- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
kraftxld #3473 üzenetére
Igen fent van az SP2 (Version 6.5 (Build 7638.2: Service Pack2)).
Sajna még mindig nem tudunk 2GB-nál nagyobb mailbox-ot kezelni.
Egyszerűen nem értem miért ír hibát ha "2097151"-nél nagyobb számot akarok beírni a "Mailbox Store (jobbgomb tulajdonságok), Limit, Issue Warning At (KB):" résznél. -
ticzi01
aktív tag
válasz
kraftxld #3659 üzenetére
Arra nincs pénz
Meg a rendses isa szerver a cégnek pesten van mi egy külön vonalon kapjuk tőla onnan csak nem sok minden van rajta tiltva.
Azért gondokozom valami lokális de működő megoldáson. A héten megnézem ezt a hostos dolgot mert az elöbb jött vissza a cégbe az áram -
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3563 üzenetére
Ezek a 148Gb : FUJITSU MAW3147NC
IBM IC35L146UCDY10-0
IBM-ESXSDTN146C3UCDY10FN
IBM IC35L146UCDY10-0valamint 1 db 76GbHitachi és 1 db 18.2 Qvantum, de ezzekkel nincs is gondom.
Csak a 2 egyforma IBM az ami nem akar rendesen menni.
Ajánlották ezt: CPQ Array Diagnostic Utility, de a pspt mint irtam nemtoltam végig. -
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3539 üzenetére
Problém megoldva, az emberi hülyeség határtalan. Miután közölték velem hogy a HP szerverek nemszoktak szüzlányként viselkedni, tehát ha izomból lököm be a vinyókat akkor lessz oks a csatlakozásuk
.
Onnatól már oks volt, bár a kártya Biosa nem 1 nagy durranás és elég nehézkes kezelni, de ha megkapja a Sartmars cdt azzal kiválóan lehet a meghajtókat configolni.
. Söt ha valaki ilyen gépre akar W2k3
Os huzni, az a smartstart cdről csak a meghajtóket állitsa be és utána cd ki és be a W2k3 lemez.
Mivel ha a smartstart lemezről inditja a telepitést driver hiányoságok miat nem fog tudni felmenni a rendszer.
Most már csak 1 olyan progi kéne ami be is lát a kártya mögé és ad némi infót a vinyókról.
Mert amit a pspbe beépitett progi nem akar felkuszniMeg ha valaki tudna ájálani 1 jó vinyó tesztelőt a HDTuner és a Hard Disk Sentinelen kivűl.
Mert 2 vinyó rendsesen megy, de kettő valahogy nem megfelellően produkál.
[link]
[link]
[link]
[link] -
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3531 üzenetére
Odáig még nemjutottam el, eddig csak 1x volt beinditva a gép, lefuttatott 1 eszköz keresés amire azt irta ki hogy nem talált semmit, és uttána felkinált 4 db F továblépési lejhetőséget.
Legközelebb csak kedden leszek a gép kőzelében, csak addig megpróbálok minden infót begyüjteni hogy mit is kéne csinálnom. -
kem
addikt
válasz
kraftxld #3485 üzenetére
Próbáltam telepíteni a drivert, de nem sikerül.
Ugyanazt írja ki, mint amikor mint amikor uninstallálni akarom
1628: Failed to complete installation
Normál módban meg nem indul el, hogy tudjam frissíteni.Normál módban ezt a hibaüzenetet írja ki:
Nem lehet betölteni a következő
bejelentkezési felhasználói felület DLL-t.
MrvGINA.dll.A DLL cseréjéhez lépjen kapcsolatba a
rendszergazdával, vagy állítsa helyre az eredeti
DLL-t. -
kem
addikt
válasz
kraftxld #3477 üzenetére
A gép az adataimnál van.
A Wifi kártya:
NETGEAR WG311v3
Gyári CD-ről tettem fel a drivert,
ami a 3.0 asszem.Bebootol a 2003, aztán bejelentkezés helyett kiírja,
hogy a wg311valami dll-t nem tudja betölteni, és csak
az újraindítást ajánlja fel.Csökkentett módban elindul, de nem lehet uninstallálni.
Végigfut az uninstall, de a legvégén azt írja,
hogy nem sikerült eltávolítani, és egy 4jegyü kódot ír.
Megnézem mindjárt, hogy pontosan miket ír.A másik problémám, hogy ha XP-t elindítom egy másik vinyóról, akkor ugyan látom,
de nincs "bemountolva" az a vinyó amin a 2003 van. -
OddMan
őstag
válasz
kraftxld #3469 üzenetére
Az Adsiedit-el beállítottam egy felhasználót, ahogy az oldalon is írták és ugyan azt kaptam, mint ami az alábbi képen is látható.
A probléma viszont így is megmaradt, szal. hogyha rá akarok nyomni az ok-ra, akkor megint csak előjön az alábbi hibaüzenet.
Nem értem mi a fenéért nem lehet 2GB-nál nagyobb mailbox-ot beállítani.
Az Adsiedit-el csak azt értem el, hogy az active directory-ba közvetlenül beírtam az alábbi paramétereket, de ettől szerintem ez még nem fog működni.- Issue Warning = MDBStorageQuota
- Prohibit Send = MDBOverQuotaLimit
- Prohibit Send and Receive = MDBOverHardQuotaLimit -
code1005
senior tag
válasz
kraftxld #3437 üzenetére
A konfig:
- Gigabyte 965P-DS4 lap
- Intel Quad 6600 proci
- 4 Gb RAM
- 4 Raptor wincsi
- 2 samsung wincsi
- videó, valami szar
- táp 460w enermaxAzért nem lehet hardver probléma mert az előző gép is ezt csinálta, egy közös van az egészben a proci, azt átraktam amikor kiraktam. De az meg azért nem lehet mert előtte sokáig ment gond nélkül.
üdv.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
kraftxld #3409 üzenetére
Sikerült megoldanom. Csak a DC-ket adtam meg a queryben, aztán rájöttem, hogy meg kell adni az ou-t is amiben a csoport benne van, különben nem találja meg...
Tekintve, hogy a csoport helyének megadásával volt gond dsget ugyanúgy semmit nem dobott vissza, amíg meg nem adtam neki az ou-t.
-
Pi3.14
csendes tag
válasz
kraftxld #3406 üzenetére
Az XP-s gép nevét az AD Users and Computers Computers részébe kézzel vettem fel Winxppro néven (ez az XP-s gép neve).
nslookupra ezt mondja:
dns request timed out.
timeout was 2 seconds.
cant find servername for adress: 192.168.64.1: timed out
cant find servername for adress: 192.168.64.129: no response from server
default servers are not available
default server: unknow
adress: 192.168.64.1 -
lacsabi
csendes tag
-
lacsabi
csendes tag
válasz
kraftxld #3357 üzenetére
olyan nincs, hogy ha bevpnelek otthonra, akkor lássam az egész hálót? a routert meg ne kelljen piszkálni, csak a szerveren belőni valamit?
merthogy mindenképp vpn-en belül szeretnék távoli aszalozni.
ja, meg ha vpn-nel benyomulok otthonra, akkor az internet is elmegy a kliensemen. -
qwertly
addikt
-
brd
nagyúr
válasz
kraftxld #3337 üzenetére
'hát, a márka marad.
Gyak. minden más változik.
Az első nem játszik sajnos, a régi gépnek is működőképesnek kell maradnia egyelőre.
A második az jó lesz valószínű, de az AD-t nem fogja megzavarni? Az ADMT-t gondolom felejtsem el, azzal nem lehet ilyet, csak két működő AD között, ugye?
A 75 user nem ügy, 30-40-nöl több soha nem lesz ott. -
szesa
senior tag
válasz
kraftxld #3332 üzenetére
10 perce gondoltam en is erre a megoldasra, azota meg is valositottam
Nemi jogositasi macera volt, de mostmar mukodik - anonymous logonnal (IUSR stb) elérik a web oldalt, ahol latszik a printer, ott connect, némi habozas utan (azt irja login...var fel percet, utana telepiti a drivert) ugyhogy sztem renben is lesz -bar a loginnal nem tudom minek var annyit.
Koszi -
ticzi01
aktív tag
válasz
kraftxld #3322 üzenetére
Most lehet nagyon sötét vagyok, de valahogy nagyon nem tiszta nekem ez a dolog...
Vagy nem olyan egyszerű ez?
Van könyvem is néztem ott is de valahogyan hirtelen nem állt össze nekem a kép.
Aszhittem valami kis egyszerű álítás, de nem úgy néz ki igazán.
Nemrég kezdtem ismerkedni a 2003al és nulláról nem olyan egyszerű dolog.
Vagy esetleg nem telepítesz újra egy fúll 2003at megnézném
Úgy egyszerübb lenne.
Köszi az eddigi segitségedet! -
iwu
addikt
válasz
kraftxld #3316 üzenetére
holnap tüzetesebben megnézem...most 2 nagy projekt van, erre eddig nem nagyon volt idő...
első blikkre valami sqlt láttam rajta, de hogy van-e alatta db, azt meg sem néztem...na majd holnap. mást nagyon nem láttam. de az sql átvitele a másik vasra nem gáz szerintem...
ÜDw! -
iwu
addikt
válasz
kraftxld #3314 üzenetére
hááát, vpn-t a cisco kezeli. van egy öreg gyári szerver vas, ezen fut az nt4 dc (csak egyedül, nincs backup dc) ebben a hálóban van 2 "bika" gyári van, 2003 nagyar standard szerverrel.
mivel az utolsó beszerzés volt a bika ibm szerver és "csak" a ms navision fut rajta (nem volt olcsó beruházás) ezért én szeretném az oldtimer gépről a dc szerepkört átmahinálni, lehetőleg úgy, hogy minden jog, policy maradjon (2 napja kezdtem ezen a helyen, és jönnek elő a meglepetések- minél kevesebbet akarok) de a 10éves dctől kiráz a hideg...
az öreg vason még pár osztott printer van, de az nem gáz...
a két külső telephelyet még majd most fogom meglátogatni, hogy ott van-e valami szitu (az egyikről a gépek domain tagok, a másik hely p2p csak)milyen részletekre gondoltál még?
ÜdW:iwu -
lapa
veterán
válasz
kraftxld #3292 üzenetére
ingyé image-izélő, pár napja találtam.
mondjuk azt nemtom commercial célra mennyire használható ingyen.
-
-
ticzi01
aktív tag
válasz
kraftxld #3246 üzenetére
na akkor ennek 1/3 nekem nem magyar, amit tudok amikor butol a gép akkor lépek be a raid kártya romjába és ott fűztem őket össze.
Vagyis az alaplapi raid szoftverrel remélem erre gondoltál.
2 lemezből csináltam egyet ha jól emléxem ez a raid0 és ebből raid1 kelene ujratelepítés nélkül. -
ticzi01
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest