- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Anno en is feltttem ezt a kerdest , hogy chuwi vagy techlast de az utobbirol lebeszeltek , mert tan muszakilag kevesbe megbizhatoak. Igy chuwi vi 10 pro lett , es eddig nem bantam meg. Uzemido kellemes , mukodesi tempo a w10 tiszta telepites utan szinten koser... ugy hogy per pillanat jo dontesnek tunik a valasztasom.
De a kerdesedre vissza terve , inkabb az alacsonyabb felbontasut valaszd , mert kevesbe eszi az akksit, meg aztan a win se skalazodik tul kellemesen ezen a mereten 10 colon full hd kornyeki felbontas es a win , nem lesznek tulmeretezett ikonok es egyebek ... akkor inkabb egy 11,6 colos tabot nezz es az se baj ha csak hd .
Anno ezt sasoltam [link] -
fabicska
tag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Na az akksi idő az, amit csak úgy négyzet/x osztva köbgyökharmadként (asszem' ez semmiképpen nem értelmes xD) szabad csak venni minden tablet leírásban, mind kínai, mind hazai (bármilyen) fronton. A 8 órás üzemidő kb. úgy lehetséges, hogy alacsony fényerőn 8 órát a BIOS-ban semmit sem csinálva érhető el! xD
Nem régen adtam el a kínai Voyo tabletemet ott 10 órát ígértek, de normál használattal 4 óra pont megvolt, 5 óra vonaton ebook olvasóként jöhetett össze. Mivel szeretem magam kínozni, játékra is megpróbáltam, flatout 1-el kb. 80 percet ment.Mivel nem régen jelent meg az ominózus Chuwi Hi10 4GB RAM-al (ami érdekes, mert a Z8300-as tablet 2GB RAM-ot támogat, egy csatornán), nem tartottam még helyénvalónak véleményezni, mik a tapasztalatok róla. Ha megjön, mindenképpen írok róla pár sort itt, vagy logouton.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videószerkesztés
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest