- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
törölt tag
Értem, köszi a segítséget!
Billentyűzetet szerettem volna valamennyire egyben tartani a géppel. Akkor lehet nekem egy ilyen netbook jellegű lepattintható kijelzős dolog lenne a legmegfelelőbb. Mindegy, úgysem mostanában tervezem (bár ha valóban szeretnék valamit venni azon is kb. másfél évet kotlok).
(#379) Süvi: Hát ennek nem örülök, ő lett volna az egyik esélyes. Pedig szerintem van kereslet a kis méretű táblákra, főleg ha ezek olcsóbbak a nagyoknál.
-
törölt tag
És ha az ember billentyűzettel szeretné használni, van valami univerzális tok ami bluetooth-on keresztül kommunikál az eszközzel? Ezek általában jónak mondhatók?
Ha jól láttam olcsó kategóriában Lenovo, Acer és Toshiba van itthon. Esetleg más gyártó aki tervez piacra dobni 100 alatt/körül Win tabletet a jövőben?
-
Süvi
őstag
-
nonsen5e
veterán
-
Heffi
őstag
Kikapcsolva, természetesen.
Amúgy szerencsére az eladó rosszul tudta a garanciát, mert Ő azt monta, pár napja lejárt. Kis utánjárással kiderítettem, hogy még jövő júliusig garanciás az eszköz, így ma már vitte is a futár a központi szervízbe.
Akadt másik probléma a géppel, mégpedig a kijelzővel, ami ilyen csúnya ghost-ot produkál körkörösen 2-3 cm-es sávban, ha kontrasztosabb tartalomról váltok egyszínű képre. Ez a szellemkép úgy 1 perc után tűnik el.
-
gyurkikrisz
őstag
Azért gondoltam a 2GB RAM-ot, mivel a gyártó oldalán 3 processzor is ki van téve, mint variáns, és ebből az egyik csak 1GB RAM-ot kezel, a többi kettőt, és reményeim szerint azokkal 2GB RAM lesz. Illetve a webshop ahol néztem is 2GB RAM-ot ír. A különböző híroldalak is más-más felszereltséhgről számolnak be, én azért reményekedek.
-
zoltan6
addikt
[lCube iWork 8 U80GT 8
van ezeken az olcsó kinai windows-os tableteken rendes op.rendszer is? mert a szoftver résznél elég hülyeségeket írnak
"Software: Youtube/Facebook/Twitter/MSN/Android market/Skype/Calculator/Google Mail/Google maps/iReader/Quick Office"
android market -
DroneZ^
őstag
Pl Autodesk Inventor. Azon belül is csak sima egyszerű testek modellezése, semmi hatalmas összeállítás. Moldflow 3dsmax formatervezés vagy ilyen jellegű dolgok nem. Kisebb modellek megnyitása, nézegetése, 1-1 paraméter átírása lenne a cél. Erre szerintem még nemkell erőmű
-
zoltan6
addikt
franc se igazodik el ezen a sok típusszámon a lenovónál.és akkor ez?
Gyártói cikkszám: 59-412772
nekem a 8'-os miix2 van,de most láttam abból is van 1gb-os 2gb-os,sőt 4gb rammal,ezenkívül 32gb,64gb,128mb tárhellyel,illetve 3g,és 3g nélküli verziók. -
Egon
nagyúr
A ThinkPad 8 azért ezeknél „kicsivel” komolyabb.
A Thinkpad az Encore 2 mellett lett említve, ami - a felbontást leszámítva - még az Encore 1-nél is gagyibb (1 GB RAM, LOL), ergo miért ne? Másrészt mivel is komolyabb mondjuk a Venue Pro-nál? Nézegettem, de nem igazán tűnt "komolyabbnak"... Max. a hótfelesleges fullhd felbontást lehetne említeni.
-
danih
veterán
Na, 60-70-ig, csak nem olvasok vissza
Nem rossz kis eksön volt, nem is hallottam róla.(#179) Egon: na ez az, nagy semmi a láthatáron. Acer Aspire Switch 10-re várok még, de ha az sem lesz jó akkor már csakazértis veszek valamit a jelen felhozatalból hogy lenyugodjak. Leglábbis most így látom, lehet később lenyugszom enélkül is
-
Boonen007
őstag
Igen már az is van benne és tökéletesen teszi a dolgát. Sőt nyomtam egy teljes helyreállítást jelzem, hogy csak a gyári Toshiba beállításokra állította vissza tehát minden driver megmaradt ami tőlük származik+ az Office telepítő. (Imádom az egészet
) Felraktam az új nokia repair progit meg a többit és teljes funkcióval viszi a Lumia 920-asom még a Windows Phone Modern app is működik.
-
orbano
félisten
Meglássuk. z3770 hogy viszonyulhat amúgy egy J1900-as celeronhoz? Hasonlónak tűnik, és ilyet tervezek otthonra. Gyanítom annak a teljesítményéből némileg következtethetek majd erre is, nem? Gondolkodom még a pentiumos, vagy i3-as változatokon, de annyira egyik tablet sem nyűgözött le, hogy hajlandó legyek a közel dupla árat megfizetni. Erre talán egy Haswelles XE700 utód venne rá
A cikk egyébként azt írja, hogy az Atomos verzióban is lehet buzerálni az "SSD". Ezek szerint nem lehet lecserélni házilag valami értelmesebbre (mondjuk a tesztek alapján csak a szekvenciális sebessége tré, az meg annyira nem érdekel, úgyis SD kártyáról dolgozok most is ha fotószerkesztek, ráadásul gagyi 2-4GB verziókról) -
orbano
félisten
ezekről lehet valahol olvasni valami tesztet? nekem igazából az a lényeg, hogy olyan legyen mint a wacom, hogy a kijelző felett tartva is érzékelje a gép és lehessen így mozgatni a kurzort. -> közben találtam videót, ha jól látom akkor ilyen ez is. a többi nem számít, gyanítom az 5 évvel ezelőtti wacomok szintjét mindhárom gyártó hozza
a RAW esetében a kérdéses mit jelent? nem munkához kell, tehát legfeljebb a nyaralásos képek előhívásánál lehet nagyobb fennakadás, de arra meg ott lenne a rendes gép. persze ha észveszejtő lassú, akkor nyilván kuka a dolog. nincs egyébként itt valakinek ilyen tabletje?
-
Szia!
Köszönöm válaszod!
130 (nagyon max. 140)-es keretnél, ha a súlyt is normális mederben akarom tartani (és nem egy 2,5kg-os dögöt cipelni mint ahogy azt most is tenném) akkor ha jól láttam a laptopok terén sincs sokkal nagyobb mozgásterem (tehát nem kapnék sokkal jobb teljesítményt), akkor meg már inkább a multifunkcionalitás kerüljön előtérbe.Üdv. core2
-
A fenébe. Pedig egyre jobban és egyre többször kéne a rendes office.
Akkor sim nélkülit mit ajánlanál? A micro hdmi muszáj, anélkül semmi nem jó. Ha az usb-je OTG-t tud az nagy előny lenne. Elsősorban 10-es kéne, de annyira kéne hogy ha van egy nagyon tuti valami akkor 8-asban is jó. A kijelző ha 10-es, legyen full hd vagy nagyobb. 64 gigás.
Bocs, és kösz ha tudsz segíteni, kerestem ilyen "tablet chooser" oldalakat de mindig valami használhatatlan dolgok jöttek ki, és nem igazodok el. Csak az ipadot ismerem, meg egy kicsit a nexust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged