- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Lenne pár kérdésem mert erősen elgondolkodtam egy WP8.1 telefon vásárlásán. A legutolsó készülékem WP7-es volt még anno a Lumia 710 képében
- Megoldották már hogy a rezgés és csengés egyszerre, egy időben történjen?
- Van már BT fájlátvitel más eszközre?
- Még mindig csak Zune-al lehet bármit is rátenni a telefonra?
- Javították már a hívás fogadása résznél azt hogy 5/3 esetben inaktív a fogadás gomb?
- Van már multitasaking, hogy a háttérben futhasson egy Viber pl? (van egyáltalán Viber WP8.1-re?)
- Képes Google Címjegyzéket szinkronizálni és Gmail leveleket fogadni? (Nem sok kedvem lenne ismét átköltözni mindenestül Outlook-ra.)Ha ezek javítva/pótolva lettek akkor esélyes hogy a következő készülékem WP8.1-as legyen. Ha nem akkor lehet még várok vele. Főleg az első kettő ami nagyon zavart Lumia 710-en ezért is adtam túl rajta hamar, pedig tetszett a rendszer gördülékenysége és stabilitása (kivéve a bejövő hívásnál lévő hülyeséget). Androidot már a hátam közepére kívánom, iOS meg túl drága és 4+" -os telefont szeretnék.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest