Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
egy kérdéssel fordulnék hozzátok:
van egy Lumia 520-am, amivel már április óta használtam a wp 8.1 preview for developers-ben, és eléggé tetszett. most, hogy kijött a cyan, recovery toollal visszaraktam (volna) az eredeti 8.0-t, hogy majd szépen frissítem, de (szerencsére) helyből a 3058.50000.1425.0004 romot dobta fel, így a letöltögetős köröket is megúsztam.
ellenben azt láttam, hogy a korábban meglévő (augusztus elején kijött) update 1 ebből még hiányzik, és csak developer preview-ben tudnám csak lehúzni. arra mikor lehet számítani, hogy kijön? eléggé hiányoznak a live folderek... -
deathtania
senior tag
válasz
KunEmber #33841 üzenetére
igen, csak eléggé idegesítő egy 10-15 üzenetes beszélgetésszálnál, amikor már nehéz megállapítani, hogy akkor ki mikor, mit írt, és hányszor küldte el. emlékszem outlookban is volt egy ilyen probléma, de azt egy beállítással meg lehetett oldani. itt vajon miért nem???
ja igen, és az asztali win8-on használt windows mailben pedig nincs ez a probléma... nem értem...
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem egy kis problémám akadt a gmail használatával wp8on (Lumia 520). lényeg a lényeg, hogy ha telefonról küldök bármelyik gmailes email címemről üzenetet, akkor azt a neten úgy jelzi ki, mintha 2x küldtem volna el. valami ötlet, hogy lehet megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest