- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
JamesFinn #8507 üzenetére
Szia!
Talán a legegyszerűbb próba a wsreset paranccsal megrpóbálni "tisztába tenni" a Windows Store-t.
A keresés mezőbe írd be, hogy wsreset, majd futtasd a parancsot. [screenshot] .
Ha nem megy akkor majd még meg lehet próbálkozni a Store újratelepítésével, de én az Insider Preview-os Windows 10-esemnél addig próbálkoztam a hibajavítással, míg ki nem írtottam a Store-t.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal.
-
-
peterk
senior tag
válasz
JamesFinn #7352 üzenetére
Ha törlöd az old mappát akkor oda a 8.1.
Még sosem állítottam helyre win10 alól korábbi 8.1-es recovery partíciót (teljes rendszerrel), úgyhogy ezt nem tudom.
A win10-ről nincs szükség pendrive-ra visszaállítási partíciót csinálni, mert nincs miről.
Az a recovery partíció amit a 8.1-nél pendrive-ra másoltál, az tartalmazza a teljes win8.1 telepítőt, plusz a tablettel érkező gyári előtelepített appokat. Lényegében egy előtelepített windows. Upgrade után ilyened nem lesz, hiszen ahhoz win10-ből kéne egy ilyent készítenie a gyártónak. A recovery ezek után úgy megy, ahogy a desktop gépeken, amiken nem volt gyári rendszer: bedugot a win10 telepítő lemezt (pendriveot), bebootolsz róla, és ott rendszervisszaállítást választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged