Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz erdoke #930 üzenetére

A +36 nem lesz kötelező, csak ajánlott, egyébként utánaolvasva megtaláltam, hogy módosítás után se fogja megjeleníteni a már eltárolt sms-eknél, a később érkezőknél viszont igen, küldettem is magamnak egy sms-t, ott már megjelent. Tehát ez a megoldás. Most írhatom át az összes számomat +36-ra. Egyébként az a program látom automatikusan elindul, amint egy sms beérkezik, így egy fokkal jobb, mintha nekem kéne indítani.
    A baj csak az vele, hogy nem a legutoljára kapott sms feladóját hozza előre, legalábbis össze-vissza szerepelnek a feladók, pedig hasznos lenne egy ilyen program.

Már csak a fájlküldésre lenne jó megoldást találni, sajnos a moBlue nem működik, a telefonom figyelmen kívül hagyja és a belső memóriába ment (illetve akar menteni) minden beérkező fájlt, tehát küldeni se tudok nagyobbat rá. Ha USB-n is előjön ez, nem tudom mit fogok csinálni, nincs sok kedvem folyton kiszedni a memóriakártyát, belerakni egy adapterbe majd a notebookomba. ROM frissítés orvosolhatja?

[ Szerkesztve ]

Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Új hozzászólás Aktív témák