Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Köszi az infókat, androidot mint dualboot gondoltam rá bizonyos appok miatt, ugyanazért amiért a bluestackst is írtam - viszont a win8 meg kell minden más miatt, így eleve nem vennék csak androidos gépet.
UEFI-vel mi a gond? Gondolom itt valami más lehet, mert nekem asztali gépnél egy-egy B75 chipsetes UEFI-s Asrock és Gigabyte lapnál is gond nélkül ment a dualboot win8 és linux között.
-
nonsen5e
veterán
Egyik nap már benéztem,
egy Acer Iconia W4 vásárlása előtt állok, lenne egy két röpke kérdésem:Van benne micro sim foglalat, ez azt jelenti, hogy a Windows alól is tudok vele telefonálni, vagy csupán interneteléréshez jó?
PCSX2-t próbálta rajta valaki?
Bluestacks android emulátor alatt működnek normálisan érintősen az alkalmazások? - még csak asztalin próbáltam egérrel. -
nonsen5e
veterán
Szerintetek mi lesz majd az itteni ára a Toshiba Encore Mininek?
Számolhatok nagyjából úgy, hogy a 120$ + 27% áfa meg még 4-5 ezer haszon a kereskedőnek, vagy először váltsam át fontra, szorozzam be 10-zel adjak hozzá 30 ezret majd erre számoljam hozzá az áfát?
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
$99 Windows Tablets Expected Later This Year
Szerintetek ebből vajon lesz-e 200£ mire beér hozzánk, s vajon RT lesz-e vagy rendes x86 ?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Programozás topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy szívesen felmennék 5X ezerig ha cserébe kapnék valami hasonló modellel 2gb ramot, hátha jön még idén olyan is, ha jól emlékszem az MS sok olcsó gépet ígért még idénre.