- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
randras
veterán
válasz
Rickazoid #1151 üzenetére
Ez elvileg mindenre működhet, ez pedig tutira működik, de csak kontaktokra.
Egyébként érdekes kérdés, ha más megoldás nincs, belenézhetnél a PPC PimBackup kimeneti fájljába, hogy hogy menti el, és megírhatnád Androidra a progit. Nem hiszem, hogy túl nehéz lennem gondolom valami xml-félébe menthet, azt meg már könnyű feldolgozni.
-
randras
veterán
válasz
Rickazoid #1099 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs Tytn-om, így nagyon nem foglalkoztam a témával, de neki átlagos használat mellet volt 20-22 MB szabad RAM-ja, emlékszem, mert még mondtam is, hogy jé, te is kiraktad QuickMenu-vel a memória kijelzőt a statusbar-ra... Azt hiszem, éppen RAR-ral tömörítgetett ki ezt-azt, + a fájlkezelő, és asszem Palringo ment még a háttérben (legalábbis ezek biztosan).
Tehát a 4 MB az szerintem irreális, a memóriaszivárgás pedig szintén a ROM hibájára utal, de mondjuk azt bármi okozhatja. -
Rickazoid
addikt
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #1091 üzenetére
Úgy tűnik nem ez a gond.
A csupasz rendszert használtam csak, egy-két programot raktam csak fel, de még csak a microSD-t se tettem be, mindössze az internetről töltöttem le közvetlenül, amit felraktam, de lefagy és onnantól csak a hard reset oldja meg, még a soft reset után se indul el többé. -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #1090 üzenetére
Megint előjött, és megint volt telepítve program a Device Update-tel.. most ezt kihagyom, semmit nem rakok fel onnan, csak amiket már korábban is használtam.
Eszembe jutott viszont, hogy pár napja microSDHC kártyát használok, amit eredetileg nem támogat a TyTN, illetve csak 6.0-nál újabb, főzött ROM-mal. Okozhatja ez a problémát? -
válasz
Rickazoid #1064 üzenetére
Igen, énis azt kezdem látni benne, hogy ezt a piaci szegmenst akarják elhódítani az apple-től, csakhát az ilyen vállalkozás mindig kétesélyes. Egyrészt jókora azonnali veszteséggel jár (a bütykölni szerető felhasználók lelépnek), másrészt a "cool", "marvelous" meg "amazing" szegmensben már ott az iPhone 3éve/ráadásul simán kidobják az iPhone 4G-t, mire kijön pl egy HTC HD3.
Ráadásul ezen a piacon olyan tényezők játszanak nagyon nagy szerepet, amire a M$-nak nincs hatása, pl formatervezés->ebben azért meg kell hagyni, az apple ügyes, sikeresen alkalmaz olyan formavilágot, amit pl a lányok szeretnek (fehér ház, legömbölyített sarkok, stb). Ez egy olyan vásárlónál, aki "vesz egy telefont és használja, ahogy van" döntő kérdés lehet. Végülis racionálisan, hiányzik valami komoly tétel a mai Symbian/Android/Palm/Iphone-os gépekből? mind1iken van GPS, 3G, e-mail kliens, vmilyen böngésző... A fodrász Jucuska úgyse fog geek teszteket olvasni, hogy mi a jobb, az opera mobil, vagy az iphone safari, vagy milyen gáz, hogy pl nincs skype-ot, msn-t, gtalk-ot egyszerre kezelő csetprogi.
Még egy fontos tétel: mit lehet a kedvenc/családi szolgáltatótól előfizetésre olcsóbban megkapni?
-
válasz
Rickazoid #1062 üzenetére
Majd a forradalmi lépésüknek az lesz az eredménye, hogy akik eddig a WiMo rendszert szerették, eszük ágában se lesz WP-rendszerre épülő telót venni. Nekem, és sztem sok más vásárlónak alapkövetelmény, hogy pl legyen multicsatornás csetprogram (fring, nimbuzz, skype, palringo) INGYEN (és nem hirdetésekkel telenyomva mr M$).
Ha iPhone klónt akarnak csinálni, arról lekéstek, azt az apple megcsinálta, és azt a piaci szegmenst el is vitte magának. Ha meg valaki kiábrándul a szifonjából, az nyilvánvalóan nem egy hasonlóan kerékbekötött rendszert fog venni... Majd visszaüt a logikájuk, ha a piaci részesedésük még újra kétharmadára csökken...
-
válasz
Rickazoid #1034 üzenetére
Én nemtudok róla, de ez nem jelenti azt hogy nincs.
Viszont a merem ajánlani a Jabra-t. Komolyan megérte a pénzét
A telefon BT-vel meg simán sem bírt ki 12-14 óránál többet töltés nélkül, szóval nekem mindegy. És olyan füllhalgatót dugdosol bele, amilyen jól esik, és nagyon szépen szól
Ja és ha pl. metrón vagy vonaton használod, az ilyen agybadugós füleseknek az a nagy előnye, hogy még hallod is a beszélgető partnered a vonal másik végén -
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #989 üzenetére
A WM Marketplace-en találtam egy SMS at Hand nevű programot, a leírás és a képernyőképek alapján jónak tűnt, de csiga lassú, hiányzik az a funkció, amit az egyik képernyőképen látni, valószínűleg ez abból adódik, hogy panaszkodik a .NET miatt, a 3.5 van fent, de azt kéri, hogy telepítsek minimum 2.0-ást, és persze nincs saját minimalizálási lehetősége, mint mondjuk a PocketCM-nek vagy az Inesoft Phone programoknak... egyszóval még egy program kihúzva. A poén meg, hogy Blackberry-re találtam olyat, ami pont jó lenne. Az is Handago-n van pedig (az SMS at Hand miatt átnéztem a Handago kínálatát), de nincs WM-ra.
Az alap Messaging lenne a leghasználhatóbb erre a célra?
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #947 üzenetére
Megoldottam a BT gondokat.
Azonban. Úgy tűnik a TyTN-öm nem igazán szereti ezt a fajta fájlátvitelt. Ha egy 2MB-os fájlt küldök át, elmenti és kész. De ha 9 MB-osat, átérés után miután megkérdezte, hogy elmetse-e, egy darabig gondolkodik, majd látszólag elmenti, azonban a fájl egyszerűen eltűnik. Ha aktív WM5Storage mellett másolom rá, akkor elmenti, de a kis belső memória miatt ekkor már nem tudok telepíteni rá egy 9 MB-os programot (illetve telepítve csak 4 MB helyet foglal), ami egyébként fontos, hogy a telefonon legyen. Ha viszont megpróbálom átmásolni a memóriakártyára, a TotalCommander szerint már létezik (minden mappában) és nem tudja felülírni, a fájlkezelő meg átmásolja, majd eltűnik a fájl. Megnéztem, hogy figyeltem a memória változását az átküldés közben, folyamatosan csökken, amíg át nem ér, de elmentés után eltűnik. Ha rámásolom, ott marad, de csak a belső memóriában és onnan se tudom a memóriakártyára másolni. USB kábelem nincs, az eredeti tulaj még mindig nem volt olyan kedves, hogy elküldje végre utólag, ha már egyszer kifelejtette a csomagból, nekem meg most az anyagi lehetőségeim korlátozva vannak, nem tudok csak azért USB kábelt venni, hogy megnézzem azzal működne-e, szerintem nem sérül meg a fájl átküldés közben, ergo USB-ről csak gyorsabb lenne de az eredményt nem kéne, hogy befolyásolja.
Korábban is tapasztaltam hasonlót, de 3-ból egyszer sikerrel jártam, most azonban egy tucat próbálkozás vezetett egy tucat kudarchoz.Mi lehet a problémája? Windows? Fájlrendszer? Memória? Bluetooth? Melyik a hibás és hogy derítem ki?
Ennyit a hibátlanul működő kifejezésről... -
randras
veterán
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #941 üzenetére
Sajnos csak olyat találtam ami a születésnapot és évfordulót exportálja a naptárba, de az a .NET keretrendszert réginek tartja, amit viszont nem tudok frissíteni. Korábban már próbáltam, de nem találtam letölthető .cab fájlt hozzá (nem, ActiveSync nem jó), ráadásul mivel BT-n küldve (még mindig várok az USB kábelre) nem tudok a memóriakártyára menteni semmit, lehet értelmetlen lenne úgy is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid #933 üzenetére
Kíváncsi lettem viszont, van-e a chat nézetesre jobb lehetőség és találtam egy ingyeneset, a PocketCM Contact Manager-t. Nekem erre ez eléggé bejött.
A BT-s gondra pedig olvastam valahol, hogy a PDA megszakíthatja a kapcsolatot, amikor lezárja magát használaton kívül, ezt kikapcsoltam, de nem ez volt a probléma, enélkül se működik.
-
erdoke
titán
válasz
Rickazoid #927 üzenetére
Bár úgy 2,5 éve volt, de biztos vagyok benne, hogy már WM5 alatt is írta a nevet az SMS-hez.
Tedd felk a VITO SMS Chat-et, és nézd meg, azzal mit alkot.BT vs. mass storage ügyben nincs tippem, egyszerűbbnek tűnik ActiveSync kapcsolattal és TOtal Commanderrel másolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest