Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként az Andoidos 16 Gb-os részt lehet egyszerűen törölni, lementeni, és utána ha mégis kéne visszatenni, vagy ez nagyon bonyolult?
Mondjuk ha 5 GB marad szabadon az akár elég lehetne, ha az appokat lehet rendesen sd kártyára telepíteni.
AxBattler: akkor ezek szerint bagyusz kolléga nem csak adroidon alkot nagyot, mondjuk nem teljesen értem, hogy ez mennyire lebutított rendszer, én jobban szeretem a gyárit rajtahagyni, inkább a droid mehetne a fenébe.
Meg azt el tudná magyarázni, hogy ez a tabletes Windows 8.1 az asztali 8.1-nek egy kiherélt változata, gondolom pl. a szerveres vállalati dolgokat, meg pl. szünetmentes táp ilyesm kihagyják belőle azért ilyen kicsi 10 GB körüli. De a frissítéseket ugyanúgy megkapja, vagy ez egy teljesen külön rendszer a tabletre.
Kinézetre szinte tök ugyanaz mint az asztali verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest