- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacksonfive
tag
Van egy Win2003-as gép, ami bénán lett telepítve, mert a rendszer indító fájlok a D-n vannak:
ntldr, bootfont.bin, Ntdetect.com, boot.ini, de a Windows és a Program Files mappák a C-n vannak. Hogyan lehetne átrakni a C-re az indító fájlokat? mert a D-t le kellene formáznom. -
jacksonfive
tag
válasz
Core2duo6600 #4147 üzenetére
Köszönöm jóságod, de szerencsére előkerült a lemez kb. 1 óra keresés után.
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy az egyik szervert újra kellene telepítenem, de nem találom a telepítő cd-t. Ez egy Win 2003 Standard 32bit Hun OEM verzió. A Microsoft oldaláról lehet letölteni, de csak mennyiségi licenszesset, oem-et nem. Honnan tudnék beszerezni egy ilyen telepítőt, vagy esetleg letölteni? -
jacksonfive
tag
Sziasztok! ISA server 2006 gondom van. Szeretném letiltani, hogy ne lehessen exe-t letölteni a netről. A Firewall Policy-nál beállítottam egy tiltást, a Content Types-t Application-ra raktam. Azaz érdekes, hogy vannak oldalak, ahonnan nem engedi tölteni az exe-t, tehát jól működik, de vannak oldalak, ahonnan enged tölteni, minden esetben HTTP-s az oldal. Mit nem állítottam be jól?
-
jacksonfive
tag
Sziasztok!
Frissítettem a WSUS-t v2-ről v3 sp1-re. A v2-vel eddig a böngészőben bármely gépről meg tudtam nézni, hogy a WSUS szerver mit ügyködik, de a v3-ban ez a lehetőség megszűnt, csak MMC van. Hogyan tudok kliens képről a WSUS-hoz kapcsolódni MMC-n keresztül? -
jacksonfive
tag
Sziasztok! Le lehet tölteni valahonnan trial verziót 2003 hun-ból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest