Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Szia!
Talán a legegyszerűbb próba a wsreset paranccsal megrpóbálni "tisztába tenni" a Windows Store-t.
A keresés mezőbe írd be, hogy wsreset, majd futtasd a parancsot. [screenshot] .
Ha nem megy akkor majd még meg lehet próbálkozni a Store újratelepítésével, de én az Insider Preview-os Windows 10-esemnél addig próbálkoztam a hibajavítással, míg ki nem írtottam a Store-t
.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal. -
-
peterk
senior tag
válasz
JamesFinn
üzenetére
Ha törlöd az old mappát akkor oda a 8.1.
Még sosem állítottam helyre win10 alól korábbi 8.1-es recovery partíciót (teljes rendszerrel), úgyhogy ezt nem tudom.

A win10-ről nincs szükség pendrive-ra visszaállítási partíciót csinálni, mert nincs miről.
Az a recovery partíció amit a 8.1-nél pendrive-ra másoltál, az tartalmazza a teljes win8.1 telepítőt, plusz a tablettel érkező gyári előtelepített appokat. Lényegében egy előtelepített windows. Upgrade után ilyened nem lesz, hiszen ahhoz win10-ből kéne egy ilyent készítenie a gyártónak. A recovery ezek után úgy megy, ahogy a desktop gépeken, amiken nem volt gyári rendszer: bedugot a win10 telepítő lemezt (pendriveot), bebootolsz róla, és ott rendszervisszaállítást választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Valószínűleg már csak az újratelepítés segít rajtam, de nálad a wsreset még nem jár nagy kockázattal.
Win8.1 amit írtam, kategória nézet helyett ikonokra állítva.)