Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. GPS ügyben tudna valaki segíteni? Van egy MDA Vario III-m és egy TomTom 9821x bluetoothos gps-em. Az igo 8 van fent az MDA-n. Az igo nem találja a gps vevőt. Bluetooth beállításoknál párosítottam a gps-t, de ott csak serial port-ot enged kiválasztani, így hát azt használtam, de semmi eredmény. Az mda-n wm 5.0 van. Esetleg tegyek fel újabbat? (Nekem ez eddig megfelelt.) Ha valaki tudna segíteni, vagy csak egy linket küldeni az induláshoz, annak nagyon hálás lennék. Köszönöm.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kösz a segítséget. Utánanézek. Mellesleg a teló kártyafüggetlen.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Kis help kellene nekem. Trémobilos mms,wap beállításokra volna szükségem Htc s710 vox készülékhez. Windows mobile 6.0 van rajta. Remélem valaki tud segíteni. Trémobilos boltban már voltam, amikor a kiscsaj kezében széttolódott, ijedtében majdnem eldobta. Persze a beállításokat sem találta meg, pedig magyar nyelvű a teló. Köszi előre is minden segítséget. Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest