Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
Lehet, nem kérdeztem, hogy valami hiba, szándékos akció, vagy úgy maradt... lecsaptam rá. Már látom, hogy jól tettem, remek gép, fantasztikus áron.
A Lenovo Miix 2 10 egy szuper gép, és igen, kell a 10 col. A fullHd panelen nem látni a pixeleket, de nincs hatással a rendszer sebességére. Minden flottul megy. Igaz csak böngészés és office célokra vettem, néha egy film vagy sorozat nézésére.
A burkolat is masszív, műanyag, de ha azt mondják fém, én elhinném... van egy speedlink állványom és egy Microsoft BT-s billentyűzetem. Így otthon az asztalon kiváltja a laptopot is.
Nagy és nehéz, de szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest