- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Ezekiel Ston #228 üzenetére
A gond az, hogy az egész rendszer valahova 12-20" közé lett fejlesztve. Ennél kisebb méreten azért már gondok vannak a láthatósággal, nagyobb méreten meg ha feljebb teszed a felbontást, akkor a skálázhatóság lesz a gond, ha nem, akkor meg
lóba...nagy bötűket kapsz. Az ikonok mérete már nagyjából skálázható, de néhány rendszerüzenet, a klasszikus kis pöckök az ablakok sarkában, meg úgy általában a rendszerfelület soha nem lesz olyan jól használható, mint ios-en, vagy droidon. Lásd még az érintőkijelzővel jól használható böngésző problémáját. Pillanatnyilag nincs tökéletes rendszer, legalábbis nekem úgy igazából egyik sem áll kézre, mindegyikkel megvan a magam problémája, egyelőre kompromisszumokkal maradok én is a Win8-as tabletnél, és reménykedek benne, hogy ha a rendszerüzeneteket és -felületet nem is, legalább előbb-utóbb a böngészési ergonómiát megoldják.p
-
parandroid
félisten
válasz
Ezekiel Ston #220 üzenetére
Én játszom néha a Hearthstonet Dell Venue 8 Pro-n és Retina Minin is, nem érzek sok különbséget a két platform között - hacsak az nem számít, hogy Win 8 alatt azért az elején el kellett játszani vele, mire belőttem az ablakméretet teljes képernyőre, mert a fix méretnél pont a menü alja nem látszott, és nem lehetett görgetni.
Filmeknél viszont az almával óvatosan, mert legálisan nemigen bővíthető a tárhelye, törni a fenének sincs kedve, meg a stabilitásnak sem tesz jót, a hálózati elérése meg olyan, amilyen. És akkor még egy jó lejátszót is kell hozzá találnod.
Szóval ha alapvetően windows platformon nőttél fel, és ehhez igazodnak az igényeid is, akkor almábül valami olyat próbálj csak ki, amin utána nem buksz, ha cserélni kell.
p
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston #220 üzenetére
Közülük bármelyik.
-
zeus90
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston #218 üzenetére
Először is döntsd el mit szeretnél csinálni a tablettal.
Nekem kicsit fura, hogy összehasonlításba kerül egy iPad meg mondjuk egy hybrid laptop. Tök más dologra lehet őket használni.
Ha kifejezetten a tablet élmény kell, akkor én tuti az iPad-et választanám.
Szerintem a felsoroltakkal nagyon nem tudsz mellé nyúlni bár én az Acer-t hanyagolnám. Egy ilyennel dolgozok néha a munkahelyemen de szerintem szörnyű kijelzője van. Visszaolvasva meg a többiről is találhatsz itt véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest