Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
1GB RAM azert arra hasznalhato hogy megnyiss egy bongeszot maximum 2 lapfullel, vagy (de nem es!) egy wordot/excelt es picit dolgozz benne, szoval a letjogosultsaga ezeknek az eszkozoknek valos, es jo par embernek eleg lenne ez is, csak az arakat kellene valahogy jobban a hasznalati ertekhez igazitani.
-
bagyusz
őstag
visconte 3-ból van 64Gb-s változat is, de MO-n még nem kapni per pill. Amúgy Nem érezni a hátrányát, hogy 16Gb-s. SD-re nekem minden elfér. Engem leginkább az fogott meg, hogy nem low budget kategóriájú az összeszerelés minősége. A fő indok amiért ezt választott, az normál usb port, de azt nem tudom, hogy a micro usb OTG képes még pluszban.
-
törölt tag
Aliexpressen. Olvasd el a pirossal írt részt a Product Description alatt!
-
Necc
addikt
Nem a 16GB tarhely a gond, hanem az 1GB RAM. Ez csak arra eleg, hogy megnyisson az ember egy bongeszot egy, de maximum 2 tabbal es kb. ennyi is volt a RAM. Ne feledd hogy itt az integralt GPU is abbol az 1GB-bol csip le maganak.
Ugyanakkor szerintem meg atlag hasznalat mellett is allandoan rikacsolni fog a windows hogy keves a tarhely, pl. a bongeszo cache is kemeny gigakat tud lefoglalni az ido elore haladtaval.
-
joergie
őstag
A posztjaitoknak nem volt előzménye, sem semmilyen utalás, hogy kiemelt funkció lenne számotokra a gps navigáció/térkép.
Ezeknek a készülékeknek az előnye, hogy teljes win8 asztal van rajta, nem csak a csempés megoldás. Ha a csempés megoldás lenne csak, mint ahogy a windows phone-on van, nem lenne előnye az androidhoz képest. Viszont ha az asztalt úgy szeretnéd használni, ahogy egy PC-t, menjen pár program, egy böngésző 10+ ablakkal, skype, videolejátszó, stb....legalábbis ahogy én tartalomfogyasztásra használok egy asztali pc-t, ahhoz 1gb kevés. Szerintem. A 16gb-al nincs bajom, a ram a kevés. -
tjb007
nagyúr
Ha ontani nem is ontják, de azért szépen lassan elkezdenek jönni majd azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Bittorrent topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest