Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Megoldottam a BT gondokat.
Azonban. Úgy tűnik a TyTN-öm nem igazán szereti ezt a fajta fájlátvitelt. Ha egy 2MB-os fájlt küldök át, elmenti és kész. De ha 9 MB-osat, átérés után miután megkérdezte, hogy elmetse-e, egy darabig gondolkodik, majd látszólag elmenti, azonban a fájl egyszerűen eltűnik. Ha aktív WM5Storage mellett másolom rá, akkor elmenti, de a kis belső memória miatt ekkor már nem tudok telepíteni rá egy 9 MB-os programot (illetve telepítve csak 4 MB helyet foglal), ami egyébként fontos, hogy a telefonon legyen. Ha viszont megpróbálom átmásolni a memóriakártyára, a TotalCommander szerint már létezik (minden mappában) és nem tudja felülírni, a fájlkezelő meg átmásolja, majd eltűnik a fájl. Megnéztem, hogy figyeltem a memória változását az átküldés közben, folyamatosan csökken, amíg át nem ér, de elmentés után eltűnik. Ha rámásolom, ott marad, de csak a belső memóriában és onnan se tudom a memóriakártyára másolni. USB kábelem nincs, az eredeti tulaj még mindig nem volt olyan kedves, hogy elküldje végre utólag, ha már egyszer kifelejtette a csomagból, nekem meg most az anyagi lehetőségeim korlátozva vannak, nem tudok csak azért USB kábelt venni, hogy megnézzem azzal működne-e, szerintem nem sérül meg a fájl átküldés közben, ergo USB-ről csak gyorsabb lenne de az eredményt nem kéne, hogy befolyásolja.
Korábban is tapasztaltam hasonlót, de 3-ból egyszer sikerrel jártam, most azonban egy tucat próbálkozás vezetett egy tucat kudarchoz.Mi lehet a problémája? Windows? Fájlrendszer? Memória? Bluetooth? Melyik a hibás és hogy derítem ki?
Ennyit a hibátlanul működő kifejezésről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest