- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Légies iPhone halvány színei
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pi3.14
csendes tag
válasz
kraftxld #3406 üzenetére
Az XP-s gép nevét az AD Users and Computers Computers részébe kézzel vettem fel Winxppro néven (ez az XP-s gép neve).
nslookupra ezt mondja:
dns request timed out.
timeout was 2 seconds.
cant find servername for adress: 192.168.64.1: timed out
cant find servername for adress: 192.168.64.129: no response from server
default servers are not available
default server: unknow
adress: 192.168.64.1 -
Pi3.14
csendes tag
Hello!
VMWare Workstationbe feltelepítettem egy Windows XP Pro SP1-et és egy Windows Server 2003-at két virtuális gépre. A Server gépen létrehoztam egy WORLDMETROBANK.COM nevű domaint, amibe szeretném becsatlakoztatni az XP-s gépet. Az Active Directory Users and Computers részében szerepel a felhasználók között az XP-s gép felhasználója, és a gép Neve is (mindkettő a megfelelő helyen). A gond az, hogy amikor szeretném becsatlakoztatni a Domainbe a felhasználót és a gépet, akkor nem engedi meg, azt mondja, h az XP-s gépet nem találja a Serveren.
Pingelni tudom a Servert XP-s gép alól, illetve a Hálózati helyekben is látszik a Domain.Egyszerűen nem tudok dülőre jutni. Tud valaki segíteni, h miket nézzek meg, h jól van-e beállítva? Egyszer már volt egy ilyen működő kis hálózatom, de valahogy elszúrtam valamivel, és most nem találom fel magam...
Ja és a Server IP-je: 192.168.64.129
Az XP IP-je: 192.168.64.130
Új hozzászólás Aktív témák
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Légies iPhone halvány színei
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest