- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Lenovo ThinkPad 8 ? Létezik ennél még kisebb és még erősebb, de nem hinném, hogy hajlandó lennél érte kifizetni közel félmillió forintot.
─────────────────
Újabb olcsó Windwos 8.1-es tabletek: [link]
A 800W ára 170, az 1000BW 250, az 1000W pedig 270 euró körül lesz.
Mondjuk az nincs részletezve, hogy pontosan melyik Z3735-ös kerül beléjük, de a RAM mennyisége alapján szinte biztos, hogy a 800W és 1000BW kapta a Z3735F-et, az 1000W pedig a Z3735G-t. -
tjb007
nagyúr
Talán elég lesz neki. Nem ismerem az Inventort, nem is használtam soha, szóval személyes tapasztalatom nincsen vele, főleg nem Bay Trail-T-s tableten, de ahogy elnéztem a minimum rendszerkövetelményeket (mivel nem írtad melyik verzió én a legfrissebbet alapul) nem sok esélyt látok rá. Persze ez még nem jelent semmit, csak a kipróbálása után lehet nyilatkozni a használhatóságáról.
Nem tudom mennyire vagy jóban azzal ismerősöddel, akinél a Miix 2-t láttad, de megkérhetnéd, hogy próbálja ki neked. Ha a gyengébb processzoron is jól használható, akkor a ThinkPad 8-on sem lesz vele gond.(#260) Süvi
A futtatásához/használatához szükséges minimum rendszerkövetelményeket teljesíti, néhány visszajelzés szerint a 2013 is normálisan fut rajta, szóval nem lesz vele szerintem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged