- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
JamesFinn #8507 üzenetére
Szia!
Talán a legegyszerűbb próba a wsreset paranccsal megrpóbálni "tisztába tenni" a Windows Store-t.
A keresés mezőbe írd be, hogy wsreset, majd futtasd a parancsot. [screenshot] .
Ha nem megy akkor majd még meg lehet próbálkozni a Store újratelepítésével, de én az Insider Preview-os Windows 10-esemnél addig próbálkoztam a hibajavítással, míg ki nem írtottam a Store-t.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal.
-
-
peterk
senior tag
válasz
JamesFinn #7352 üzenetére
Ha törlöd az old mappát akkor oda a 8.1.
Még sosem állítottam helyre win10 alól korábbi 8.1-es recovery partíciót (teljes rendszerrel), úgyhogy ezt nem tudom.
A win10-ről nincs szükség pendrive-ra visszaállítási partíciót csinálni, mert nincs miről.
Az a recovery partíció amit a 8.1-nél pendrive-ra másoltál, az tartalmazza a teljes win8.1 telepítőt, plusz a tablettel érkező gyári előtelepített appokat. Lényegében egy előtelepített windows. Upgrade után ilyened nem lesz, hiszen ahhoz win10-ből kéne egy ilyent készítenie a gyártónak. A recovery ezek után úgy megy, ahogy a desktop gépeken, amiken nem volt gyári rendszer: bedugot a win10 telepítő lemezt (pendriveot), bebootolsz róla, és ott rendszervisszaállítást választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest