Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Windows Mobile 6.5-ön hogy tudom eltüntetni az órát a felső sávról, ahol a térerő, akkumulátor töltöttsége, stb van?
-
zoli03
őstag
válasz
kaller1
üzenetére
GPX-ben csak a koordinátákat menti el másodpercenként, sebességre csak egy átlagot ad, ráadásul a tengerszint feletti magasságot nem naplózza, csak az emelkedést és a csökkenést. De találtam egy programot: Efficasoft GPS Utilities, ez mindent tud, amit korábban leírtam.
-
zoli03
őstag
Egy olyan programot keresek, ami méri a tengerszint feletti magasságot, a sebességet, a megtett utat és ezeket tudja naplózni is, hogy később gépen grafikont tudjak csinálni az adatokból.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 17 Pro max 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- IPhone 14Plus gyári független akku 90% ajándék + tokok!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB Burgundy Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest