Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Én azt akartam megvenni, de vacakoltak a fizetésnél. Ami meg nem megy azt nem szabad erőltetni. Egyszerűbb volt hazafele bemennem a Dunakeszi Auchan Acer Shop-jába és rámutatni hogy "Aztat emide de hamar". Kb 5 perc alatt tulajdonomba fogadtam és az óta is dédelgetem. Igaz így 80 ropi bánta, 40 (áfával 50) helyett, de nem búslakodom. Amint visszakapom a 40-et a banktól (Ali-tól) teljesen nyugodt lesz a lelkem és elönt a Zen békesség érzése.
A cikket hétvégén megírom... vagy gondolkodom egy videó-bemutatón is, de az több ponton is még kérdéses: mivel fogom elkészíteni és hol?

-
parandroid
félisten
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Meglepő módon egyébként valószínűleg az első kérdés lesz, hogy Androidot, vagy Windowst szeretnél? Főleg, hogy 3G-s wines tabletből szinte alig akad valami. Nexus 7 2013 egyébként kb a legjobb gép még mindig a piacon 7"-en, különösen ha eleve ez a verzió volt neki, akor lenne fájó csalódás bármi más utána, illetve helyette. Mondom ezt úgy, hogy nekem Win8-as tabletem van, páromnak iPad Mini, a gyerekek meg Nexust kaptak. Egyszerűen tudni kell, hogy melyik platformnak mi az erőssége, és neked melyik kidomborított tulajdonságra van inkább szükséged.
p
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Egyszerű a képlet: Ha 10 nap múlva se lesz itt akkor behajtom rajtuk a pénzem és többet nem vásárolok náluk. De több helyen olvastam hogy azért az AliExpress megbízható. Ki fog derülni.
(#485) AxBattler: Az még egy hónap míg megjelenik a Logout-on. ~2 hét míg megkapom a készüléket (jó esetben) és 1-2 hét míg felkerül az írás a Logout címoldalra-ra.
-
Romvr
őstag
válasz
Fancy-boy
üzenetére
Szürkét rendeltem az mégis konzervatívabb mint mondjuk a rózsaszín vagy a sárga.
10 napos határidőt adtak meg AliExpress-en. Beszéltem a bolttal is és raknak a dobozba EU töltőfejet. Így még azért sem kell majd rohangásznom. Már csak egy microHDMI->HDMI átalakítót kell beszereznem hogy teljes legyen a felszereltség.
Amúgy az vicc kategória hogy DHL-el 10$ a szállítási költség (~2300 forint) a világ másik feléről, de ha Pestről rendelek vidékre akkor is 2000-2500 forint a posta. Hogy van ez?
szerk.: Az hogy azon az oldalon elfogyott nem jelenti hogy másnak sincs már egy darab se. Ami érdekesség hogy néztem egy orosz videót és bár nem mondja de látszik hogy a most Augusztusi Voyo-n már WimBoot-van mert a 32Gb-os tárhelynek csak ~10-15%-a volt foglalva. Sajnos sz*r volt a videó minősége így csupán a csíkot láttam nem a számot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Fancy-boy
üzenetére
A belső tárhely nagyon kevés, épphogy elférnek a programok, a többi cuccot nincs hová tenni.

A 64 gigás meg fillérre ugyanannyiba kerül, mint a Lenovo. Akinek nem fontos a HDMI, az szerintem jobban jár a "komolyabb" márkával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest