Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iOS alkalmazások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
-
parandroid
félisten
Nekem a kisebb, a 3470-es van (Dell Venue Pro 8). Sok tekintetben hozza egy C2D-s laptop szintjét, néhány speciális feladat terén persze azért elmarad tőle. Van most már ezerféle összehasonlító teszt, nekem is sikerült találnom anno, de most időhiány van, csak gyorsan írok még. Photoshopozni nem szoktam vele, a hétköznapi felhasználási területeken lehet, hogy a Win8 miatt, de néha még gyorsabbnak is érzem, mint a C2D-s HP notit.
Persze az i3-as, i5-ös gépekhez képest nyilván lassabb, kérdés, hogy ez kinek mennyire mellbevágó - amióta a régi gépembe is került egy SSD, hogy a Sims3 jobban menjen a gyerekeknek, már szinte meg is bántam, hogy az E8400-at lecseréltem i5-re, mert normál otthoni használatnál nekem így már semmivel nem tűnik lassabbnak az sem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest