- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
Igen, IIS-ben megadtam neki az új mappát.
Server 2003 saját tűzfalát nem tudom elindítani, mert kiírja, hogy: A tűzfal nem indítható mert egy címfordítást használó másik program vagy szolgáltatás már futHát ha be van jegyezve a szeród és fixip vagy dyndns, akkor érdemes a címén próbálkozni.
Ha van owa-d akkor hasonlóan kellene tudni elérni.pl: ftp://levelezes.servernev.hu
mert ugye owa-t meg úgy érnéd el, hogy:
https://levelezes.servernev.hu/owa
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Szeretnék csinálni egy ftp elérést a serverre.
IIS-ben telepítettem az FTP-t, 20-as portra raktam, mert egy nagyokos a 21-es portra már rakott valamit.
ZyWALL USG 300 tűzfalban
Nat: 21-es portot a 20-asra átfordítom (Külön service-t hoztam létre mind2 portra, mert az original FTP service az egyben tartalmazza mind2 portot)
Firewall rule: wan to lan server felé allow az ftp service (21 és 20 portok)Létrehoztam egy mappát (vinyó gyökér), full jogosultság mindenkinek ez lenne az ftp könyvtáram.
Ennek ellenére a sajátgépben kitallózva a: ftp://localhost:20 at, ezt kapom vissza"A windows nem tud hozzáférni ehhez a mappához. Ellenőrizze, hogy a fájlnév helyes-e, és hogy van-e engedélye a mappa eléréséhez."
Természetesen neten meg sem nyikkan az elérés.
Tuti valami apróság van már csak hátra, vagy alapból én vagyok a béna
Előre is köszi a segítséget!
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Olyan problémánk akadt, hogy Exchange 2003-ra gmailről és yahooról küldött leveleket kikockázza a rendszer és olvashatatlanok. Tettünk fel javítást, ami 10 levélből 9et megjelnít, de ma megint kaptunk egy olyat mi full kockás. Erre esetleg valami végleges megoldás?
Másik, pénteken újrattettünk egy XP-s gépet, felmentünk a magyarország.hu weboldalra, ott is 1-2 oldal kockásan jelenik meg?
Karakterkészlet hiány
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Adott egy server amit egy user elér távoli asztallal otthonról. Csak a kinézetért 1* leszinkronizáltam neki az asztalát, hogy bejelentkezésnél ismerős környezettel találkozzon. A serveren telepítve van 1 program amit alapból a cégnél lévő gépéről hálózatosan ér el. A program fel van mappelve (W:\)-nek. A serveren helyileg a 2nd vinyón van (E:\). A program annyira kényes, hogy indításnál ellenőrzi hogy honnan indul és ugat ha nem a W:\-ről.
Probléma az, hogy Távoli asztalnál a serveren külön felmappelem W:\ elérésre a porgramot, mint munkaállomásokon, de ha indítani akarom a programot, kidob egy olyan üzenettel, hogy:
A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehetséges hogy nem rendelkezik megfelelő jogosultságokkal.
A poén az hogy minden jogosultsága megvan.
Összegezve: W:\ felmappelt állapotban nem indul a prg = hibaüzi, de ha local E:\ indítom akkor menne (de sajnos ez msot nem megoldás hogy használjam úgy)Miért?
-
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Kérem valaki segítsen WSUS 3.0 konfigolásában. (Windows Server Update Service)
Feltettem, elindul, alapon bekonfigoltam a varázslóval. Most kellene, hogy számítógépeket adok hozzá a csoportokhoz, de amit a súgó ír, hogy mit hogyan csináljak egyszerűen nem működik. 1 gépet se tölt be a listába. Van a belső webhely amit telepítésnél megadott, hogy majd elérhető lesz, arra a firefox ezt írja:Könyvtárlistázás tiltva
Ez a virtuális könyvtár nem engedélyezi a tartalom listázását.Már IIS-ben is nézegettem, hogy milyen beállításokkal szerepel a WSUS webhely, de egyszerűen nem jövök rá mi lehet a baja. Elkezdtem állítgatni, aztán a WSUS meg is halt, reinstall kellett neki. Most kezdeném előről az egészet, de már az ideg megöl.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hardcore café
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- LEGO klub
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest