- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mobil flották
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
randras
üzenetére
Ez a SugarSynce ez hogy segíthetne? Arra találtam én is megoldást, hogy Androidról mentsem el, de hogy a Windows Mobile-ról hogy mentsem el úgy, hogy Android alatt használhassam, arra nem tudtam rájönni.
Illetve de, találtam több megoldást is, mindegyik szerint .xml fájlba kell kimentetni, majd egy programmal visszatöltetni. Ezzel csak az a baj, hogy 3 különböző backup programmal is csináltam mentést az sms-eimről, de nem találtam olyan androidos programot, ami tudná olvasni őket, pedig ezzel szórakozok már 2 órája. Egész egyszerűen nem találok semmi megoldást.
Én meg nem vagyok programozó, bőven nincs elég tudásom ahhoz, hogy egy ilyen programot megírjak.
Egyetlen programot találtam, ami elérhető mindkét platformra és elvileg csinál biztonsági mentést az sms-ekről is, de WM alatt ilyen opció mégse jelenik meg (lehet ezzel kényszerítik az embereket arra, hogy megvegyék), csak az e-mail meg egy halom rendszerbeállítás mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple garancia
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest