- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
A +36 nem lesz kötelező, csak ajánlott, egyébként utánaolvasva megtaláltam, hogy módosítás után se fogja megjeleníteni a már eltárolt sms-eknél, a később érkezőknél viszont igen, küldettem is magamnak egy sms-t, ott már megjelent. Tehát ez a megoldás. Most írhatom át az összes számomat +36-ra. Egyébként az a program látom automatikusan elindul, amint egy sms beérkezik, így egy fokkal jobb, mintha nekem kéne indítani.
A baj csak az vele, hogy nem a legutoljára kapott sms feladóját hozza előre, legalábbis össze-vissza szerepelnek a feladók, pedig hasznos lenne egy ilyen program.Már csak a fájlküldésre lenne jó megoldást találni, sajnos a moBlue nem működik, a telefonom figyelmen kívül hagyja és a belső memóriába ment (illetve akar menteni) minden beérkező fájlt, tehát küldeni se tudok nagyobbat rá. Ha USB-n is előjön ez, nem tudom mit fogok csinálni, nincs sok kedvem folyton kiszedni a memóriakártyát, belerakni egy adapterbe majd a notebookomba. ROM frissítés orvosolhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- További aktív témák...
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest