- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
gege71.hu #5352 üzenetére
csinalhatsz egy olyat, hogy nbtstat -A es a masik IP, ez elvileg megmondja a masik gep nevet
de erdekes a dolog, foleg ha te csak egyetlenegy gepet uzemeltetsz akkor elvileg masoknak mas subneten kene logniuk
a wins clean magyarul nemtudom mi, de a lenyeg, hogy torli a wins adatbazis tartalmat -
bobsys
veterán
válasz
gege71.hu #5350 üzenetére
eleg, a lehetosegek
ket azonos nevu gep van a halozaton
kell egy WINS server a halozatra, ha van akkor nyomj egy cleant ra illetve add ki a nbtsat -r parancsot (nbtstat -an parancs serveren megmutatja konkretan melyik nev okozza a problemat, ezt keezel kitudod torolni a winsbol majd nbtstat -r parancs)
imageltek gepek vannak ? ha igen akkor az okozza a gondot hogy a SIDjuk ugyanaz
rossz az IP subnet maskja
egy regi halokartya ami nem lett eltavoltiva szabalyosan csak ki lett kapva a gepbol -
bobsys
veterán
válasz
gege71.hu #5344 üzenetére
[link]
ha mar van ts license servered akkor a database nem serult csak egyszeruen torolni kell a certificateketTo delete the license server certificate
1. Stop the Terminal Services Licensing service (termservlicensing) either from the “Services” Manager snap-in or from the command line (net stop termservlicensing).
2. Delete all the following registry key hives:
· HKLM\Software\Microsoft\TermServLicensing\Certificates
· HKLM\System\CurrentControlSet\services\TermservLicensing\Parameters\Certificates.000
· HKLM\System\CurrentControlSet\services\TermservLicensing\Parameters\Certificates.001
3. Start the Terminal Services Licensing service either from the “Services” Manager snap-in or from the command line (net start termservlicensing).
bovebben [link]
brd:
-
brd
nagyúr
-
bobsys
veterán
válasz
gege71.hu #4669 üzenetére
csak ettol a hibatol nem indul ujra
kapcsoljd be hogy adjon BSOD-t mikor meghal igy lehet latni a STOP hibauzenetetvisszaterve az mrxsmb-re
inditsd ujra a Netlogon szolgaltatast, nezd meg hogy jo-e a netmask az IP beallitasoknal
valamint a DNSben nezz korul hogy a domain controlleren kivul van e mas gepre same as parent folder bejegyzesezt a registry kulcsot nezd meg:
HKLM\System\CurrentControlSet\Service\Browser\Parameters alatt az IsDomainMaster kulcsonak TRUEnak kell lennie -
bobsys
veterán
válasz
gege71.hu #4667 üzenetére
ujraindulast semmikep nem okoz
az a helyzet hogy a halozaton van egy kliens aki bejelentkezik mint fotallozo, a megoldas egyszeru azon a gepen ami bejelentkezik mint fotallozo le kell tiltani a browser szolgaltatast ugysem kell a munkaallomasoknak domain kornyezetben
egy eventid szamot nyomhatnal ami az esemenyhez tartozik -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #4225 üzenetére
Továbbá ilyen nevű folderek SEM hozhatók létre windóz/dos környezetben:
CON Keyboard and display
PRN System list device, usually a parallel port
AUX Auxiliary device, usually a serial port
CLOCK$ System real-time clock
NUL Bit-bucket device
A:-Z: Drive letters
COM1 First serial communications port
LPT1 First parallel printer port
LPT2 Second parallel printer port
LPT3 Third parallel printer port
COM2 Second serial communications port
COM3 Third serial communications port
COM4 Fourth serial communications portOlyan sem aminek az elejénvan a felsoroltak közül valamelyik és . (pont)-tal folytatódik.
Bővebben itt:
LINKPld próbáld ki:
Con.Air.A.Fegyencjarat.foldernev.ugysem.jon.letre.probald.ki -
-
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu #4075 üzenetére
Kipróbáltam a második linken levő windózeres megoldást...
marad az első linkes cucc.
A windózos megoldás egy kalap szar. Macerás, áttekinthetetlen, nem egyértelmű..egyszóval felejtős.Plusz lefagyott mint a disznó 2x is. Alig lehetett kilőni. Egy uninstall lett a jutalma
-
Hedgehanter
őstag
válasz
gege71.hu #4072 üzenetére
Ezt csak 3rd party programmal tudod itt nezzel szet bar meg sosem hasznaltam ilyet szoval ki tudja mi lesz..
A masik megoldas egy batch file keszitese ami low-ra allitja az adott program CPU prioritasat elinditaskor es kevesebbet fogja hasznalni a procit mint a tobbi program. Valami ilyen kell: "cmd /c start /low appname.exe"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest