Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Egy teljes napja a fejem verem szinte a falba a következő miatt:
A WM-es névjegyzékeim és naptáram szinkronizálása Linuxos (x86_64) Thunderbird és Sunbird között.
Amit próbáltam:
Synce, synce-kpm önmagában nem működik. OpenSynce egy zavaros, értelmezhetetlen zagyvalék az egész oldala, MultiSync elavult és nem telepíthető (AUR-ből próbálva nincs Makefile és nem látja a telepített libopensynce csomagot, illetve a libopensynce0-dev csomagot keresi, ami nem létezik); a főoldaláról letöltött legfrissebb (2004-es!, pedig egy 2009-es fórumon ajánlották) pedig a make kiadása után csak tekeri, tekeri a HDD-t, az egér szinte meg se moccan, alig reagál valamire a gép, vártam fél órát, de nem változott a helyzet, kimenet se volt, csak egy-két sor még a legelején. Ráadásul le sem áll, hiába adom ki a CTRL+C-t, hiába zárom be a terminált, csak kínozza tovább a notebookomat, csak a kikapcsolás segít.
FinchSync-hez internet kellene a telefonon is, Funambol túl bonyolult, ráadásul szintén hálózatot igényel.
Kerestem még egy csomót, minden féle-fajta fórumon olvastam erről, XDA-Developers oldalán is, de semmi használható, ráadásul a fórumok többsége elavult. Máshol is feltettem ezt a kérdést már, mindenhol ugyan azokat ajánlgatják, hiába írom le, hogy nem működik/nincs mobilnetem se WLAN-om és emiatt nem is fogok venni egyiket se.
Végre van adatkábelem, azon keresztül szeretném megoldani.Van erre bármi mód, ami tényleg működik, és most, 2010 elején, nem egyszer régen 2004-ben (MultiSync ugye)?
Még azt is megpróbáltam, hogy telepítettem egy Outlook-ot Windows-ra, azzal sikerült szinkronizálni (bár a naptárbejegyzéseket állandóan megduplázta, ami majd megőrjített, amire sikerült megcsinálnom, hogy csak egyszer szerepeljenek, illetve egy napnál csak egyszer), de amikor telepítettem a BirdieSynce-t, az nem volt képes szinkronizálni se a képeket a kapcsolatoknál, se a megjelenített név mezőt, a Thunderbird-del exportált névjegyzéket az Outlook nem tudja importálni (illetve csak a neveket, erre is kerestem megoldást, de csupa olyan dolgot találtam, ami Windows 7 Outlook 2007 párosnál nem működik, például profilok létrehozása, törölhetetlen Outlook címjegyzék törlése, nem létező fájlok törlése, stb) és fordítva, az Outlook-kal exportált névjegyzéket a Thunderbird nem tudja importálni, illetve csak hibásan, a lakcím mezőt berakja a mobilszámhoz, mást nem lát belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest