- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
fityere #4828 üzenetére
Én a Mediont venném, mert:
1. biztosan hosszabb az üzemideje (Bay Trail vs. Haswell)
2. 4GB RAM van benne (jó esetben kétcsatornás)
3. Sokkal jobb a csatlakozókínálata, emellett van AC-s WiFi-je.
3. jobbnak tűnik a billentyűzete (a Lenovo csak egy szögben állítható bele a billentyűzetbe, gyakorlatilag csak asztalon tudod vele használni)
4. kevésbé melegszik; hiába van jóval erősebb GPU és CPU a Lenovóban, de a passzív hűtés mellett terhelés alatt valószínűleg throttlingol is rendesen az i3... vagyis a Medion szerényebb, de kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, főleg, hogy a képekből ítélve van kis aktív hűtése (de legalábbis szellőzőnyílásai biztosan)
5. Szerintem 11,6"-on nem lehet igazán kihasználni az i3 erőtöbbletétSzerintem sokkal értelmesebb a Medion kialakítása és felszereltsége mobil felhasználásra.
Játékra meg mindkettő csak korlátozottan alkalmas. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
fityere #4830 üzenetére
Feltételezem az i3 proci jelentősebb töbletet ad, mint a celeron. Viszont a medionban 4gb ram van. Mi lenne a felhasználási terület? Az előbb mobilról néztem és a memória közti különbség elkerülte a figyelmemet. Azért várj vele a többiek mit szólnak, bár itt szerintem főleg atom procival van tapasztalata a többségnek.
-
premete
veterán
válasz
fityere #4804 üzenetére
Dell Venue 8 pro-t mondanám, 3g van, de usb csak micro van benne; előnye viszont, hogy ezekhez létezik active stylus, így legalább használható, mert a windows 8/10 nem igazán kezelhető ujjal, ha nem a csempés ikonokat nyomkodod. Ja, és windows 10 alatt nem is megy a mobilinternet egyelőre.
Persze, lehet hogy csak én vagyok ilyen háklis, hogy mondjuk a network eszközöket, vagy a host fájlt és egyebeket meg akarom nyomni, nem a hárommal mellette lévőt.
Én inkább androidost, vagy ipad minit vennék, de ízlések és pofonok....... -
parandroid
félisten
Ez egyénenként változik, senki nem fogja tudni megmondani, hogy neked mennyire lesz használható. Én hétköznapokban is jól elboldogulok vele, de azért időnként mellébökök a megfelelő menüpontnak, mert túl nagy az ujjam - pedig viszonylag kicsi kezem van. ez egyébként pont a klasszikus, asztali gépekről áthozott programoknál jön elő leginkább, mint a böngésző és az office, illetve a Windows jobbgombos, helyzetérzékeny menüinél.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest