Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Én is tartottam a W10-től az olvasottak alapján, viszont kellemesen csalódtam. Lehet, hogy nem vagyok egy hardcore user, de sokkal gyorsabb és stabilabb nálam, mint amire számítottam, sőt az ún. felhasználói élmény is sokkal jobb, mint 8.1-en volt, már semmi pénzért nem térnék rá vissza.
Igaz, hogy én nem a régi telefonomon tértem át, hanem amúgy is érett már egy új készülék és ez lett.Egyébként pedig azt magyarázza meg nekem valaki, hogy miért nem népszerűbb a Windows mobilon a jelenleginél? Ha belegondolok, hogy pár generációval ezelőtti iPhone-ok alapvető dolgokat nem tudtak, mégis milliók vették. A W10 egy egész jó (bár közel sem tökéletes) rendszer és a kutya sem kíváncsi rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest