- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spider80
őstag
Sziasztok. Egy kis élménybeszámoló következik.
Szóval pár napja egy lumia 925-re váltottam Galaxy S3-ról. Előtte Omnia 7-esem volt. Rengeteget olvastam fórumokat. A készülék maga nagyon tetszik, a wp8-al nagyjából tisztában voltam. Főleg az értesítési rendszer körüli zűrökre voltam kiváncsi,hogy hogy fog működni. De a sebességért,a megbízható működésért cserébe lemondtam a precíz jelzésekről. (kb facebook,viber,whatsapp megy nálam. Csak szöveges üzenetekre). Meglett a telefon,belaktam,és legnagyobb meglepetésemre minden értesítés tökéletesen működik! Ezt úgy kell érteni,hogy nem csak úgy,mint androidon,hanem jobban! Mert bizony ott sem minden fenékig tejfel. Van olyan,hogy pl facebook chat üzenetet 10 perc múlva kapsz csak meg,ha egy ideje nem nyúltál a telefonhoz. Itt max 1-2 perc első üzenetnél. Whatsapp is egyből jön,Viber is. Tökéletesen elégedett vagyok a telóval. Üzemidőben kb ugyan azt hozza,mint az S3, fdotóban,videóban meg bőven leveri. Szóval most 2 évig ez a telefonom lesz,az már tuti.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest