- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android szakmai topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
randras
üzenetére
Ez a SugarSynce ez hogy segíthetne? Arra találtam én is megoldást, hogy Androidról mentsem el, de hogy a Windows Mobile-ról hogy mentsem el úgy, hogy Android alatt használhassam, arra nem tudtam rájönni.
Illetve de, találtam több megoldást is, mindegyik szerint .xml fájlba kell kimentetni, majd egy programmal visszatöltetni. Ezzel csak az a baj, hogy 3 különböző backup programmal is csináltam mentést az sms-eimről, de nem találtam olyan androidos programot, ami tudná olvasni őket, pedig ezzel szórakozok már 2 órája. Egész egyszerűen nem találok semmi megoldást.
Én meg nem vagyok programozó, bőven nincs elég tudásom ahhoz, hogy egy ilyen programot megírjak.
Egyetlen programot találtam, ami elérhető mindkét platformra és elvileg csinál biztonsági mentést az sms-ekről is, de WM alatt ilyen opció mégse jelenik meg (lehet ezzel kényszerítik az embereket arra, hogy megvegyék), csak az e-mail meg egy halom rendszerbeállítás mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs