Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Lenovo ThinkPad 8 ? Létezik ennél még kisebb és még erősebb, de nem hinném, hogy hajlandó lennél érte kifizetni közel félmillió forintot.
─────────────────
Újabb olcsó Windwos 8.1-es tabletek: [link]
A 800W ára 170, az 1000BW 250, az 1000W pedig 270 euró körül lesz.
Mondjuk az nincs részletezve, hogy pontosan melyik Z3735-ös kerül beléjük, de a RAM mennyisége alapján szinte biztos, hogy a 800W és 1000BW kapta a Z3735F-et, az 1000W pedig a Z3735G-t. -
tjb007
nagyúr
Talán elég lesz neki. Nem ismerem az Inventort, nem is használtam soha, szóval személyes tapasztalatom nincsen vele, főleg nem Bay Trail-T-s tableten, de ahogy elnéztem a minimum rendszerkövetelményeket (mivel nem írtad melyik verzió én a legfrissebbet alapul) nem sok esélyt látok rá. Persze ez még nem jelent semmit, csak a kipróbálása után lehet nyilatkozni a használhatóságáról.
Nem tudom mennyire vagy jóban azzal ismerősöddel, akinél a Miix 2-t láttad, de megkérhetnéd, hogy próbálja ki neked. Ha a gyengébb processzoron is jól használható, akkor a ThinkPad 8-on sem lesz vele gond.(#260) Süvi
A futtatásához/használatához szükséges minimum rendszerkövetelményeket teljesíti, néhány visszajelzés szerint a 2013 is normálisan fut rajta, szóval nem lesz vele szerintem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest