- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
válasz Plazmacucci #60797 üzenetére
Hát, ha Te mondod........
-
BiP
nagyúr
válasz Unlimited #60796 üzenetére
Főleg, hogy Firefox alatt csak 720p-t enged, IE alól ment a 4K.
Persze FullHD monitoron ki vagyok segítve , meg a youtube is tömörít, szóval eredetiben ez csak még jobb lehet, és már így is álleejtős.Úgy nézem, a tömörítéses problémán segít az, ha FullHD-ben nem az 1080p-t, hanem a 4K-t nézem.
Sokkal jobb így a minőség.szerk: Firefox 720p-re megoldás: about:config-ban a media.mediasource.enabled -et true-ra kell állítani.
(#60805) kolosanyi
[ Szerkesztve ]
-
Zsoleszhun
addikt
Kaptam levelet Gabe Aul -tól egyenesen Redmond-ból Azt írja, hogy 1.5 millióan regisztráltunk a Windows Insider -re, megerősítik az időpontot 21. -én 18:00, + egy rakás hype.
¯\_(ツ)_/¯
-
confuser
senior tag
válasz gyurkikrisz #60814 üzenetére
Tudom, tegnap belinkeltem. Meg is dobta a szavazatok számát.
-
novoszath
senior tag
válasz Zsoleszhun #60813 üzenetére
Hol lehetet regelni az insider-re?
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Nemrég betört a kijelzője a Lumia 610-es telefonomnak. Ezt kimondhatatlanul gyűlöltem, viszont azt beszélik a rendszer sokkal stabilabb az Androidnál.
Szóval, miután megátkoztam a márkát lehet újra Nokia lenne, viszont nem bírok eligazodni köztük...630, 635, 625, 530, 520...melyiket érdemes és miért? Van ezek között egy "bestbuy"? Van valami oldal, ahol ezek a típusok (a különbségek) összevethetők?
Köszi előre is,
XEladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz xXxian #60820 üzenetére
630/635, ha aránylag erős processzort és ClearBlack kijelzőt szeretnél, 535, ha az 1 GB RAM és a nagy kijelző fontosabb.
530-at csak akkor, ha az ár döntő tényező, az minden szempontból belépő, bár adott árért a legjobb.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kolosanyi
veterán
Szia!
Az 520 és a 625 előző generációs, nem venném. A 635 ugyanaz, mint a 630, csak 4G képes (a 630-nak van dual sim változata is), szerintem nem éri meg a felárat. Az 530 pedig a belépő modell jelenleg, de nem sokkal olcsóbb a 630-nál. Nekem egy 630-as van, ezek közül az éri meg a legjobban szerintem. Figyelmedbe ajánlom az 535-öst is, abban 1 giga RAM van és jobban felszerelt modell, mint a 630, viszont gyenge SoC van benne. Szerintem inkább legyen kicsit fapadosabb, de erősebb SoC-vel szerelt, de erről megoszlanak a vélemények.
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #60819 üzenetére
A taktika és a marketing meghozta az eredményét
-
ZavaBalazs
őstag
válasz kolosanyi #60823 üzenetére
viszont csak 512 RAM, figyelembe véve, hogy az újabb belépő szintű cuccok (535, 532, még a 435 is) mind 1 gigával jöttek ki, lehet hogy a 10-nél komolyabb limit lesz a fél giga ram.
xXxian: mennyi a keret? illetve használt nem játszik, csak új?
a 610-et meg ne merd szidni, a második legjobb telefonom volt!confuser: jaja következő lépés a windows central, így hogy már 1000 fölött van, hátha érdekli is őket.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
afk22
tag
gsm arenan egesz normalis az osszehasonlitas, igaz csak ketto telefont lehet egyszerre: link
Szerintem, ha kisebb telefont akarsz akkor lehet erdemes megvarni az 532/435-ot. A 530/630-cal olyan gondok lehetnek, hogy nincs bennuk proximity erzekelo, igy telefonalas kozben okozhat problemat. Valoszinuleg nem veletlen kerult vissza az uj beleposzintekbe is. Az 1 giga ram is gyanithato, hogy kell a win 10 teljeskoru kihasznalasahoz.
-
kolosanyi
veterán
válasz ZavaBalazs #60825 üzenetére
Ezért egyéni preferencia kérdése. A legjobb lenne nyilván, ja az 1 gigás 630 verzió jött volna hozzánk és akkor nem lenne kérdéses. De szerintem nem lesz gond a W10-zel, a jelenleg használt WP készülékek nagy része 512-es, elég nagy öntökönlövés lenne a Microsoftnak ha ebből gond lenne.
(#60826) afk22
Semmi gond nincs vele telefonálás közben.[ Szerkesztve ]
-
ricsip
addikt
válasz Unlimited #60796 üzenetére
Mennyire gagyi, h. nem bírtak adni neki egy nyeles tartót. Gondolom azért, mert a WP nem támgatja a BT-on keresztüli exponálást a rúdról.
Miközben külföldön a túristák 20-30%a (jellemzően az ázsiaiak) már rúddal fényképeznek akármerre járok (3 hónapja Prágában is a Károly hídon minden 2. ázsiainak az volt a kezében).-
-
félisten
-
ricsip
addikt
válasz Partyface007 #60753 üzenetére
updatelve..
Az 512 RAM-os felhívás azért született, mert a közösségi agymosás azt szajkózza h. a WP szinte már RAM nélkül működik, közben meg agyonswappeli az internal storage-t. Ez nem ugyanaz mint egy 500 gigás SSD-n, ahol azért sok idő mire betellik a teljes kapacitás: egy 4 gigás telefonon már a gyárból kigurulva is csak 1 giga a szabad hely, így nagyjából azt az 1 gigát fogja folyamatosan írkálni a swapfile, ha meg még telepíteni is mersz rá néhány app-ot, akkor még kisebb területre fog koncentrálódni a koptatás.
[ Szerkesztve ]
-
-
burny
aktív tag
Telefon vásárlás előtt állok én is, amire jutottam:
530: ha nagyon muszáj
630: kamera a gyenge pontja (nincs vaku, nincs 2. kamera), max használtan olcsón
535: nekem nagy a 5" amugy elég jó készülék
730: drága (nekem), és nagy a kijelzője is
532: telitalálat (számomra), olcsó, 1 gb ram, 2 kamera, igaz vaku nincs, de van Ambient light sensor, Accelerometer, Proximity sensor, glance screen.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Blyan
félisten
Na, akkor úgy tűnik a mobilos változat is csak Windows 10 néven lesz.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Воланд #60839 üzenetére
Nem hiszem, pár napja még Windows 10 ready-ként promózták a Lumia 532-t az MS oldalán.
Windows 10 ready, the powerful Lumia 532 smartphone is capable of running mobile games with its Snapdragon™ processor.
Szóval biztos nem akarnak újabb visszacsatolást a múltba. De ha igen, a wmpoweruser oldal megint régi fényében tündökölhet majd.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BiP
nagyúr
Vagy simán Windows 10 az egységesítés jegyében vagy Windows 10 Mobile-ra tippelek.
De az nem teljes visszacsatolás, hiszen az Windows Mobile 5-6 akármi volt (tehét WM + verzió), ez pedig Windows 10 Mobile, tehát itt a W10-en van a hangsúly, a Mobile pedig szegmensbeli megkülönböztetés, mint Pro, Enterprise stb.
-
törölt tag
Hogy tudok WiFi-n keresztül ide-oda másolni PC és telefon között?
Ja.
Az normális, hogy nem ismeri fel a Bluetooth a pulzusmérő övemet?
Konditerem minden gépe felismeri.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest