Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen

addikt

Problema: rendszeresen visszaállítja a datumot a telefon (lumia 625), ujraindul es keri a pint. Az utobbi ket hetben haromszor csinalta. 8.1 update utan csinaltam gyari visszaallitast, mivel ceges telefon, alig van rajta nehany letoltott app. Most letoroltem mindet, de okozhatja ezt valami rossul megirt alkalmazas?

Utalom egyebkent, hogy egy ilyen megbizhatatlan keszulek/rendszer ez.... Multkor ejjel indult ujra es nem is ebresztett persze, a datum megint majusra allt vissza.. Aztan a napokban szinten visszaallitotta magat majusra.. Ennek megfeleloen, mivel nem is vettem eszre (nem figyeltem), csak a hivaslistabol derult ki, hogy valami nem oke, mert ugyan a kis csempe mutatta a nem fogadott hivast egy szammal, de ranyomva a hivaslistaban nem latazodott a szam, sot az utolso hivasok sem - aztan nagy nehezen rajottem, hogy mivel nyilván időrendi sorrendben vannak a számok ezért nem a lista tetején vannak az én legutolsó hívásaim, mivel azokat májusi dátummal a lista aljára vagy nem tudom hova teszi. :(((

Új hozzászólás Aktív témák