Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
A T-Mobile ügyfélszolgálat nem válaszol, így hát itt is megpróbálom megtudni:
mit és hogy kell beállítani a WM6.5-ben ahhoz, hogy utána a telefont modemként használva tudjak netezni?
Illetve egy ehhez kapcsolódó kérdés: egyszer hallottam egy megoldásról arra a problémára, hogy túl sok adatot töltenek le a honlapok és ezzel hamar elfogy az előfizetett mobilnetes csomag, de nem emlékszem, milyen programmal, vagy proxyn keresztül lehet úgy netezni, hogy teljesen lebutítja a képeket és kiszedi a sallangot az honlapokból.
Hálás volnék a segítségért. -
Dominator
aktív tag
Azt szeretném megvalósítani, hogy a PC-n lévő zenéket lejátszam valamilyen médialejátszóval, de gyakorlatilag a kimenet ne a hangfal legyen, hanem a hifi erősítőre kötött, és a wifivel a hálózatra csatlakoztatott WinMo-s telefonon. Hogyan lehet ezt megvalósítani?
Igazából az is jó, ha bluetooth-on tudom irányítani a telefon médialejátszóját, mert végülis egy pluginnel a telefon a hálón megosztott mp3-akat is látja... a lényeg az, hogy miközben én a laptopon dolgozom, szeretném hallgatni a zenéket, amik vannak rajta, de nem laptop hangszóró minőségben és sajnos a szobán keresztülhúzott kábel nem opció
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...