Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
randras
üzenetére
Igen, van az,hogy a leveleknél hozzáadok egy gmailes fiókot. Úgy sikerül.
DE, régebben úgy használtam,hogy van az ActiveSync és ott hozzáadok egy servert, vagyis egy levelezőt, ami sima gmaillel működik is. És ebben az esetben teljesen más valahogy a levelek kezelése,mint a másik, módszerrel. Nem tudom elmondani. A lényeg,hogy ha utána bemegyek az activesync beállításaiba,akkor ott a PC és mellette van ilyen Microsoft Exchange is, ami végülis a levelezőm és én ezt szeretném használni ezzel a más domaines gmail fiókkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Horgász topik
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Milyen egeret válasszak?
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 3,5" Asztali HDD 1TB Seagate
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest