- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomTeke2
csendes tag
válasz
Gipsz75 #7892 üzenetére
bocs, hogy csak most jelentkezem, sajnos a válaszod későn érkezett. Sikerült letörölnöm a recovery particiót, aminek azonnali újraindulás lett az eredménye. Azóta csak eddig a képernyőig jutok (kép lent).
Próbáltam usb-ről telepítést indítani, de nem sikerült. Nem hajlandó rá, próbálkoztam sima win8-cal, 8.1-gyel, de egyik telepítő sem indul el, csak ez a kép jön újra és újra. Bios-ból el tudom indítani az uefi-t, látja is a pendrive-ot, de sajnos ahhoz én nem értek.
Onnan helyre tudom állítani a recovery-t, vagy el tudom indítani a telepítőt?
-
fpeter84
senior tag
válasz
Gipsz75 #7887 üzenetére
Tehát az UEFI-nek semmi partíciója nincsen eMMC-n, aminek a törlése gondot okozhat (bootloader, vagy valami amit hiányolna)? Eddig teljes törlést nem próbáltam soha, mert nekem kell a droid, annak a script-es telepítője meg intézi a takarítást, partíciók újraírását így full üres állapotot soha nem láttam...
-
fpeter84
senior tag
válasz
Gipsz75 #7848 üzenetére
Ugyanez a típus van az enyémben is, de ...SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion -től felfelé nálam ilyen nincsen a registry-ben... Vagy keress valakit akinek még 8.1 van az ugyanilyen tabletjén és exportáltasd ki vele ezt a részt, vagy rakd vissza magad, és ha minden tökéletes ismét akkor azt szedd ki - úgylátszik a driver extract nem szedett ki minden szükségeset...
-
fpeter84
senior tag
válasz
Gipsz75 #7844 üzenetére
Az iWork8-on nálam is generic pnp monitor-t dob, és tökéletesen működik minden win10 alatt... Ismeretlen/hibás eszköz nincsen az eszközkezelődben? Upgrade volt, vagy tiszta új telepítés? Win 8.1/10 driver csomagot találtál hozzá? Ha valami idegen típus csomagjával telepíted az pont okozhat ilyet, mert lehet a wifi/bt modul ugyanaz éppen, a vidkártya nyilván, de pl a hangkártya, gyorsulásérzékelő (ez adja az elforgatás-érzékelést) simán lehet más, vagy bekötésében picit más ami már elég ahhoz hogy megbolonduljon vagy ne is csináljon semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged