- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3563 üzenetére
Ezek a 148Gb : FUJITSU MAW3147NC
IBM IC35L146UCDY10-0
IBM-ESXSDTN146C3UCDY10FN
IBM IC35L146UCDY10-0valamint 1 db 76GbHitachi és 1 db 18.2 Qvantum, de ezzekkel nincs is gondom.
Csak a 2 egyforma IBM az ami nem akar rendesen menni.
Ajánlották ezt: CPQ Array Diagnostic Utility, de a pspt mint irtam nemtoltam végig. -
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3539 üzenetére
Problém megoldva, az emberi hülyeség határtalan. Miután közölték velem hogy a HP szerverek nemszoktak szüzlányként viselkedni, tehát ha izomból lököm be a vinyókat akkor lessz oks a csatlakozásuk
.
Onnatól már oks volt, bár a kártya Biosa nem 1 nagy durranás és elég nehézkes kezelni, de ha megkapja a Sartmars cdt azzal kiválóan lehet a meghajtókat configolni.
. Söt ha valaki ilyen gépre akar W2k3
Os huzni, az a smartstart cdről csak a meghajtóket állitsa be és utána cd ki és be a W2k3 lemez.
Mivel ha a smartstart lemezről inditja a telepitést driver hiányoságok miat nem fog tudni felmenni a rendszer.
Most már csak 1 olyan progi kéne ami be is lát a kártya mögé és ad némi infót a vinyókról.
Mert amit a pspbe beépitett progi nem akar felkuszniMeg ha valaki tudna ájálani 1 jó vinyó tesztelőt a HDTuner és a Hard Disk Sentinelen kivűl.
Mert 2 vinyó rendsesen megy, de kettő valahogy nem megfelellően produkál.
[link]
[link]
[link]
[link] -
Pittbul
csendes tag
válasz
kraftxld #3531 üzenetére
Odáig még nemjutottam el, eddig csak 1x volt beinditva a gép, lefuttatott 1 eszköz keresés amire azt irta ki hogy nem talált semmit, és uttána felkinált 4 db F továblépési lejhetőséget.
Legközelebb csak kedden leszek a gép kőzelében, csak addig megpróbálok minden infót begyüjteni hogy mit is kéne csinálnom. -
Pittbul
csendes tag
Szevasztok
Adott egy HP ProLiant ML350 G3, amire win 2003 menen. Annak már uttána jártam, hogy Sartmars cd nélkül nem fogg menni, le is vadásztam a HP lapjáról : [link]
Már csak azt nem tudom, hogy ha elinditom és kipakolom valahova a gépre, uttána a megjelenő álomány simán kiirhatom e cdre?
ha valaki tudna segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest