- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y #9704 üzenetére
Anno en is feltttem ezt a kerdest , hogy chuwi vagy techlast de az utobbirol lebeszeltek , mert tan muszakilag kevesbe megbizhatoak. Igy chuwi vi 10 pro lett , es eddig nem bantam meg. Uzemido kellemes , mukodesi tempo a w10 tiszta telepites utan szinten koser... ugy hogy per pillanat jo dontesnek tunik a valasztasom.
De a kerdesedre vissza terve , inkabb az alacsonyabb felbontasut valaszd , mert kevesbe eszi az akksit, meg aztan a win se skalazodik tul kellemesen ezen a mereten 10 colon full hd kornyeki felbontas es a win , nem lesznek tulmeretezett ikonok es egyebek ... akkor inkabb egy 11,6 colos tabot nezz es az se baj ha csak hd .
Anno ezt sasoltam [link] -
fabicska
tag
válasz
DJ. Ru$y #9709 üzenetére
Na az akksi idő az, amit csak úgy négyzet/x osztva köbgyökharmadként (asszem' ez semmiképpen nem értelmes xD) szabad csak venni minden tablet leírásban, mind kínai, mind hazai (bármilyen) fronton. A 8 órás üzemidő kb. úgy lehetséges, hogy alacsony fényerőn 8 órát a BIOS-ban semmit sem csinálva érhető el! xD
Nem régen adtam el a kínai Voyo tabletemet ott 10 órát ígértek, de normál használattal 4 óra pont megvolt, 5 óra vonaton ebook olvasóként jöhetett össze. Mivel szeretem magam kínozni, játékra is megpróbáltam, flatout 1-el kb. 80 percet ment.Mivel nem régen jelent meg az ominózus Chuwi Hi10 4GB RAM-al (ami érdekes, mert a Z8300-as tablet 2GB RAM-ot támogat, egy csatornán), nem tartottam még helyénvalónak véleményezni, mik a tapasztalatok róla. Ha megjön, mindenképpen írok róla pár sort itt, vagy logouton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest