Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
gery2123
üzenetére
Miix 2 10-em van.
Amiben jobb, mint a T100: FullHD kijelző. Gyakran lapozgatok pdf magazinokat, képregényeket, és hatalmas a különbség közöttük. A FullHD-n olvasható az a szöveg, ami HD-n csak egy homály.
Mindennapos használatra tökéletesen bejön, ezen skype-olok, böngészek, olvasgatok. Játszani nem szoktam, de kipróbáltam, nagyon szépek a játékok is rajta. Jár hozzá az Office, és jó a miracast, szépen kezeli a hálózatot.
Amiben gyengébb: A wifije álítólag gyengébb, én mondjuk ezt nem tapasztaltam, és nincs hozzá bill, igaz én kaptam hozzá Microsoft Wedge keyboardot, ami BT, és hihetetlen jó minőség. Vettem hozzá egy Wedge egeret, és Miracast-al, vagy hdmi-vel olyan, mint egy asztali gép.A lényeg, én eleve FullHD kijelzőset kerestem, a többi ki volt zárva, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Kinai cuccot nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konteó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs