Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

Üdv!

Azt hogy tudom elérni WM6 alatt, hogy telefonszám helyett a telefonkönyvben eltárolt név jelenjen meg? Próbáltam keresni, de mindenféle névre és telefonszámra vonatkozó dolgot találtam, ilyet viszont nem. Kivéve egyetlen programot, WM5-re, az xda-developers oldalán, de az ennél nem működik. Nagyon zavaró, fejből csak egy-két telefonszámot tudok, de a megjelenő sms-nél csak a telefonszámot látom, nem is tudom kitalálni néha, ki írta. Számomra érthetetlen, hogy egy operációs rendszerrel rendelkező telefonos PDA (a kulcsszó a PDA) nem tud alapból olyat, mint egy zárt rendszerű pár ezer forintos telefon.

Illetve még egy.. a WM5Storage programmal tudom csak elérni BT-on keresztül (adatkábelem egyelőre nincs), hogy mass storage módban látható legyen a sztg számára, de csak akkor működik így a másolás a PDA-mra, ha a belső memóriára másolok, ha a memóriakártyára, akkor a fájl az átérés után csak pár másodpercig létezik, mérete nincs, majd eltűnik. Erre mi lehet a magyarázat? Ha a belső memóriából másolok bármit a memóriakártyára, ott marad, telepíteni is gond nélkül tudok rá.

Új hozzászólás Aktív témák