- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
1GB RAM azert arra hasznalhato hogy megnyiss egy bongeszot maximum 2 lapfullel, vagy (de nem es!) egy wordot/excelt es picit dolgozz benne, szoval a letjogosultsaga ezeknek az eszkozoknek valos, es jo par embernek eleg lenne ez is, csak az arakat kellene valahogy jobban a hasznalati ertekhez igazitani.
-
bagyusz
őstag
visconte 3-ból van 64Gb-s változat is, de MO-n még nem kapni per pill. Amúgy Nem érezni a hátrányát, hogy 16Gb-s. SD-re nekem minden elfér. Engem leginkább az fogott meg, hogy nem low budget kategóriájú az összeszerelés minősége. A fő indok amiért ezt választott, az normál usb port, de azt nem tudom, hogy a micro usb OTG képes még pluszban.
-
törölt tag
Aliexpressen. Olvasd el a pirossal írt részt a Product Description alatt!
-
Necc
addikt
Nem a 16GB tarhely a gond, hanem az 1GB RAM. Ez csak arra eleg, hogy megnyisson az ember egy bongeszot egy, de maximum 2 tabbal es kb. ennyi is volt a RAM. Ne feledd hogy itt az integralt GPU is abbol az 1GB-bol csip le maganak.
Ugyanakkor szerintem meg atlag hasznalat mellett is allandoan rikacsolni fog a windows hogy keves a tarhely, pl. a bongeszo cache is kemeny gigakat tud lefoglalni az ido elore haladtaval.
-
joergie
őstag
A posztjaitoknak nem volt előzménye, sem semmilyen utalás, hogy kiemelt funkció lenne számotokra a gps navigáció/térkép.
Ezeknek a készülékeknek az előnye, hogy teljes win8 asztal van rajta, nem csak a csempés megoldás. Ha a csempés megoldás lenne csak, mint ahogy a windows phone-on van, nem lenne előnye az androidhoz képest. Viszont ha az asztalt úgy szeretnéd használni, ahogy egy PC-t, menjen pár program, egy böngésző 10+ ablakkal, skype, videolejátszó, stb....legalábbis ahogy én tartalomfogyasztásra használok egy asztali pc-t, ahhoz 1gb kevés. Szerintem. A 16gb-al nincs bajom, a ram a kevés. -
tjb007
nagyúr
Ha ontani nem is ontják, de azért szépen lassan elkezdenek jönni majd azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest