint egy 6-os prém, csak azzal élvezetes is a játék.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #184849 üzenetére
Na ne már!!!!
Ha vki számotokra csupán konteo-s dolgot említett a fórumon, akkor azonnal lehurrogtátok, hogy hogy lehet ilyen hülye és ennyi csatával a háta mögött még hogy képes azt gondolni, hogy belenyúlnak a játékba és hasonlók! Akkor az mi volt?(#184854) ooloo: nekem csak azt az egy dolgot magyarázza meg vki, hogy az miért van - és pls ne azt, hogy RNG - hogy az esetek 95%-ban én kapom a fasz rossz végét és az agyatlan balfék csapatokat!? Már több ízben beraktam ide nem egy-két napos szopó ágról készített fotót és még khryss is elismerte, hogy ez nem sima egyet ide, egyet oda dolog.
-
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #184531 üzenetére
Igen az is jó lett volna. Mindegyiket 4,5 millió körül lehet eladni. A sima 10-es tankért csak 3 milliót adna.
A T22med, az FV215b, az FV215b(183) és a Foch155 viszont csak ilyen 40-50 ezer kreditért vagyis vicc összegért adható el.(#184528) @Imilenni:
Így már értem. Sajnos nem tudom mennyi az alap ára. Így hogy nem ténylegesen végleges a tigris nem fogok előfizetni prime-ra. Majd megírja mennyibe kerül az amx1357 akinek van prime-ja. -
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #184512 üzenetére
Ráadásul így buktam a legkevesebb kreditet hosszú távon. Ha sima 10-es tankot adtam volna el azt csak féláron tudtam volna aztán vehettem volna vissza mondjuk 85%-os áron. A reward tankokat viszont teljes áron lehet eladni és csak 10%-kal kerül többe visszavenni.
T22 med-en és obj 260-on is gondolkodtam szerintem azokkal is működött volna, de abban nem voltam biztos ebben meg igen. -
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #184460 üzenetére
1 napja van 8-asoknak is nagy csata ha be van kapcsolva: Tier VIII Vehicles Can Now Join Grand Battles!
Egyelőre tesztelik. Két opció van, ha bejön a játékosoknak akkor marad ha nem jön be akkor kiveszik és marad a 10-eseknek.
-
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #184427 üzenetére
Annak meg mi értelme lenne ? Grille 15-ből sem lehet kettő és csak azokra a tankokra lehet feltenni , amire való . De ezt ki is írják . Ezek nem univerzális "optikai tuningok" . Nem lehetnek ennyire pronyók , hogy engedik behúzni másodikra is ha már rendelkezel a 3D stílussal .
-
Jadro
veterán
válasz
#77646080 #184413 üzenetére
Nevezzük akkor "festések extrtákkal"- nak.
Értem én, hogy kilóg még ez-az plusszban, de ez akkor is csak egy kinézet módosítás, ami nálam skin. Vagy van még valamilyen hozzáadott értéke csak lemaradtam? (Simán lehet egyébként.
)
BÁ Nutrition: Én is, de akkor ez most megmarad a boltban.
-
kchryss
veterán
válasz
#77646080 #184387 üzenetére
Szerintem jó tank az IS-6 még mindig, de kétségtelen, hogy vannak nála jobbak is.
Skill kb 1 éve húzta ki orosz szerveren 100%-ra a kiválósági jelet rajta. 90%-ig lazán ment fel anélkül, hogy sok goldot használt volna és 2300 körüli átlag sebzést hozott. Ráadásul akkor még rosszabb volt az mm, mint most.Szerintem így hogy ma reggel kiesett egy új tank a listából, így lehet meg fogják hosszabbítani a fekete piacot vagy az egyik alkalommal 2 ajánlat lesz benne.
-
válasz
#77646080 #184381 üzenetére
Jumbo: Csúcsszuper, alap torony + derp ágyú ajánlatos, tier4-5-6 esetén okosan kirakva a front páncélját tud pattogni, vagy ha Obi wan-zik(ővé a magaslati pozíció)
T20: a legjobbnak mondott 7-es közepes. Puha, gyors, jó látótáv. Nekem nem jött be, de bénább játékos voltam, mikor azt húztam.
Pershing: Számomra az ág rémálma volt, főleg az állandó tier10 leosztás miatt. A tornyának elvileg pattognia kéne, de inkább éreztem alufóliának. Jó látótáv, elég potato ágyú, de mozgás közben elég jól lehet vele lőni. Közepes távolágról érdemes vele lőni vagy falkában tolni. A gold lőszer nagyon durván jó átütésű!
M46 Patton: Ha kihúztad legalább a nagy tornyot, akkor igazi felüdülés volt a Pershing után. Kurva jó torony, alufólia test, baszó ágyú mozgás közben és álló helyzetben is. Fasza látótáv, igazi megtartós tank, hacsak nem kell a benne lévő kredit.
M48 Patton: A tornyát csak a 300+-os HEAT-ekkel szokták beütni(kivéve persze az őrült átütésű tankokat), illetve van egy kis kupola. Egyenesen őrült látótáv, alap 420m. Mozgás közben is pontos, de kicsi mobilitása kicsit közelebb áll egy heavyhez szerintem. Jó legénységgel optikát nem is kell feltétlen használni, cserélhető ventire!
Nekem az egyetlen rühellt tankom az ágon a Pershing volt, de a mostani MM-mel talán nem olyan vészes.
-
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #183077 üzenetére
Ne is mond ... hihetetlen miket pattint . Persze azoknak a játékosoknak a lövéseivel a páncél sem tud mit kezdeni , akiknek a kezét fogja a WG célzás közben és gyufásdoboznyi gyenge pontokat találnak el . Mindezt kapáslövésekkel . A WG a célzókörön belül - és talán még azon kívül is - oda helyezi a találatot ahová csak akarja . Végtére is jól van ez így .....
-
-
ooloo
őstag
-
lacibacsi
addikt
-
Puculo
aktív tag
válasz
#77646080 #182929 üzenetére
Veszélyes tud lenni szerintem az ütős zene.. Pl. Nirvana alatt párszor elhullottam már yolo miatt.. Be tud vadítani egy pörgősebb szám rendesen, főleg ha türelmetlenebb is vagyok aznap. Nekem inkább relax zene feküdne, főleg hogy a játék feszkó levezetésre van kitalálva elvileg.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#77646080 #182875 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy mit olvasol, de hol utasítottalak én bármire is Téged? Kérlek mutass rá, mert én nem emlékszem ilyenre.
Ha mégis sikerült valamit félreérthetően fogalmaznom, akkor azért elnézést kérek. Sosem volt Veled semmi bajom - igazából kevesekkel volt itt a fórumon - nem is értem, miért lennék ellenséges Veled szemben.
Ha rossz napod van, kérlek ne rajtam vezesd le. Köszi
-
Hafy75
aktív tag
válasz
#77646080 #182200 üzenetére
Én pont ezért feküdtem neki a lengyel ágnak, mert mindenki fikázta, hogy milyen szarok. A 6-7-8-9 - es tankokat kiválóság jellel zártam és nem egynél 100 meccs alatt megvolt a jel. De lehet, hogy pont azért, mert mindenki átugrotta...Az, hogy vkinek mi a véleménye egy tankról, nem biztos, hogy szar is.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
#77646080 #182099 üzenetére
+ jr1994 és Dr.Én:
Biztos valami refurbished tankot sóztak rám vásárlásnál. Amúgy rájöttem mi oldja meg a problémát: nem játszok vele.
Most úgyis vissza fog esni a játékidőm, pár hét múlva talán jobb lesz.
Annyi örömöm legalább van hogy az 5. láda adott egy célzás gyorsítót és ruszki univerzál tervet. -
KISDUCK
addikt
válasz
#77646080 #181995 üzenetére
Igen, vásárlás után egyből azzal szereltem fel, de a piromán helyzet tovább folytatódik: most egy meccsen egymás után kétszer gyújtottak fel. Ez nem tank, ez egy guruló fáklya.
Még a motort nem tudtam megvenni rá, de nem hiszem el, hogy az alap motorral ilyennek kell lennie, ingame csak ütközés esetére írja a tűz esélyét és ott is csak 12% az esélye, amit én most valahol 65% körül élek meg. -
ooloo
őstag
válasz
#77646080 #181552 üzenetére
Ilyen helyzet mint amiben a sporttárs van , mindenkivel megesik . A játék szerves része . Adok , kapok .... így megy ez . Kár idegeskedni miatta .
És ... haladsz a Leo-val ? Időben meglegyen az összes kredit , ha jönnek a Svéd közepesek ! Nem ám itt fórumozgatunk a fejlesztés meg áll....
( csak poén )
-
-
Pakmara
őstag
válasz
#77646080 #181456 üzenetére
Nem tudom, talán biztonságosabb. 2019-ben az hogy nem tudok online tartalmat venni kizárólag online környezetben számomra nagyon vicces. Megvehettem volna a defendert 30%-os kuponnal és már ott voltam, hogy vásárlás klikk, kártya elő beírom a másik accot erre kijön, hogy se kártya se PayPal nem jöhet szóba. Néhány óra volt hátra az akcióból. Mondom én tuti nem megyek el árusító helyet kajtatni. Uh a WG megmentett saját magamtól, ill. h "kidobjak" megint egy kis pénzt a játékra.
-
válasz
#77646080 #181174 üzenetére
Reggel mentem egy kört az IS-3A-val. Teljes tier8 leosztás, Highway térkép. Városban az ellenfél IS-3-asa velem került szembe, jó játékosnak tűnt, próbált reverse sidescrapelni, de én ügyesebb voltam, annak ellenére, hogy oldalból korábban lelőtték a HP-m felét. Jó tank az IS-3A, de törékenyebb is, viszont ha két azonos képességű parancsnok találkozik a két tankban, akkor a normál verzió kb. esélytelen.
Amúgy az új MM zseniális lett!
Megint másik téma: A mancsos álcát felraktam a japó tigrisre. Nagyon durván néz ki vele, ajánlom bármilyen Tigrincs variánsra. Asszonynak mutattam is, hogy nem csak a Corollánkat járja össze a nyest, hanem már a tankjaimat is.
-
Raysen623
addikt
-
Puculo
aktív tag
válasz
#77646080 #181111 üzenetére
El is fogadná az ember, de ott volt a dühöngőben, ráadásul a csata vége felé esett el. Ha én a T95-el odaértem, akkor neki sem lehetne mentsége ez. 100 fölötti csatája volt már az adott tankkal, és ahogy elnézem 1100 csatával tier 9-ben biztos nem stock járgánnyal tolta.. Nem hinném hogy az egyetlen accountja az illetőnek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest