- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
ha kijön a winmo7 és komolyan nem lesz benne copy paste na akkor fogom azonnal a kukába dobni a pda-m! ez valami eszméletlen mennyire ostobák..már most is kapásból 5-10 program kell egy szűz winmo 6-ra hogy "elégséges" legyen (számomra) és hogy használható legyen, ezek szerint a microsoft szerint 3rd party szoftver (vsz. spb) kell majd hozzá hogy szöveget tudjak másolni...
-
-
madstunt
addikt
gyökeresen új. elvileg felejtős a wmdc is innentől például, meg nincs régi formájában today screen sem.eléggé a Zune-ra hajaz sok helyen amit be is vallottak mint célt.Nekem egyszerre tetszik és csalódás mert alapjában véve tetszetős de inkább egy wm melleti platformnak képzelném el mint az eddigi wm új verziójaként.
-
másfél órán belül okosabbak leszünk
(bár lehet, h boldogabbak nem...
)
-
Ha talpon akar maradni a M$, akkor a vérlázítóbb tételeket jobb, ha kiveszi ebből a listából... (no multitask, no SD-telepítés, no egyedi felületek->ez pl komoly pofon a HTC-nek, de több más gyártónak is)
A marketplace-hez meg csak azokat köti, akik hajlandók fizetni az appokért-> egy csomó felhasználó vált majd Androidra, lévén az ingyenes. így M$-ék bukják az OS licenszdíját is
.
Szval ez így elég várjuk a fát magunk alatt módinak hangzik
(a social networkinget meg felköthetik a micsodájukra, most, hogy mindenki kémkedik a neten, épp kezdem visszafogni az ilyenirányú aktivitást. 1ébként se tudtam megérteni, mitől jó mobilról facebookolni...)
-
Rickazoid
addikt
* Nincs Multi-Task támogatás. Az alkalmazások ezentúl szüneteltetve lesznek a háttérben, viszont az értesítések működni fognak
Hogy mi? Miért? És ha én a háttérben futtatni akarok egy programot, nem szüneteltetni? Ezt nem értem, de hülye ötlet, nagyon. Ennyire az iPhone-t akarják utánozni?
-
eziskamu
addikt
Mi nem érthető? Már kész is a maszek vonalkódos PC "nyílvántartó" információs progi. A pc-s klienset, ami a vonalkódokat létrehozza/nyomtatja/feltölti az olvasóba, megcsináltam JAVA-ból + kötegelt állományokból (erősen lerontja a Windowson kívüli felhasználást, de legalább gyorsan elkészült
)
Maga az olvasó egy kutya közönséges kézigép technikai szempontból, csak éppen nincs teljes értékű Visual Studio .Netem, meg egyébb fejlesztőeszközöm hozzá, és még a nyamvadt VB scriptek se futnak.
Ezért megírtam egy HTML oldalt JavaScripttel körítve, ami a beolvasott vonalkódot (ez is vicces, hogy maga a vonalkódolvasó rész már a Wordpadba is be tudja olvasni a kódot, úgyhogy az oldalhoz illesztésnél csak arra kellett ügyelni, hogy automatikusan megkapja a fókuszt a szövegdoboz), átalakítja elérési útvonallá, ahonnan megnyitja az adott gép leírását tartalmazó html doksit. Már csak azt kéne megoldani, ha nincsen olyan vonalkód, dobjon egy hibaüzit.
Tudom igénytelen, de kezdetnek és belső használatra talán elmegy, majd meglátjuk, meg még valami normális fejlesztőeszközt keresek az olvasóhoz. Tényleg milyen ingyenes fejlesztőeszköz van Windows CE .NET 5-höz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest