- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Hedgehanter #3613 üzenetére
Köszönöm, furcsáltam mert nem volt fent semmi ilyesmi, meg nincs is rá szükség..
De asszem az apple talk protokoll csinálta, leszedtem és most nem írja. Thx... -
Cyberslider
őstag
Nekem is lenne 1 kérdésem szokás szerint:
eseménynapló, rendszer:
Esemény típusa: Figyelmeztetés
Esemény forrása: NfsSvr
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 1003
Dátum: 2008.04.21.
Idő: 16:02:33
Felhasználó: -
Számítógép: XXXXX
Leírás:
A leképezési adatokat nem sikerült lekérni a Felhasználónevek leképezése szolgáltatástól. 30 percen belül új próbálkozás történik.Ez mi lehet?
-
Cyberslider
őstag
válasz
Hedgehanter #3608 üzenetére
Köszi! Csináltam is 1-2 tesztet, úgy tűnik menni fog..
Ilyenkor az AD-ben át kell irni a hivatkozásokat a \\névtér-re igaz? (mostantól ne a serverre mutasson a profil mappa,hanem a névtérre?) -
Cyberslider
őstag
Hi all
Én is ezzel a replikálással küszködök de nekem még elég új a dolog. Kéne kis segítség..
Végülis file server terheléselosztást szeretnék megvalósítani. Namost ehhez engedélyezni kell a közzétételt a replikációnál?
Tehát replikált mappa megosztása és közzététele egy névtérben? - Share and publish folder in a namespace - jól gondolom? Őőő... vagy nem?
Mert ha ez nincs, akkor csak backup?Mert jelenleg a replications résznél a replicated folders publication status "not published"..
Ha jól gondolom még lenne 1-2 kérdésem hogy hogy is kell végigvezetni a varázslót (Mi legyen a parrent folder in namespace v. ez mind1?)
Lényegében már muxik a file server, csak replikálni és terhelésmegosztani akarok. Nem akarom, hogy vmit nagyon megváltoztasson.Másik lényeges: ilyenkor a jogokat is helyesen replikálja? Mert be lehet lőni de alapból csak olvasható van bejelölve, létezik hogy be kell konfigolni, nem veszi át?
Öhhh..... Szegény fejem
-
Cyberslider
őstag
Lefloodolom itt a topicot.... helyzet van lol
Szal DFS replication..... De mostmár lassan elkezdek 7végézni... jó pihenést nektek (is)
-
Cyberslider
őstag
lehet rosszul fogalmaztam itt a fejetlenségben
Szal csak a "backup" mappa tartalmát mentettem ki egy külső winyóra megőrzésre, a rendszer még él.
Ezt most gyorsan visszamásoltam/másolom.. oda ahol volt.Szal akkor elvileg a "3-as" fileserverre is újra felmásolja, legalábbis remélem..!
-
Cyberslider
őstag
Köszi a segitséget felirtam
Ha lesz kérdésem felteszem és beszámolok.
Első probléma máris megvan.. A 4-es szervert lezúztam,..(ami újra lenne húzva) A 3as server a fileserver.
A 4-esen volt egy backup mappa, ami mint most kiderült, szinkronizálva van a 3-as szerverrel... (usr homes..) és eltünt arról is az összes adat...Sikeresen helyreállítottam, de megtudná vki mondani hogy kapcsolom ki a szerverek közötti szinkronizálást?
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok!
Lenne pár "láma" kérdésem, mivel sajnos nem vagyok szakértője a dolgoknak...
Lenne itt a melóhelyen 4db server, amiből az első végzi a honlap, valamint domain controller feladatokat (+virusírtó de ez lényegtelen)
A harmadik szerver átveszi a szerepét ha vmi gond lenne vele. (AD)Mivel ez egy tök szimpla gép, és lenne itt egy DELL server, ami a célra sokkal jobban megfelelne, ki szeretnénk cserélni a két gépet. A DELL-re frissen installálnánk egy R2-es servert. Az 1es gépen jeleneg is ez fut.
Kérdéseim a következőek: mivel nem vagyok teljesen képben az ntbackuppal, hogy lehet megoldani, hogy az active directory cuccokat beállításokkal átvigyük a másik gépre? Ezzel, vagy másként..?
Hálókártyeszt átpakoljuk, IP cimeket belőjük, nemtudom mire kell odafigyelniJó tudom, ez egy tananyag
de ha vki 1-2 mondatban segítene az már sokat jelentene, aztán a remény hal meg utoljára
-
Cyberslider
őstag
Láma kérdés #2
Hogy tudnám megoldani win2003 serveren a group policy-ben (szóval nem külső firewall v. egyéb nyalánkságokkal), hogy egy adott gépcsoport ne kaphasson netet (hálózat legyen, csak az internet exploler ne működjön vagy ne menjen ki a http forgalom?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest