Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A gond az, hogy az egész rendszer valahova 12-20" közé lett fejlesztve. Ennél kisebb méreten azért már gondok vannak a láthatósággal, nagyobb méreten meg ha feljebb teszed a felbontást, akkor a skálázhatóság lesz a gond, ha nem, akkor meg
lóba...nagy bötűket kapsz. Az ikonok mérete már nagyjából skálázható, de néhány rendszerüzenet, a klasszikus kis pöckök az ablakok sarkában, meg úgy általában a rendszerfelület soha nem lesz olyan jól használható, mint ios-en, vagy droidon. Lásd még az érintőkijelzővel jól használható böngésző problémáját. Pillanatnyilag nincs tökéletes rendszer, legalábbis nekem úgy igazából egyik sem áll kézre, mindegyikkel megvan a magam problémája, egyelőre kompromisszumokkal maradok én is a Win8-as tabletnél, és reménykedek benne, hogy ha a rendszerüzeneteket és -felületet nem is, legalább előbb-utóbb a böngészési ergonómiát megoldják.p
-
parandroid
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Én játszom néha a Hearthstonet Dell Venue 8 Pro-n és Retina Minin is, nem érzek sok különbséget a két platform között - hacsak az nem számít, hogy Win 8 alatt azért az elején el kellett játszani vele, mire belőttem az ablakméretet teljes képernyőre, mert a fix méretnél pont a menü alja nem látszott, és nem lehetett görgetni.

Filmeknél viszont az almával óvatosan, mert legálisan nemigen bővíthető a tárhelye, törni a fenének sincs kedve, meg a stabilitásnak sem tesz jót, a hálózati elérése meg olyan, amilyen. És akkor még egy jó lejátszót is kell hozzá találnod.
Szóval ha alapvetően windows platformon nőttél fel, és ehhez igazodnak az igényeid is, akkor almábül valami olyat próbálj csak ki, amin utána nem buksz, ha cserélni kell.
p
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Közülük bármelyik.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Először is döntsd el mit szeretnél csinálni a tablettal.
Nekem kicsit fura, hogy összehasonlításba kerül egy iPad meg mondjuk egy hybrid laptop. Tök más dologra lehet őket használni.
Ha kifejezetten a tablet élmény kell, akkor én tuti az iPad-et választanám.
Szerintem a felsoroltakkal nagyon nem tudsz mellé nyúlni bár én az Acer-t hanyagolnám. Egy ilyennel dolgozok néha a munkahelyemen de szerintem szörnyű kijelzője van. Visszaolvasva meg a többiről is találhatsz itt véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest