Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferling7
tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
"A "LARK" mint Lengyel márka mennyire megbízható? Tudtok róla valamit?"
Általános felhasználásra elégséges, mint böngészés, skype, kép vagy videó nézés. Közepes anyagminőség, kevés ram és háttértár jellemzi a 7i és 8i win típusokat. Lengyel támogatás elégtelen, hazai garanciáztatás jeles. Teljesen stabilan és megbízhatóan teszi a dolgát. Win 10-re való frissítése vagy a recovery törlése csak saját felelősségre.
Minden másra ott a Lark topic.
-
Ferling7
tag
Gyönyörű, mondhatni ide vele!
Azért egy észrevétel és egy kérdés felmerül.
A leírás szerint sajna a billentyűzet és a toll nem tartozék. Ezt sajnálom főleg a bill-t. De hát semmi nem lehet tökéletes.
Elnézést a hiányosságaimért, de én ezt nem tudom értelmezni:
Battery Type Li-ion battery, 32300mWh -
Ferling7
tag
válasz
pixelshader
üzenetére
Nekem kerek 2 hét alatt kijavították. Rendesek voltak, moddolt winnel küldtem be és egy teljesen újrahúzott háttértárral kaptam vissza. Pedig csak érintőpanel kalibrálást kértem.

-
Ferling7
tag
Üdv!
lark ultimate 8i win tab-hoz kérnék segítséget. Lementettem a drivert Driver Magician-al önkicsomagoló exe fájba, de nem tudom telepíteni mert 57%-nál hibát ír ki. Ha valakinek meg van valamilyen formában és eltudná küldeni, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kösz az ötletet, nem is tudom miért nem gondoltam erre hamarabb.