Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Sziasztok,

Lenne pár kérdésem mert erősen elgondolkodtam egy WP8.1 telefon vásárlásán. A legutolsó készülékem WP7-es volt még anno a Lumia 710 képében

- Megoldották már hogy a rezgés és csengés egyszerre, egy időben történjen?
    - Van már BT fájlátvitel más eszközre?
    - Még mindig csak Zune-al lehet bármit is rátenni a telefonra?
    - Javították már a hívás fogadása résznél azt hogy 5/3 esetben inaktív a fogadás gomb?
    - Van már multitasaking, hogy a háttérben futhasson egy Viber pl? (van egyáltalán Viber WP8.1-re?)
    - Képes Google Címjegyzéket szinkronizálni és Gmail leveleket fogadni? (Nem sok kedvem lenne ismét átköltözni mindenestül Outlook-ra.)

Ha ezek javítva/pótolva lettek akkor esélyes hogy a következő készülékem WP8.1-as legyen. Ha nem akkor lehet még várok vele. Főleg az első kettő ami nagyon zavart Lumia 710-en ezért is adtam túl rajta hamar, pedig tetszett a rendszer gördülékenysége és stabilitása (kivéve a bejövő hívásnál lévő hülyeséget). Androidot már a hátam közepére kívánom, iOS meg túl drága és 4+" -os telefont szeretnék.

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák