Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WM 6-nál miként lehet beállítani,hogy a sim-re mentse az új contactot? Vagy miként lehet útólag odarakni?

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen, van az,hogy a leveleknél hozzáadok egy gmailes fiókot. Úgy sikerül.
DE, régebben úgy használtam,hogy van az ActiveSync és ott hozzáadok egy servert, vagyis egy levelezőt, ami sima gmaillel működik is. És ebben az esetben teljesen más valahogy a levelek kezelése,mint a másik, módszerrel. Nem tudom elmondani. A lényeg,hogy ha utána bemegyek az activesync beállításaiba,akkor ott a PC és mellette van ilyen Microsoft Exchange is, ami végülis a levelezőm és én ezt szeretném használni ezzel a más domaines gmail fiókkal.
-
V.Stryker
nagyúr
No, valaki összerakná nekem az activesync beállításokat?
Emailcím: v.stryker@nyomivagyok.hu
Kód: *****
Kiszolgáló: GmailSegítenétek kitölteni?
Kitöltenivalók:
Server address:
User name:
Password:
Domain:Jelenleg így van:
Server address: m.google.com
User name: v.stryker
Password: ******
Domain: nyomivagyok.huHibakód:0x800072EE7
Ez sem jó:
Server address: m.google.com
User name: v.stryker@nyomivagyok.hu
Password: ******
Domain: (ide ebbe naz esetben semmi)Többfajta beállítást próbáltam, de nem jött össze, de a sima v.telrad@gmail.com-os igen. Sima pop-ost, imap-ost outlookon belül meg nem szeretnék.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki segítene az activesync beállításában?
A helyzet az,hogy a levelezőnk gmail alapó, de nem gmail végű, hanem pl. v.stryker@nyomivagyok.hu , a kiszolgáló viszont a gmail...weben így jön be pl : mail.nyomivagyok.hu
Ezt hogy tudom beállítani win prof 6 alatt az active syncbe? sehogy sem akar összejönni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WM 6.5-nél be lehet állítani valahogy,hogy a virtuális billentyűzet ne ugorjon fel állandóan?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen a youtube player működik. Csak az működik. Ezért kérdeztem,hogy hol tudom beállítani, hogy alapméretezetten a videós linkeket azzal nyissa meg a media player helyett.
Kaller: Nálam más lehet, mert szintén 1.3.6 van és nem megy. Feltettem az 1.3.2-őt és azzal sem.
Megjegyzés: A telefon gyári szoftveres, majdnem új. Nincs szétcrackelvel, szét módosítva. Néhány progi van fent csak.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
WinM6.0-ról van szó. Hol kell beállítani az alapméretezett alkalmazásokat? Az lenne a probléma, hogy a beépített média player nyílik meg egy böngészőben megnyitott, mondjuk youtube link-re, de nem játszik le semmi. Felső sarokban ott,hogy Buffering 0%, de áll mint a cövek. És be szeretném állítani, hogy az ilyen videokat a youtubeplayerrel játsza le.

Ide tartozna még egy kérdés. A CorePlayer szintén nem játsza le a youtube-os videokat, vagyis kép nincs, hang van. Erre valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Subaru topik
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A lényeg,hogy sikerült, de hát ez is csak Windows. 

Ahogy látom elég sokat tud ez az SKTools, jól át kell nézni,hogy mit lehet vele még okosítani. 
Köszönöm, meglesem. Nem tudom, de nekem az xda valamiért tökre átláthatatlan.