- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferling7
tag
válasz
Cingáriusz #8982 üzenetére
"A "LARK" mint Lengyel márka mennyire megbízható? Tudtok róla valamit?"
Általános felhasználásra elégséges, mint böngészés, skype, kép vagy videó nézés. Közepes anyagminőség, kevés ram és háttértár jellemzi a 7i és 8i win típusokat. Lengyel támogatás elégtelen, hazai garanciáztatás jeles. Teljesen stabilan és megbízhatóan teszi a dolgát. Win 10-re való frissítése vagy a recovery törlése csak saját felelősségre.
Minden másra ott a Lark topic. -
Ferling7
tag
Gyönyörű, mondhatni ide vele!
Azért egy észrevétel és egy kérdés felmerül.
A leírás szerint sajna a billentyűzet és a toll nem tartozék. Ezt sajnálom főleg a bill-t. De hát semmi nem lehet tökéletes.
Elnézést a hiányosságaimért, de én ezt nem tudom értelmezni:
Battery Type Li-ion battery, 32300mWh -
Ferling7
tag
válasz
pixelshader #7094 üzenetére
Nekem kerek 2 hét alatt kijavították. Rendesek voltak, moddolt winnel küldtem be és egy teljesen újrahúzott háttértárral kaptam vissza. Pedig csak érintőpanel kalibrálást kértem.
-
Ferling7
tag
Üdv!
lark ultimate 8i win tab-hoz kérnék segítséget. Lementettem a drivert Driver Magician-al önkicsomagoló exe fájba, de nem tudom telepíteni mert 57%-nál hibát ír ki. Ha valakinek meg van valamilyen formában és eltudná küldeni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest